İşte benim Aşk parelerim....

Yok göndermiyolar canım aylardır ne çektiğimi ben biliyorum :KK70: Çok pahalı ama ömürlük malları var hakikaten değiyor verdiğin paraya :) Annem sağolsun fazla fazla alınca atıyorum bazılarından kenara bende :KK52::KK52:

Oh oh ne buldun al öyleyse :KK9::KK9:

Oh oh ne buldun al öyleyse :KK9::KK9:

Sorma vallahi :KK70: Henüz öğrenciyim çeyiz işine girmedik ama yavaştan atıyorum bende anacığım sağolsun :)

Canım vesile oldun konu açtım tupper hakkında bilgilenmek isteyenlere soracağın bişey olursa yardımcı olurum her zaman :)

Yok göndermiyolar canım aylardır ne çektiğimi ben biliyorum :KK70: Çok pahalı ama ömürlük malları var hakikaten değiyor verdiğin paraya :) Annem sağolsun fazla fazla alınca atıyorum bazılarından kenara bende :KK52::KK52:

Sorma vallahi :KK70: Henüz öğrenciyim çeyiz işine girmedik ama yavaştan atıyorum bende anacığım sağolsun :)

Canım vesile oldun konu açtım tupper hakkında bilgilenmek isteyenlere soracağın bişey olursa yardımcı olurum her zaman :)

Aaa çok iyi yapmışsın gelirim gelirim:KK9:

Oluur bak barıştık bile :KK54::KK54::KK54:
Tabaklarımın şekillerini çok seviyorum, kıvrım kıvrım değişik:KK9: Ama bazen aklım karışıyo işte.:KK31:
Eskiden çiçek deseni ben de çok sevmezdim ama bazı şeylere de çok yakışıyor.
Bi de öyle bi takımım olsun diyorum ruh halime göre kullanırım hem:KK9::KK9:
Ama daha bakmadım yani ne alırım emin değilim. Bernardo rosy var bi aklımda:KK31:
Ona da aşk çok pembe bu dedi:KK9::KK9:
Kahvaltı tabağı derken ayrı bir takım mı oluşturacaksın canım?

Evet canım gerçekten de çok güzeller :nazar:
Benimde misafirlik yuvarlak kahvaltı takımım kare :KK1:
Yok canım hani bu 5 6 bölmeli oluyor ya, içine peynirdir reçellerinden koyuyorsun o tabaktan bahsediyorum :KK16:

arkadaşım tüm eşyalarını sağlıklı mutlu huzurlu günlerde kullanırsın inşallah :)

Evet canım gerçekten de çok güzeller :nazar:
Benimde misafirlik yuvarlak kahvaltı takımım kare :KK1:
Yok canım hani bu 5 6 bölmeli oluyor ya, içine peynirdir reçellerinden koyuyorsun o tabaktan bahsediyorum :KK16:

Anladım canım evet ben de onu nasıl bir şey alsam diye bakınıyorum ama seçemedim hala:KK31: Yeniden teşekkürler:KK16:

Ben Teşekkür Ederim Canım :KK16:
Benimde Morlu Pembeli birşeyler almam gerek ama daha içime sinen bulamadım ...

Görürsem güzel bir şey haberdar ederim seni de perim inşallah.
Ben de böyle sıkılmayacağım bir şey arıyorum perim yaa...Nedense çok çabuk sıkılıyorum, pişman oluyorum aldıklarımdan. Nedenki:26::26:

Görürsem güzel bir şey haberdar ederim seni de perim inşallah.
Ben de böyle sıkılmayacağım bir şey arıyorum perim yaa...Nedense çok çabuk sıkılıyorum, pişman oluyorum aldıklarımdan. Nedenki:26::26:

Sağolasın canım benim, İnşallah sende gönlüne göre sıkılmayacağın bir model bulursun, :KK16:
Pişman olmazsın merak etme canım :KK1:

Tupperlarıma yeni eklenenler...

eko kap
$eko kap.jpg

şek şek...

$mega þekþek.jpg

Son düzenleme:
Çeyiz topiclerine bakmaya bayılıyorum.
Bir harika konu daha. :)
Her şey çok güzel canım, mutlulukla kullan inşallah. :KK16::nazar:

X