İşte buduurrr..Bizim yerimiz

burdayım canım neden öle dedingı baklava maklava :))))))))))))))) canınmı cekti aşeriyonmu neee

sonsuzluk canım anlat bakam 2 cocuk varmıs allah bağıslasın nasıl becerdin kııı maşallah elimde olsa içimden butün annelere altın takardım anamm nasıl beceriyolar bu işleriii anamadım :))))))))))))))))

ya birinci çocuk ilk geceden kalmış ikiciside eşim istenmiyordu ben istedim de oldu:))) yanlışlıkla

kandırdım eşimi kız akrep kalk dedi kaklmadımm oldu işte bikerede:)) bende anlamadım:))

sonsuzluk ne sanslısınnn masallah ilk geceden hamile kaldın haaaaaaaa onasıl oldu kıı biiiiiiiiiiiiiiiiiii kele :))))))))))))))))))

sonsuzluk canım anlat bakam 2 cocuk varmıs allah bağıslasın nasıl becerdin kııı maşallah elimde olsa içimden butün annelere altın takardım anamm nasıl beceriyolar bu işleriii anamadım :))))))))))))))))

kızım bizim bu sonsuzluk varya bi gecede kaldı kızz kandırmış kocişi bi gececik olmuş ilişki hemen kalmış vayy beee ben kaç aydır uğraşıyom :))))delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ilk gece bende yapamadım ve aradan 2 yılgeccek daha yapamadım elleh ceniii almaya emi ne kızmıssın beee massallahhh :))))))))))))))

yok canım baklavacı değil saglıkcı ben eskiden bi baklavanın tadı baska nasıl olabilirki dedim baska şehirlere gittigimde baklava dondurma yedim ama bu ne ya dedim irenccc baklava dondurma yicekseniz buraya gelin kızlar ben baska sehirlere gittigimde hiç baklavaymıs dondurmaymıs yemem irenc bi tadı var inananıyom bukadar farklı olduguna

kızlar bide sonsuzluk bana dediki sonsuzluk söylesene kızz hep ben söylüyom ilişkide zevk almazsan çocuk olmazmış zevk alman lazımmış :)))

işi yaptıkta zevk alması kaldı:jeyyar:
valla ben asılamada mısılmısıl uyudum insallah tutmustursırnaşık şey

evt kızşlar
zevkl almanız gerekiyo hamile kalmanız için iş bittiği zaman dikin bacaklar:)))

X