Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1Sen benim burada fikirlerini beğendiğim, mesajlarından, tarzından, üslubundan etkilendiğim, takdir ettiğim, sözlerini, düşüncelerini dikkate değer bulduğum birçok yazar var ancak maalesef sen onlardan biri değilsin. Bu nedenle benim çok bilmiş olduğumu düşünmen ya da düşünmemen sana kalmış.
Çok basit bir araştırmayla bile cevabı bulabilecekken "Akp vaadettiği neyi yapmamış ki, eğitim harika" kabilinden cümleler kurabiliyorsun, gerçek bilgiye ulaşmak umrunda değil yeter ki fanatizmle bağlı olduklarını övebilesin. Sırf bu yaklaşımın bile seni ciddiye almamı engellemek için yeterken üstüne bir de mağdur edebiyatına yatkın oluşun ve demogojiye müsait yapın tuz biber oluyor.
Bizımla değilsın, üzgünüm.
Cok sert ama cuk oturmuşKakao Dunning Kruger'in zirve noktasısın, ne diyeyim daha sana :)
38 , 60 ve 80 kişilik sınıflardan çok iyidir.
Eskiye oranla herşey gerçekten daha iyi.
Eğitimi her yönüyle kabul ediyorum, süper bir yerdeyiz diyecek kadar kör değilim.
Eğitimin içinde olan arkadaşlar sistemin daha çok sıkıntısını çekiyorlardır.. Haksızlıklarda yapılıyor , adaletsizliklerde.
Dileğim bu yönde ve diğer tüm eksikliklerde iyileştirilmeler yapılabilmesi.
Diğer partilerden umudum yok..Birisi yeniden seçime giderken koalisyona hazırım diyor, diğeri Konya Ankara arası hızlı tren yapacağım diyor.
Bir diğeri zaten adını dahi anmak istemediğim bir parti.
Kalite düşmedi. 80 kişilik sınıflar 20 ye 30 a duştu. Her öğrenciye düşecek kadar bilg. sağlandı. Kitap v.s o şu bu. Baya çalışmalar yapıldı.
Evet daha ilerisi yapılmalı. Ancak eğitim sistemi zaten batmış durumdaydı.
Bundan sonra daha ileriye doğru adımlar atılır diye umut ediyorum.