40 mııı... Ben dört tanesini 17ye filan almıştım sanırım. Lavin markası da canım. Markofoniye gelir belki, takip edelim. Bernardo da her şeyi çok beğeniyorum ama iş almaya gelince alamıyorum ööylee bakıyorum sadece. Benim bütçemi aşıyor malesef. Girdik, sadece kupaları aldık çıktık.Bi de ben çok çabuk sıkılıyorum bi şeylerden. Misal yemek takımım, tencerelerim, kalvaltı takımım, kurabiyeliğim ( geriye neyim kaldı acaba ) Çok severek aldım ama bazen acaba başka bi şey mi alsaydım diyorum yaa. Bu huy çok kötü
Nihanımmmm , çok güzel şeyler almışsın maşallah
Hepsini ayrı ayrı beğendimgüzel günlerde mutlulukla , aşkla kullan canım
Bu arada nişanlanmışsın özelden nesaj attım ama görmedin sanırım tekrardan tebrik ederim çok sevindim canım
Sanırım çözdüm, programını filan değiştirmek lazım sanırım. Uğraştırdı ama inşallah çözülmüştür.
Bohçamı paylaşayım sizlerle, albümde yoktu. İçini çekmemişim ama bizde iki kere bohça oluyor, bir nişanda bir düğünde.
Damat beyin bohçası düğünde daha dolu dolu, birkaç bohça halinde olcak sanırım.
İsteyen olursa yazarım içindekileri.
Eki Görüntüle 979199
Eki Görüntüle 979201
Onlar da bana pembiş bir bavul süsleyip getirdiler. Benim seçtiğim belli di mi :)
İçindekilerin resmi yokSüsünü de çekmemişim
Eki Görüntüle 979202
Diğer detaylar da albümde.
Bunlar da yeni aldığım çeyizcikler. "cik" diyorum çünkü ben doya doya çeyiz alışverişi yapamadım bu tatilde içimde kaldııı
Güllü bıçaklarıma nihayet kavuştm
diğeri de pasta sunum şeysii
Eki Görüntüle 979203
Sofralarda, çay yanında atıştırmalıklarda işe yarar diyip aldım bu üçlü tabağı
Eki Görüntüle 979204
Kahvaltı takımımın reçelliği yoktu, bu tabakları görünce atladım hemen, kahvaltılığım da böyle kıvrımlı uyar diye düşündüm.
Eki Görüntüle 979205
Eki Görüntüle 979206
Ve bernardo kupalarımız, nişan hatırası gibi olduÇok sevdik, akşamları süt içeceğiz inşallah bunlarla
Eki Görüntüle 979207
Nihanımmm sen nişanlandın mınasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam bitanemmm hayırlı uğurlu olsun
Darısı bekar tüm kızçelerin başına inşallah
Hayırlı olsun. :))) Güle güle kullan hepsini.
Bu arada emsan marka tencereleri annem öve öve bitiremiyor.
Başka markalar da düşünmüşsün almadan önce ama emsan çok iyiymiş.
Gerçi yeni ürünlerini bilmiyormuş annem fakat eskiden aldıklarının harika olduğunu söylüyor.
Hala öyle kalitelidir umarım.
Bunu da belirtmek istedim.
bakıp da bi şey yazmamışım :)) hepsi çok güzel Allah huzurla kllanmayı nasib etsin :128::128:
Evet canım nişanladıııımm30.01.2014'te daha bir biz olduk çok şükür
Darısı hayırlısıyla en kısa zamanda başına kuzucum.
Ben seni ekledim aslında malum sitelerd görmedin mi kuzucum fatoğraflarımızı, burda da albüm yaptım.
Gerçi adımı bilmiyosan nerden bilcen ben olduğumu
Aayyy o sen miydiiiinnnn inanamıyorum şuannnnValla bilmiyordum senin olduğunu ama yine de bakmış bulundum nişan resimlerine Canımmm inan çok ama çoookk sevindimm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bitanemm benimm Duana da içteeennn bir aminnn diyorumm inşallah benim de bugünleri göreceğim günler tez gelir
Eveeett bendiiimmmBeğendin mi biziii Çooooooooooook teşekkürler tatlım.
Aslında mesaj yazacaktım sana benim diye ama unutmuşumBen de seni gördüm ki, güzel hatunsun maşallah İnşallah prensin bi an evvel bulur seni güzelim
Şimdi tekrar baktım resimlerinize ve de çok duygulandım.. Yaa cidden cidden çok mutlu oldum senin adına, kendi kardeşim olsa ancak bu kadar mutlu olabilirdim inan bana.. Gülen yüzleriniz hiç solmasın hep mutlu olun kuzum
İnşallah benim prens de beni bulur artıkdualarını beklerim bitanem
her biri çok şık canım ALLAH sevdiğinle ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin bir ömür İNŞAALLAH Amin diyorum öncelikle :)
twettyli meşrubatlığına bayıldım yaa
Hepsi çok harika bayıldım darısı başıma :) mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...hepsi harika çok güzeller
özellikle birkaç şeye bayıldım alayım diye düşündüm ::)
Allah mutluluk ve huzur nasip etsin..
Çok teşekkür ederiiim,amiiiiin inşallah. Ne güzel bunu düşündüyseniz, sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?