Ooo maşallah canı hadi bakalım Allah tamamına erdirsin bekliyoz resimleriKızlar buralardan uzak kaldım kac gündür ama ömrümün en anlamlı ve güzel günlerini yaşadım cok sükür.Nisanımız oldu, her sey cook güzel gecti cok sükür. Tepsimi, hediyeliklerimizi filan paylasmak istiyorum da telden yükleyemiyorum.Eve gidince paylasayım insallah.Bugüne dek askımıza dualarıyla destek olan her fıstıga cook teşekkürler
Allah tamamına erdirsin canım mutluluğunuz daim olsun
Ooo maşallah canı hadi bakalım Allah tamamına erdirsin bekliyoz resimleri
Hepsi çok güzel canım güle güle kullan.
Aşkınihan aldıkların hepsini ağıztadıyla kullanırsın inşallah. çay kaşıklarını çok beğendimseni görüyordum sayfaları gezerken kendine topic açtığını ögürnce girdim hemen
selam ben yesillik icin sera set aldim ama yesillikden cok memnun kalmadim sulaniyo icinde kivirciklar belki meyve icin iyidir ama benim amacim yesilliklerdi
oncelikle saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle
ozel degilse bu urunleri nerden aldiginizi ve fiyatlarinida yazabilirmisinizozellikle cay kasiklarinizi
güle güle kullanınnn
Canım herşeyin çok güzel yemek takımınla tencerelerin bile uyumluiyi günlerde kullan
canım hayırlı olsunn çok sevindim senin adına bide çok merak ettim albümü göremedim:)
canımmm bayıldım her şeyine Allah mutlu mesut etsin inşallahdarısı dediğiğn gibi benm isteyenlerin başına
herşeyin çok güzel canım aşkla mutlulukla kullanmanı diliyorum .. bu arada o reçelliklerden alamadım için yanıyor. görürsen kampanyada falan yada biyerlerde haber et cupcake sıvı sabunluğun ve tepsilerinde bir harikaözenle seçmişsin belli bu arada tupperlar nasıl ben almayı düşündüm ama vazgectim hem cok pahalılar hemde bazı arkadaslardan iyi olmadıgını duymustum takipteyim yeni cicleri bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz aşkla kullanırız. Ben bi züccaciyeden aldım ama nette filan görürsem haberdar ederim, çok iyi oldu kahvaltı takımım için. Güzel ve uygun ve kaliteli olmasına çalışıyorum ama pek çok şeyde gözüm var doğrusuTupperları tavsiye ile aldım, arkadaşlarım memnunmuş bu ürünlerinden.Ama baya bir bekledim indirimli olsun diye. Daha uyguna aldım açıkçası, tabi yine de pahalı. Bi de satıcı küçük bi hediye eklemiş, eklerim onu da. Başka da bir ürün almıycam Daha çok cam saklama kabı düşünüyorum bakalım. Ben de seni takipteyim canım. İnşallah güzel şeyler alırız.
inşallah canımcım dopdolu eksiksiz bir çeyizimiz olsun :) ben markofonide görmüştüm reçelliği ama kartımda limit yoktu kapamadımbugün porlandda gördüm aynısını ama 3 tanesi 40 tl olunca almadım tabiki züccaciyelerede bakıyorum ama yok denk gelemedim haber verirsen sevinirim benimde pek çok şeyde gözüm var mesela bernardoya yeni bir takım gelmiş kelebekli pembiş renkli camına yapıştım ama fakat lakin 20 parcalık ürün 300 tl olunca bakmakla yetinmek zorunda kaldım hain bernardo fiyatlarını düşürsün azcık