İşte benim Aşk parelerim....

o spatulalarin aynisi bendede varrr ayrica ayni renk desen pembe beyaz puanyiyeli yani pasta takimim var :) hepsi.cok.guzelller gule gule kullann :)

Nihancımmmmmmm senin de mi çeyiz sayfan var artıkk, çok güzeller hepsini güle güle kullan Rabbim nazarlardan korusun

canımm hayırlı olsun ben de aldım bu eko kaptan bi de su serisi aldım bi kaç bir şey daha alacağım

Canım o zaman sana da hayırlı olsun, su serisinde de aklım kaldı, belki onu da alırım ama şimdilik bu kadar tupper yeter didim

Çeyiz topiclerine bakmaya bayılıyorum.
Bir harika konu daha. :)
Her şey çok güzel canım, mutlulukla kullan inşallah.

Çook teşekkür ederim, ben de bakmaya doyamıyorum bu bölüme, çok güzel çeyizler var gerçekten, benimkini de beğenmen çok mutlu etti beni

hepsi çok tatlı güle güle kullanmalaarr

Teşekkür etmeleeer Çok sağ ol

Yeni Tupper Larda alınmış, Mutlulukla Kullanın İnşallah Canım

Perim teşekkürler kuzum, aah inşallah inşallah

o spatulalarin aynisi bendede varrr ayrica ayni renk desen pembe beyaz puanyiyeli yani pasta takimim var :) hepsi.cok.guzelller gule gule kullann :)

Öyle mii, ne güzel uyumlu olmuş takım olmuş, sen de güle güle kullan.Ben de çok seviyorum, çok tatlı bir pembesi var.Çok teşekkür ederim.

herşey cok güzel canım sabunluguna bayıldım acaba nerden aldın?

Çok teşekkürleerSabunluğumu sosyete pazarımız vardı ordan almıştım canım bulursun sen de umarım

Nihancımmmmmmm senin de mi çeyiz sayfan var artıkk, çok güzeller hepsini güle güle kullan Rabbim nazarlardan korusun

Nejlam kuzum eveet ben de açayım dedim artık, bizim topikte de duyurdum aslında.Beğendin mi çeyizciklerimi tatlım?

Bu aradaaaa gelişmeler var kuzum, babam şimdi sevdiceklerde yemekte. Heyecandan, meraktan çatlıycam.Allah bir mani vermezse, bi terslik olmazsa haftaya nişanım olabilir canım, dua et bana olur muu?

Ay Nihan şu anda kalbim çok hızlı atmaya başladı ellerim uyuştu yani bunları okuyunca sevinçten anlatamam hani ben de yaşıyorum ya ayrılığı birileri kavuşunca sanki kendim kavuşmuş gibi oluyorum Kuzum ben sana mevlüd kandilinde bol bol ettim sana çağlaya nuraya ve kendime daha da ederim inşallah ne hikmetse Rabbim sizleri aklıma getiriyor dua ederken demek ki muradınıza ermenizi istiyor. ÇEyizlerin maşallah çok güzel canımm inşallah sizin sevginizle daha da bir güzel olacak

Canım ya, nasıl tatlısın, nasıl güzel bir yüreğin var senin böyle. İyi ki tanımışım seni çok seviyorum seni nejlam
Ben de sizler için dualar ediyorum inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırız,siz de kavuşursunuz inşallah, inan bunu çok çook istiyorum ben de. Duaların için Allah razı olsun tatlım, rabbim kabul etsin, ben de sana daha cok dua edeceğim inşallah kuzum Çok teşekkürler beğenmene çok sevindim

Yeni tupperların da hayırlı olsun canımmm

Sagol canım

canım tupper bana pahalı gelsede güzeller güle güle kullan inşallah

canım tupper bana pahalı gelsede güzeller güle güle kullan inşallah

Teşekkür ederim canım, evet bence de pahalı...İndirimden aldım ben de bazı satıcılar arasında da çok fark var, biraz daha uygundu aldığım yer.

Merhaba aldıklarınızı güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. Günlükte yazılarınıza denk gelmiş üzülmüştüm.Erkek arkadaşınızın atanmasına ve birlikte atacağınız adımlara inanın çok sevindim.Bu arada bizde tayin sebebiyle sanırım sizinle aynı ildeyiz :) Tekrar aldıklarınız hayırlı olsun diyor bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

Aa cok sasirdim su an, cok da duygulandim, tesekkür ederim..Günlüge cok icimi dökerdim gecen yıllarda.Hayırlısıyla güzel anlarımızı yazmayı da nasip etsin Rabbim.Es durumundan mı geldiniz, hayırli olsun rahat edersiniz insallah :) Tekrar cook tesekkürler, görüsmek dilegiyle...

Amin :) Pek yazmasamda takip ediyorum siteyi :) Eşimin tayini buraya çıktı 2. yılımız hala alışmaya çalışıyoruz diyelim :)) Mutluluğunuz daim olsun tekrar görüşmek üzere..

herşeyin çok güzel ama kahvaltı takımına daha bi bayıldım :) gelin damatlı kaşıkların, gülen kavanozların, dantelli runnerın hepsi çoooook güzelmiş

Amin :) Pek yazmasamda takip ediyorum siteyi :) Eşimin tayini buraya çıktı 2. yılımız hala alışmaya çalışıyoruz diyelim :)) Mutluluğunuz daim olsun tekrar görüşmek üzere..

Amiin insallah.Evet alısmak zaman alıyor :) Tekrar tesekkürler..

hepsi çok güzel mutlu yuvanda üzel günlerde kullan inşallah:)))
Canim cok tesekkürler, insallah diyelim :)

yemek takımına bayıldım özellikle renkler çok hoş
güle güle kullan
Ayy begenmeniz beni cok mutlu etti.Cook tesekürler

herşeyin çok güzel ama kahvaltı takımına daha bi bayıldım :) gelin damatlı kaşıkların, gülen kavanozların, dantelli runnerın hepsi çoooook güzelmiş

Ya böyle begenilince nasıl mutlu oluyor insan
cok tesekkür ederim senin ceyizini de cok begendim:) Güzelliklerle kullanalım insallah.

herkes özene bezene alıyor beğenilmicek gibi değiller ki maşallah:) inşallah canım hepimiz aşkla mutlulukla huzurla kullanalım:)

Kızlar buralardan uzak kaldım kac gündür ama ömrümün en anlamlı ve güzel günlerini yaşadım cok sükür. Nisanımız oldu, her sey cook güzel gecti cok sükür. Tepsimi, hediyeliklerimizi filan paylasmak istiyorum da telden yükleyemiyorum.Eve gidince paylasayım insallah.Bugüne dek askımıza dualarıyla destek olan her fıstıga cook teşekkürler

Son düzenleme:

Allah tamamına erdirsin canım mutluluğunuz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…