Yok göndermiyolar canım aylardır ne çektiğimi ben biliyorumÇok pahalı ama ömürlük malları var hakikaten değiyor verdiğin paraya :) Annem sağolsun fazla fazla alınca atıyorum bazılarından kenara bende
Oh oh ne buldun al öyleyse
Yok göndermiyolar canım aylardır ne çektiğimi ben biliyorumÇok pahalı ama ömürlük malları var hakikaten değiyor verdiğin paraya :) Annem sağolsun fazla fazla alınca atıyorum bazılarından kenara bende
Sorma vallahiHenüz öğrenciyim çeyiz işine girmedik ama yavaştan atıyorum bende anacığım sağolsun :)
Canım vesile oldun konu açtım tupper hakkında bilgilenmek isteyenlere soracağın bişey olursa yardımcı olurum her zaman :)
Oluur bak barıştık bile
Tabaklarımın şekillerini çok seviyorum, kıvrım kıvrım değişikAma bazen aklım karışıyo işte.
Eskiden çiçek deseni ben de çok sevmezdim ama bazı şeylere de çok yakışıyor.
Bi de öyle bi takımım olsun diyorum ruh halime göre kullanırım hem
Ama daha bakmadım yani ne alırım emin değilim. Bernardo rosy var bi aklımda
Ona da aşk çok pembe bu dedi
Kahvaltı tabağı derken ayrı bir takım mı oluşturacaksın canım?
Evet canım gerçekten de çok güzeller
Benimde misafirlik yuvarlak kahvaltı takımım kare
Yok canım hani bu 5 6 bölmeli oluyor ya, içine peynirdir reçellerinden koyuyorsun o tabaktan bahsediyorum
arkadaşım tüm eşyalarını sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inşallah :)
Anladım canım evet ben de onu nasıl bir şey alsam diye bakınıyorum ama seçemedim halaYeniden teşekkürler
Ben Teşekkür Ederim Canım
Benimde Morlu Pembeli birşeyler almam gerek ama daha içime sinen bulamadım ...
Görürsem güzel bir şey haberdar ederim seni de perim inşallah.
Ben de böyle sıkılmayacağım bir şey arıyorum perim yaa...Nedense çok çabuk sıkılıyorum, pişman oluyorum aldıklarımdan. Nedenki:26::26:
Sağolasın canım benim, İnşallah sende gönlüne göre sıkılmayacağın bir model bulursun,
Pişman olmazsın merak etme canım
Aşk Parelerini Aşl'la kullanman dileğiyle
Nihanımmm neler almıssın böyleee güle güle kullan hepsini
Tupperlarıma yeni eklenenler...
eko kap
Eki Görüntüle 943169
şek şek...
Eki Görüntüle 943171