İşte Ak Parti'nin seçim vaatleri

Javiera ortaya yazdığım şeyleri üstlenip bir de gereksiz atış yapmışsın diye çıkışırsan böyle cevaplar alırsın. Seni alttan alıp hoş görmek, herhalde kötü demek istememiştir diye düşünmek gibi bir yükümlülüğüm yok.

İftira atma demek falan da komik :) Hafiften çarkı sezdim sende diyorum, pat diye döndün demiyorum zaten. Tam çark eden Akp.

Ben senin hakkındaki gözlemimi yazdım, açık sözlü bir şekilde. Bana üstten üstten insanları beğenmez bir şekilde yazıyorsun demiştin, bu da senin gözlemindi misal. Ona karşılık olsun diye de söylemedim ha bunları, örnek olsun kızılacak bir şey yok demek istiyorum.

of ya ben bu saçmalıkları dinlemekten bıktım usandım artık. Yani ceplerinden çıkmıyor, vaatler beleş tabi. Ucunda koltuk var nasıl olsa, nasıl olsa kendi menfaatleri de artacak. Oraya buraya borçlanmakla, milli değerleri satıp asgari memuruna vaatli zammı vermekle iş çözülmüyor. Vurursun tabi özelin beline vergileri arttırırsın. sonra memurla yaranmak için müdür oldu, yüksek yaptı bilmem ne oldu diye vergisini almazsın.

bak iste cark, fikir degismesi diyoruz ya. (zaten degismemeye and icilen fikirlerden kork, o ayri)
ben eskiden yada bugun yapamazlar kelimesini kullandiysam "yapamayacaklarini" kastetmedim. Yaparlarsa dogru sonuclar ortaya cikarmayacagini kastettim.
yoksa beni baskan yap, ben sana asgari ucreti 5 bin TL yaparim.
fikrim degismiyor. bunun Partiye inanmak yada inanmamakla alakasi yok. Ben CHP nin de yapacagina, haydar bas'in da yapacagina inanirim. Mesele yaptiktan sonrasi oldugu icin "yapamayacaklar" diyorum.
bugun akp de cikmis yapacagim diyor. Ak parti bile dedigine gore, secmeniyim ya hani, ciddiye alirim.
ama endiselenmeye de devam ederim. ne sonuc olabilecegini tahlil ederim, ki ettim. ikisi ayri sey, bunu anlattim sadece.

Yoksa yapacaklar ve gorecegiz zaten ne oldugunu.
Ben insallah yanilirm, o zaman cok guzel olur.

Kakao Dunning Kruger'in zirve noktasısın, ne diyeyim daha sana :)
şimdi şu söylediğin senin bakışınla ben oluyorum .. ama benim bakışımlada SEN oluyorsunn.. nasıl yapcaz bu bakışları.. hele hele şu kısma seni çok uyduruyorumm..
  • "Cehalet, genellikle bilgi sahibi olmaktan daha çok özgüvene sebep olur." Charles Darwin
  • "Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." Bertrand Russell
  • ve buradaki cehalet kısmına seni akıllılar kısmınada kendimi koyuyorumm.. napcaz şimdi.. sen başlattın..

Son düzenleme:

Bence teşekkür etmeli, ne olduğunu öğrenmiş oldu.

Kakao sen benden bilgilisin ben senden bilgiliyim tartışmasına girmeyeceğim hiç. Senin benden bilgili olduğun konular vardır benim senden bilgili olduğum konular vardır.

Misal tatlılar, yemekler. Sen yarışmalara falan katılacak kadar biliyorsun işi. Benim valla pek iddiam yok. Ama iddiamın olmadığını da kabul ediyorum gidip ilgili topiclerde hayır sen bilmiyorsun turşu suyunun iyisi sirkeyle olur anlayamıyorsun diye atıp tutmuyorum. Senin sorunun bu noktada başlıyor işte neyi bildiğinin neyi bilmediğinin farkında değilsin, habire konuşuyorsun. Konuş tabii yasak yok ama gelip yasa koyucu gibi takılma her konuda yahu, senin yönlendirmene ihtiyacımız olsa sorarız zaten, iki kişinin arasındaki diyaloğa alakalı alakasız atlama. Hani tutamıyorsun kendini illa karışacaksın bari içinde farklı bir bakış açısı, farklı bir bilgi falan olsun, o da yok. Bu kaç oldu. Laf olsun diye yazıyorsun.

sorun ne biliyormusunn bak yukarıda chese vermiş olduğun yanıt.. işte sen busun (teşekkür etmeli ne olduğunu öğrenmiş oldu)senin karşına belgelerlede gelseler sen gene bildiğin yorumu yapıyorsunn.öyle bir dayatman varki hayır senin bildiğin değil , benim bildiğim doğru..haa sen busun senide bu şekil kabul etmek lazım.. amaa dediğim gibi bir sus iki sus üçüncüde susamıyorum napamm..bakk insanlara verdiğin yanıtlara biraz kendini dışarıdan gör.

((((Bir de belirtmeden geçemeyeceğim, tavırlarında farkında mısın bilmiyorum ama şu var; "Ben Akp'ye oy veriyorum ama diğerlerinden farklıyım bak mantıklı açıklamalar yapmaya çalışıyorum, sayılarla geliyorum tamam mı gördünüz mü bak görmediyseniz bir daha yazayım iyice anladınız mı, beni dikkate alın" Kızdırmak için söylemiyorum, gözlemim bu yönde. Kendi kitleni beğenmiyorsun bence sen.[/QUOTE])))))

işte anlatıyorsun ,,anlatıyorsun ama şu son cümleleride yazmadan edemiyorsunn..haa dediğim gibi bir çok yorumunu okumamaya çalışıyorum ama çarşaf çarşaf yazıncada baktığımda karşılaştığım alaycı sözler..ve ben bu sözlerden acaip rahatsız oluyorumm..

Gerçekten gülüyorum; iki kelime ezberleyip çok biliyorum edasıyla dolaşan insanlara .
Çok bilen kişi çok biliyorum , başkasına da öğretiyorum demez.

Çok bilen insanlar her zaman mütevazidir. Gerçek ilmin tadını bilen kişiler :) Ezbere yürümek işte bu ukalalığı yaptırır insanlara.

Sen mutfaktan anlıyorsun , yerinde konuş , burası benim mekanım dayılanmaları ise tam kahkalık komedi.. Kimsenin haddine değil bu.
Herkes kendine gelsin.

Biraz karşıt görüşe saygınız olsun. Karşıt fikirlerle tanışmak , tartışmakta bir hazdır.
Fikir sokma yarışması mı burası ?
..

1300 ile 1500 arasında ciddi fark vardır. İkiside kendi bütçesine oranla bir vaatte bulunmuştur.
O yalan bu yanlış denilmemeli.
Seçim varsa vaatte haktır.
Onlar konuşacak biz karar vereceğiz.
Bugüne kadar neden yapılmadı bu vaatler denmişya ; o kadar çok şey yapıldı, hala bu mu soruluyor ?

2001 ve sonrasındaki vaatlerden yapılmayan hangisidir ?

2011 akp secim bilgirgesini okumanizi tavsiye ederim ve bildirgenin hani vaatlerinin gerceklestirip&gerceklestirilmedigi ve oranlari kisa bir arastirmayla karsiniza cikiyor zaten.Verilere gore de %70 ini gerceklestirmedigiydi yanlis hatirlamiyorsam.

Sunu da belirteyim hicbir partinin bol kepceden salladigi secim vaatlerine inanmiyorum.Gerci akp ilk defa bu secimde bu 4 senede de dogru duzgun vaatlerini gerceklestiremeyecegini kabullenip cok yuvarlar laflarla aciklamis egitim alanindaki vaatlerini.En azindan adim hidir elimden gelen budur demis.Aci ama gercek.

13 senedir niye yapmadılar??? Asgari ücret yükselir o ayrı milletvekili yasa bakan yada haybeye giden paralar azalır az da garibanın boğazına yemek girer. Biz bayram dışında et göremiyoruz, ha bayramda et göremeyenler bar o da ayrı bi kony. Eee komşun aç sen tok bu nasıl adalet? Garibanın çocuğu şehit zenginin çocuğu neden bedelli? Vatan hekesin ise herkesin çocuğu askere gidecek ben anlamam akp chp mhp hdp . Halk mutlu olacak, kimse birbirini yemeyecek! Eşitlik adalet her zaman, torpili olan giriyo işe e olmayan ne olucak hic :) peh, dünya hayatı zor. Her yerde trafik kazası cezalar caydırıcı değil, parası olmayan dr ye gidemiyor ya baya doluymuşum :)) neyse susayım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…