- 25 Kasım 2008
- 4.545
- 453
valla 90 60 90 boy 1 80 dermişim :))))))))))))))
ben sarı saclı 1 67 boy 54 kilo akrep özelliğinde bi bayanım amaaaaa cisel ilişkiye giremiyorummmsositososito
seninle cok benzioz birbirimize o zaman delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla 90 60 90 boy 1 80 dermişim :))))))))))))))
ben sarı saclı 1 67 boy 54 kilo akrep özelliğinde bi bayanım amaaaaa cisel ilişkiye giremiyorummmsositososito
sonsuzzz sen nasıl birisin kız anlatda konustugumuz kişileri hayall edek mesela ben suan deryayla konusurkenn kafamda emel sayının gencliğini canlandırıyom offf beeeeeeee yavrum be senle sohbet etmek cok güzell deryam benim beee
evet kara gözüm kara kasım var bugday tenliyim sacımı hep sarıya boyatırım sarı rengi cok severim
buket bana kimse benzeyemesssssssss döverim seni ben daha güselimmm hıııhhhh :)))))))))))))))))
ben akrepçiğim 176 60kilo kumral yeşil gözlü bi byanım 31yaşındayım canımm
ben akrepçiğim 176 60kilo kumral yeşil gözlü bi byanım 31yaşındayım canımm
bende beyaz tenliyim hafif bugday tenliyim bak yanına getirme ben senden güzelim hııhhh:))))
bana sarıyı cok yakıstırıyolar ben de yakıstırıyorum yakıyorum ortalıgı hııhhh hehehehhehe bana cirkin demeyin döverim sisi haaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))) ay ben cok kopleksliyim haaaa lerledim haaaaaaaaa