İşte bu da benim evim buyurun arkadaşlar

tek kelimeyle harika gerçekden çok güzel bi zevkiniz varmış çok beğendim Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin:)

evin çok güzel en harika köşesi ise teras ın muhteşem huzurla mutlulukla oturun ... Ankara nın neresinde sin canım bende Ankara :))

ya yemenk odası takımının markasını öğrenebilir miyim? salona çok yakışmış. bende öle düşünüyorumda

Cok guzel cok hosuma gittti ama birazda abarti gibi sanki misafir gelse ben dokecekler edecekler diye gozlerinin icine bakarim yani bu gibi bi evim olsa :) cok uzel yinede allah bizlerede gostersin:)

canım güle güle otur allah mesut bahtiyar etsin Şenizbu arada misafir odasındaki perdelerimiz aynı yani zevkimiz aynı opuyorumnanaktan

evin çok güzelmiş canım güle güle otur
mutfak ve oturma odası da tam benlikmiş bu arada :KK70:
biz de böyle bir ev alıcaktık aslında ama büyük gelmişti ,terası vardı bir de böyle çok güzeldi ,aklım hala orda:KK70:

harıka bayıldım evının her yerı hoş dekorda muhtesem ..
ağız tadıyla oturun:)

canım evine bayıldım gerçi büyük evin derdi de büyük:) allah nazarlardan korusun güle güle mutlulukla oturun insallah

Gerçekten muhteşem.Hayallerimde ki gibi büyük bir ev.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ve vakti zamanı geldiğinde bir de evlat nasip etsin

X