İşte benim Aşk parelerim....

Kızlar buralardan uzak kaldım kac gündür ama ömrümün en anlamlı ve güzel günlerini yaşadım cok sükür. :nazar: :nazar: Nisanımız oldu, her sey cook güzel gecti cok sükür. :nazar: Tepsimi, hediyeliklerimizi filan paylasmak istiyorum da telden yükleyemiyorum.Eve gidince paylasayım insallah.Bugüne dek askımıza dualarıyla destek olan her fıstıga cook teşekkürler :KK16: :KK16: :KK16:
Ooo maşallah canı hadi bakalım Allah tamamına erdirsin bekliyoz resimleri:nazar:

Aşkınihan aldıkların hepsini ağıztadıyla kullanırsın inşallah. çay kaşıklarını çok beğendim :KK16: seni görüyordum sayfaları gezerken kendine topic açtığını ögürnce girdim hemen :KK52:

Allah tamamına erdirsin canım mutluluğunuz daim olsun :KK16:

Sag ol canım, insallah :KK16:

Ooo maşallah canı hadi bakalım Allah tamamına erdirsin bekliyoz resimleri:nazar:

Tesekkürler tatlım, evegideyim insallah.

Hepsi çok güzel canım güle güle kullan.:nazar:

Tesekkürler canım insallah güzel günlerde kullanırız.

Aşkınihan aldıkların hepsini ağıztadıyla kullanırsın inşallah. çay kaşıklarını çok beğendim :KK16: seni görüyordum sayfaları gezerken kendine topic açtığını ögürnce girdim hemen :KK52:

Tesekkür ederim canım ben de bi topik acayım dedim artık :) Çay kasıkları benim de favorim.Mutlu etti beni yorumun :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
selam ben yesillik icin sera set aldim ama yesillikden cok memnun kalmadim sulaniyo icinde kivirciklar belki meyve icin iyidir ama benim amacim yesilliklerdi

oncelikle saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle
ozel degilse bu urunleri nerden aldiginizi ve fiyatlarinida yazabilirmisinizozellikle cay kasiklarinizi

selam ben yesillik icin sera set aldim ama yesillikden cok memnun kalmadim sulaniyo icinde kivirciklar belki meyve icin iyidir ama benim amacim yesilliklerdi

oncelikle saglikla guzel gunlerde kullanmaniz dilegiyle
ozel degilse bu urunleri nerden aldiginizi ve fiyatlarinida yazabilirmisinizozellikle cay kasiklarinizi

Teşekkür ederim, sera sette o şikayeti duydum ben de vazgeçtim almadım onu.Salatamı filan saklamak istiyorum en çok, eko kap aldım ben de.
Fiyatlar konusunda da hepsini net hatırlamıyorum. Ama sormak istediklerinizi sorun hatırlarsam yazarım.
Çay kaşıklarını indirimle evmanyadan 11e almıştım sanırım.

güle güle kullanınnn :KK54:

Teşekkürleer:KK54:

Canım herşeyin çok güzel yemek takımınla tencerelerin bile uyumlu :KK9: iyi günlerde kullan :KK16:

Çak sağool:KK16::KK16::KK16: Evet baya uyumlu olmuş onlar:KK9::KK9:

Son düzenleme:
Büyük bir koşuşturmacayla ama çok şükür mutlulukla atlattığım nişanımla ilgili bir albüm yaptım kızlar...
O sırada denk gelip aldığım ve beni mutlu eden ufak tefek bir şeyi ekleyeyim hemen topiğime dedim ama nedense telefonumdan çektiğim resimleri bir türlü ekleyemiyorum buraya.
Sorun ne acaba yardımcı olabilecek var mı?

Sanırım çözdüm, programını filan değiştirmek lazım sanırım. Uğraştırdı ama inşallah çözülmüştür.
Bohçamı paylaşayım sizlerle, albümde yoktu. İçini çekmemişim ama bizde iki kere bohça oluyor, bir nişanda bir düğünde.
Damat beyin bohçası düğünde daha dolu dolu, birkaç bohça halinde olcak sanırım.
İsteyen olursa yazarım içindekileri.

$bohçamýz.jpg

$bohça iç.jpg

Onlar da bana pembiş bir bavul süsleyip getirdiler. Benim seçtiğim belli di mi :)
İçindekilerin resmi yok :KK50: Süsünü de çekmemişim :KK43:
$bavulum.jpg

Diğer detaylar da albümde.:KK34:

Son düzenleme:
Bunlar da yeni aldığım çeyizcikler. "cik" diyorum çünkü ben doya doya çeyiz alışverişi yapamadım bu tatilde içimde kaldııı:KK50::KK9::KK9:

Güllü bıçaklarıma nihayet kavuştm:KK16:
diğeri de pasta sunum şeysii:KK1::KK1:
$býçaklarým.jpg

Sofralarda, çay yanında atıştırmalıklarda işe yarar diyip aldım bu üçlü tabağı
$tabak.jpg

Kahvaltı takımımın reçelliği yoktu, bu tabakları görünce atladım hemen, kahvaltılığım da böyle kıvrımlı uyar diye düşündüm.
$reçellik.jpg
$r.2.jpg

Ve bernardo kupalarımız, nişan hatırası gibi oldu:KK1:Çok sevdik, akşamları süt içeceğiz inşallah bunlarla:KK16::nazar:
$kupalarýmýz.jpg

canımmm bayıldım her şeyine Allah mutlu mesut etsin inşallahdarısı dediğiğn gibi benm isteyenlerin başına:KK16:

Baktın mı tatlım:KK17::KK17: Teşekkür ederiizz:KK17: İnşallah en yakın zamanda hayırlısyla yaşarsınız bu mutluluğu canım. Tüm kalbimle diliyorum:KK16::KK16:

herşeyin çok güzel canım aşkla mutlulukla kullanmanı diliyorum .. bu arada o reçelliklerden alamadım için yanıyor. görürsen kampanyada falan yada biyerlerde haber et cupcake sıvı sabunluğun ve tepsilerinde bir harika :KK16: özenle seçmişsin belli bu arada tupperlar nasıl ben almayı düşündüm ama vazgectim hem cok pahalılar hemde bazı arkadaslardan iyi olmadıgını duymustum :KK19: takipteyim yeni cicleri bekliyorum :KK16:

herşeyin çok güzel canım aşkla mutlulukla kullanmanı diliyorum .. bu arada o reçelliklerden alamadım için yanıyor. görürsen kampanyada falan yada biyerlerde haber et cupcake sıvı sabunluğun ve tepsilerinde bir harika :KK16: özenle seçmişsin belli bu arada tupperlar nasıl ben almayı düşündüm ama vazgectim hem cok pahalılar hemde bazı arkadaslardan iyi olmadıgını duymustum :KK19: takipteyim yeni cicleri bekliyorum :KK16:

Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz aşkla kullanırız. Ben bi züccaciyeden aldım ama nette filan görürsem haberdar ederim, çok iyi oldu kahvaltı takımım için. Güzel ve uygun ve kaliteli olmasına çalışıyorum ama pek çok şeyde gözüm var doğrusu:KK1::KK1: Tupperları tavsiye ile aldım, arkadaşlarım memnunmuş bu ürünlerinden.Ama baya bir bekledim indirimli olsun diye. Daha uyguna aldım açıkçası, tabi yine de pahalı.:KK31: Bi de satıcı küçük bi hediye eklemiş, eklerim onu da. Başka da bir ürün almıycam:KK31: Daha çok cam saklama kabı düşünüyorum bakalım. Ben de seni takipteyim canım. İnşallah güzel şeyler alırız.:21:

Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz aşkla kullanırız. Ben bi züccaciyeden aldım ama nette filan görürsem haberdar ederim, çok iyi oldu kahvaltı takımım için. Güzel ve uygun ve kaliteli olmasına çalışıyorum ama pek çok şeyde gözüm var doğrusu:KK1::KK1: Tupperları tavsiye ile aldım, arkadaşlarım memnunmuş bu ürünlerinden.Ama baya bir bekledim indirimli olsun diye. Daha uyguna aldım açıkçası, tabi yine de pahalı.:KK31: Bi de satıcı küçük bi hediye eklemiş, eklerim onu da. Başka da bir ürün almıycam:KK31: Daha çok cam saklama kabı düşünüyorum bakalım. Ben de seni takipteyim canım. İnşallah güzel şeyler alırız.:21:

inşallah canımcım dopdolu eksiksiz bir çeyizimiz olsun :) ben markofonide görmüştüm reçelliği ama kartımda limit yoktu kapamadım :KK43: bugün porlandda gördüm aynısını ama 3 tanesi 40 tl olunca almadım tabiki züccaciyelerede bakıyorum ama yok denk gelemedim haber verirsen sevinirim :21: benimde pek çok şeyde gözüm var mesela bernardoya yeni bir takım gelmiş kelebekli pembiş renkli camına yapıştım ama fakat lakin 20 parcalık ürün 300 tl olunca bakmakla yetinmek zorunda kaldım hain bernardo fiyatlarını düşürsün azcık :21: :KK54:

inşallah canımcım dopdolu eksiksiz bir çeyizimiz olsun :) ben markofonide görmüştüm reçelliği ama kartımda limit yoktu kapamadım :KK43: bugün porlandda gördüm aynısını ama 3 tanesi 40 tl olunca almadım tabiki züccaciyelerede bakıyorum ama yok denk gelemedim haber verirsen sevinirim :21: benimde pek çok şeyde gözüm var mesela bernardoya yeni bir takım gelmiş kelebekli pembiş renkli camına yapıştım ama fakat lakin 20 parcalık ürün 300 tl olunca bakmakla yetinmek zorunda kaldım hain bernardo fiyatlarını düşürsün azcık :21: :KK54:

40 mııı... Ben dört tanesini 17ye filan almıştım sanırım. Lavin markası da canım. Markofoniye gelir belki, takip edelim. Bernardo da her şeyi çok beğeniyorum ama iş almaya gelince alamıyorum ööylee bakıyorum sadece. Benim bütçemi aşıyor malesef. Girdik, sadece kupaları aldık çıktık.:KK9::KK9: Bi de ben çok çabuk sıkılıyorum bi şeylerden. Misal yemek takımım, tencerelerim, kalvaltı takımım, kurabiyeliğim ( geriye neyim kaldı acaba:KK9::KK9:) Çok severek aldım ama bazen acaba başka bi şey mi alsaydım diyorum yaa. Bu huy çok kötü:KK50:

X