- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
Duka,
hatirlamiyorum demistin ya zaten onun uzerine : "EVET", belliki hatirlamiyorsun o yuzden gereksiz bir atis yapmissin, dedim.
gereksiz atistan kastim da "Sen olmaz diyorsun ama desteklediğin parti şimdi olur diyor, yapacağım diyor bak." idi. Cunku bu yazdigini bana yazdin, bende ona karsilik evet hatirlamiyormussun diye hatirlamadigin aciklamayi bir daha yazdim.
"Ay keşke olsa"ya gelmişsin demissin.
hala inanilmaz buldugumu soyledim sana. yani kastettigin gibi cark etmiyorum. iftira atma.
maasima zam yapilmasindan cok hosnut olacagimi AKP soylediginden beri degil, 7 haziran cok oncesi donemden beri, hatta aslina bakarsan calismaya, ve hic birseye parami yettirememeye basladigim gunden beri soyluyorum. Beyin bedava cunku.
istemem ayri, istedigim oldugunda kotu sonuclar gorecegimden endiselenmem ayri.
Laflarimi carpitma, sana yakismiyor.
her topikte, bu akpliler rakamlardan verilerden anlamaz, cahiller diye tiriviri konusursunuz, hadi sirf talebinizi karsilayayim diye gercek verilerle geldigimde de, "kitlesini beyenmeyen bir egitimli AKAPE li" mi oldum?
kendimi basin sozcusu gibi gormuyorum.
benim bir kitlem de yok. Kendimden mesulum.
ne kadar ayip yazdigin seyler.
yok canım o kendi kitlesini beğenmemek değil.... ben olaylara OBJEKTİF bakıyorum demektirrrr...hani sende olmayann dukaa.
ama napamm canımm yorumları yanlış anlıyorsunuz,, yanlış değerlendiriyorsunuz,, yanlış aksettiriyorsunuz ee birine sus öbürüne sus düzeltmeden duramıyorum napamm..Kakao Dunning Kruger'in zirve noktasısın, ne diyeyim daha sana :)
Kakao Dunning Kruger'in zirve noktasısın, ne diyeyim daha sana :)
Javiera ortaya yazdığım şeyleri üstlenip bir de gereksiz atış yapmışsın diye çıkışırsan böyle cevaplar alırsın. Seni alttan alıp hoş görmek, herhalde kötü demek istememiştir diye düşünmek gibi bir yükümlülüğüm yok.
İftira atma demek falan da komik :) Hafiften çarkı sezdim sende diyorum, pat diye döndün demiyorum zaten. Tam çark eden Akp.
Ben senin hakkındaki gözlemimi yazdım, açık sözlü bir şekilde. Bana üstten üstten insanları beğenmez bir şekilde yazıyorsun demiştin, bu da senin gözlemindi misal. Ona karşılık olsun diye de söylemedim ha bunları, örnek olsun kızılacak bir şey yok demek istiyorum.
şimdi şu söylediğin senin bakışınla ben oluyorum .. ama benim bakışımlada SEN oluyorsunn.. nasıl yapcaz bu bakışları.. hele hele şu kısma seni çok uyduruyorumm..Kakao Dunning Kruger'in zirve noktasısın, ne diyeyim daha sana :)
duramadım vallaa..
çok sert : )
şimdi şu söylediğin senin bakışınla ben oluyorum .. ama benim bakışımlada SEN oluyorsunn.. nasıl yapcaz bu bakışları.. hele hele şu kısma seni çok uyduruyorumm..
- "Cehalet, genellikle bilgi sahibi olmaktan daha çok özgüvene sebep olur." Charles Darwin
- "Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." Bertrand Russell
- ve buradaki cehalet kısmına seni akıllılar kısmınada kendimi koyuyorumm.. napcaz şimdi.. sen başlattın..
sorun ne biliyormusunn bak yukarıda chese vermiş olduğun yanıt.. işte sen busun (teşekkür etmeli ne olduğunu öğrenmiş oldu)senin karşına belgelerlede gelseler sen gene bildiğin yorumu yapıyorsunn.öyle bir dayatman varki hayır senin bildiğin değil , benim bildiğim doğru..haa sen busun senide bu şekil kabul etmek lazım.. amaa dediğim gibi bir sus iki sus üçüncüde susamıyorum napamm..bakk insanlara verdiğin yanıtlara biraz kendini dışarıdan gör.Bence teşekkür etmeli, ne olduğunu öğrenmiş oldu.
Kakao sen benden bilgilisin ben senden bilgiliyim tartışmasına girmeyeceğim hiç. Senin benden bilgili olduğun konular vardır benim senden bilgili olduğum konular vardır.
Misal tatlılar, yemekler. Sen yarışmalara falan katılacak kadar biliyorsun işi. Benim valla pek iddiam yok. Ama iddiamın olmadığını da kabul ediyorum gidip ilgili topiclerde hayır sen bilmiyorsun turşu suyunun iyisi sirkeyle olur anlayamıyorsun diye atıp tutmuyorum. Senin sorunun bu noktada başlıyor işte neyi bildiğinin neyi bilmediğinin farkında değilsin, habire konuşuyorsun. Konuş tabii yasak yok ama gelip yasa koyucu gibi takılma her konuda yahu, senin yönlendirmene ihtiyacımız olsa sorarız zaten, iki kişinin arasındaki diyaloğa alakalı alakasız atlama. Hani tutamıyorsun kendini illa karışacaksın bari içinde farklı bir bakış açısı, farklı bir bilgi falan olsun, o da yok. Bu kaç oldu. Laf olsun diye yazıyorsun.
adalet mesela2001 ve sonrasındaki vaatlerden yapılmayan hangisidir ?
2001 ve sonrasındaki vaatlerden yapılmayan hangisidir ?
2001 ve sonrasındaki vaatlerden yapılmayan hangisidir ?