- 22 Aralık 2008
- 305
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin kardelen hihoyyythihoyyyt
selamlar ben geldim nasılsınızz bakalım...
hoşbulduk canım ilk defa girdim bu topiğe neler konuşuyorsunuz bakalım....
haydar dümenin vukuatlarının gittigi doktora gittim haydar dümemnin hastalarıda vardı ve biz dümenden bişi anlamadık dedi bu doktor daha iyi iyi etmissiniz dedi ama foss cıktı bu doktorda cok ugrastım arkadaslar şehir şehir hemde bana tedavi demeyin hiç bi şekilde olmadı neler neler yaptım teeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
canim 18 yasinda misin yoksa cankiridan misin?yerimseniben
haydar dümenin vukuatlarının gittigi doktora gittim haydar dümemnin hastalarıda vardı ve biz dümenden bişi anlamadık dedi bu doktor daha iyi iyi etmissiniz dedi ama foss cıktı bu doktorda cok ugrastım arkadaslar şehir şehir hemde bana tedavi demeyin hiç bi şekilde olmadı neler neler yaptım teeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
valla canım her telden çalıyos burda hehuhehuhehu:teytey::teytey:
yaw kusura bakma tam bilmedigim icin soruyorum. orasi acik sonucta dimi? regl olduguna gore. iliski esnasinda kasilma mi oluo cevap vermek zorunda deilsin.yani ne bilim kas gevseticilerle falan olmaz mi acaba
kardelen 18 yasındaken üyemi oldun şimdi kac yasındasın 18 yasında neyi merak eetinde üye oldun anlat sana maceranı siteyle nasıl tanıstın
evet 18 yaşımdayken üye oldum ... şimdi 20 yaşındayım 2 yıldır burdayım hep..
forum sitelerini çok seviyorum o yüzden forumları ararken buldum üye oldum 2 yıl oldu yaniii
ne kadar gencsinn. yasinin degerini bill. heleki unv. de isen en guzel yillarrr kaydirigubbakcemile3
ne kadar gencsinn. yasinin degerini bill. heleki unv. de isen en guzel yillarrr kaydirigubbakcemile3