canımm hayırlı olsunben de aldım bu eko kaptan bi de su serisi aldım bi kaç bir şey daha alacağım
Çeyiz topiclerine bakmaya bayılıyorum.
Bir harika konu daha. :)
Her şey çok güzel canım, mutlulukla kullan inşallah.
hepsi çok tatlı güle güle kullanmalaarr
Yeni Tupper Larda alınmış, Mutlulukla Kullanın İnşallah Canım
o spatulalarin aynisi bendede varrr ayrica ayni renk desen pembe beyaz puanyiyeli yani pasta takimim var :) hepsi.cok.guzelller gule gule kullann :)
herşey cok güzel canım sabunluguna bayıldım acaba nerden aldın?
Nihancımmmmmmm senin de mi çeyiz sayfan var artıkk, çok güzeller hepsini güle güle kullanRabbim nazarlardan korusun
Ay Nihan şu anda kalbim çok hızlı atmaya başladı ellerim uyuştu yani bunları okuyunca sevinçten anlatamamhani ben de yaşıyorum ya ayrılığı birileri kavuşunca sanki kendim kavuşmuş gibi oluyorum Kuzum ben sana mevlüd kandilinde bol bol ettim sana çağlaya nuraya ve kendime daha da ederim inşallah ne hikmetse Rabbim sizleri aklıma getiriyor dua ederken demek ki muradınıza ermenizi istiyor. Çeyizlerin maşallah çok güzel canımm inşallah sizin sevginizle daha da bir güzel olacak
Yeni tupperların da hayırlı olsun canımmm
canım tupper bana pahalı gelsede güzeller güle güle kullan inşallah
Merhaba aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Günlükte yazılarınıza denk gelmiş üzülmüştüm.Erkeyık arkadaşınızın atanmasına ve birlikte atacağınız adımlara inanın çok sevindim.Bu arada bizde tayin sebebiyle sanırım sizinle aynı ildeyiz :) Tekrar aldıklarınız hayırlı olsun diyor bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Aa cok sasirdim su an, cok da duygulandim, tesekkür ederim..Günlüge cok icimi dökerdim gecen yıllarda.Hayırlısıyla güzel anlarımızı yazmayı da nasip etsin Rabbim.Es durumundan mı geldiniz, hayırli olsun rahat edersiniz insallah :) Tekrar cook tesekkürler, görüsmek dilegiyle...
Amin :) Pek yazmasamda takip ediyorum siteyi :) Eşimin tayini buraya çıktı 2. yılımız hala alışmaya çalışıyoruz diyelim :)) Mutluluğunuz daim olsun tekrar görüşmek üzere..
Canim cok tesekkürler, insallah diyelim :)hepsi çok güzel mutlu yuvanda üzel günlerde kullan inşallah:)))
Ayy begenmeniz beni cok mutlu etti.Cook tesekürleryemek takımına bayıldım özellikle renkler çok hoş
güle güle kullan
herşeyin çok güzel ama kahvaltı takımına daha bi bayıldım :) gelin damatlı kaşıkların, gülen kavanozların, dantelli runnerın hepsi çoooook güzelmiş
Kızlar buralardan uzak kaldım kac gündür ama ömrümün en anlamlı ve güzel günlerini yaşadım cok sükür.Nisanımız oldu, her sey cook güzel gecti cok sükür. Tepsimi, hediyeliklerimizi filan paylasmak istiyorum da telden yükleyemiyorum.Eve gidince paylasayım insallah.Bugüne dek askımıza dualarıyla destek olan her fıstıga cook teşekkürler