İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

Salon dekorasyonu tarzım değil. Oturma odanı beğendim, Küçük!! banyon güzel. Mutfakta öyle. yatak odasında TV tavsiye etmiyorum, Tv izlemek yerine başka şeyler yapınkaydirigubbakcemile3, kaldırın o Tv yi ordan:hulya:

Güle güle oturun.boshayallersmile

bence konunun adı;
ışte bu da benim SARAYIM buyurun arkadaşlar SARAYIMA bakalım beğenecek misiniz ? olmalıydı
beğenmek ne dmeek Allah ağzınızın tadını hiç bzomasın güle güle güle otur çok zevkli çok güzel bir ev,

çok büyük bi ev bi okdarda güzel bi ev.tamizlik olayını nasıl hallediyon,kadın geliyordur sanırım.
allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,uzuuun uzuuuun yıllar...

Salon dekorasyonu tarzım değil. Oturma odanı beğendim, Küçük!! banyon güzel. Mutfakta öyle. yatak odasında TV tavsiye etmiyorum, Tv izlemek yerine başka şeyler yapınkaydirigubbakcemile3, kaldırın o Tv yi ordan:hulya:

Güle güle oturun.boshayallersmile

aaa tv de büyük yardımcı oluyor bazen,helede dvd yada vcd varsa,bilemiyorum yaneeee:jeyyar:

cok güzel döşenmiş bir ev...çok büyük ilk aklıma temizliği geldi allah yardımcın olsun :))

birde ben o boş odayı giysi odası yapardım ilk aklıma o geldi yoksa maşallah tum odalar cok geniş ve kullanışlı allah huzur versın...

Temizlik zor oluyor haftada 1 yapiyorum oda 1gunimu aliyor cnm tsk ederim yorum icin

çok güzel evin varmış güle güle otur işallah dilerim hayatın buyunca mutlu mesut yaşarsın evinde darısı bizim başımıza

Arkadaslar cok sevindim begenmenize 6aylik evliyim daha kadın tutmadım temizliğe ama ilerlerde alirim sanirim

en doğrusuda bu çünkü çok büyük ve temizlemesi yurucu bir evin var

tek bir eksiğin var canım oda bebek...yeni evliysen önce tadını çıkar derim..ama uzun zamandır evliysen o kocaman evde koşturacak bi bebişe ihtiyaç var acilen:-)))).evin burda gördüğüm en güzel evlerden biri gercekten...mutfagına ve terasına bayıldım:-))güle güle oturun inşallah...

Güle hgüle oturun, huzur içinde.ılk resimdeki banyo ve balkon ve kucuk oturma odanız hoşmuş.Mutluluğunuz daim olsun,ve sahip olduklarınız hep sizinle olsun.

amma buyuk bır ev
fotolardan hos gorunuyor
bak bak bıtmedı valla
allah saglık ve huzurla oturmayı nasıp etsın canım

canımcım güle güle otur.evin harika.allah ağız tadıtla oturmak nasip etsin inşallah.
daha öncede sneinle yazışmıktık.sen dikmende oturuyorsun hatırlaadığım kadarıyla.
bende evimin resimlerini çektim ama nasıl koyacağımı bilmiyorum o yüzden bekliyor.senağlama
ben çalışıyorum eklersem iş yerinden eklemem gerekiyor.çok uzun sürüyormu fot.ekmelek:uhm:

X