İşte buduurrr..Bizim yerimiz

ne bıleyım batıldır belkıde... aman benm hayırlısı ıle olsunda cınsı pek oemlı degıl...

haydar dümenin vukuatlarının gittigi doktora gittim haydar dümemnin hastalarıda vardı ve biz dümenden bişi anlamadık dedi bu doktor daha iyi iyi etmissiniz dedi ama foss cıktı bu doktorda cok ugrastım arkadaslar şehir şehir hemde bana tedavi demeyin hiç bi şekilde olmadı neler neler yaptım teeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ama biz orasını bıraktık ve asılama yaptırdık zorda olsa ama atlattım allah cektiğim eziyetin mükafatını verir insallah

haydar dümenin vukuatlarının gittigi doktora gittim haydar dümemnin hastalarıda vardı ve biz dümenden bişi anlamadık dedi bu doktor daha iyi iyi etmissiniz dedi ama foss cıktı bu doktorda cok ugrastım arkadaslar şehir şehir hemde bana tedavi demeyin hiç bi şekilde olmadı neler neler yaptım teeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

hehuhe haydar dümenin vukuatlarını omu toparlıyo hehuheh:sm_cool:

sonsuz ve derya komsusunuz ay negüzel ya nasıl bi arkadaslıgınız var sonsuz deryayı cok merak ediyom onu tarif edermisin nasıl yani şişman göbekli gibi geliyo bana :hhhehhheheheh:):)))))))))))))))))))))

yaw kusura bakma tam bilmedigim icin soruyorum. orasi acik sonucta dimi? regl olduguna gore. iliski esnasinda kasilma mi oluo :eek: cevap vermek zorunda deilsin.yani ne bilim kas gevseticilerle falan olmaz mi acaba

kardelen 18 yasındaken üyemi oldun şimdi kac yasındasın 18 yasında neyi merak eetinde üye oldun anlat sana maceranı siteyle nasıl tanıstın

yaw kusura bakma tam bilmedigim icin soruyorum. orasi acik sonucta dimi? regl olduguna gore. iliski esnasinda kasilma mi oluo :eek: cevap vermek zorunda deilsin.yani ne bilim kas gevseticilerle falan olmaz mi acaba

evet kasılmayla ilişki olmuyo ne kasgevseticiler yuttum bee hemde en babasından

kardelen 18 yasındaken üyemi oldun şimdi kac yasındasın 18 yasında neyi merak eetinde üye oldun anlat sana maceranı siteyle nasıl tanıstın

evet 18 yaşımdayken üye oldum ... şimdi 20 yaşındayım 2 yıldır burdayım hep..
forum sitelerini çok seviyorum o yüzden forumları ararken buldum üye oldum 2 yıl oldu yaniii

evet 18 yaşımdayken üye oldum ... şimdi 20 yaşındayım 2 yıldır burdayım hep..
forum sitelerini çok seviyorum o yüzden forumları ararken buldum üye oldum 2 yıl oldu yaniii

ne kadar gencsinn. yasinin degerini bill. heleki unv. de isen en guzel yillarrr kaydirigubbakcemile3

X