- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
sorun ne biliyormusunn bak yukarıda chese vermiş olduğun yanıt.. işte sen busun (teşekkür etmeli ne olduğunu öğrenmiş oldu)senin karşına belgelerlede gelseler sen gene bildiğin yorumu yapıyorsunn.öyle bir dayatman varki hayır senin bildiğin değil , benim bildiğim doğru..haa sen busun senide bu şekil kabul etmek lazım.. amaa dediğim gibi bir sus iki sus üçüncüde susamıyorum napamm..bakk insanlara verdiğin yanıtlara biraz kendini dışarıdan gör.
((((Bir de belirtmeden geçemeyeceğim, tavırlarında farkında mısın bilmiyorum ama şu var; "Ben Akp'ye oy veriyorum ama diğerlerinden farklıyım bak mantıklı açıklamalar yapmaya çalışıyorum, sayılarla geliyorum tamam mı gördünüz mü bak görmediyseniz bir daha yazayım iyice anladınız mı, beni dikkate alın" Kızdırmak için söylemiyorum, gözlemim bu yönde. Kendi kitleni beğenmiyorsun bence sen.
işte anlatıyorsun ,,anlatıyorsun ama şu son cümleleride yazmadan edemiyorsunn..haa dediğim gibi bir çok yorumunu okumamaya çalışıyorum ama çarşaf çarşaf yazıncada baktığımda karşılaştığım alaycı sözler..ve ben bu sözlerden acaip rahatsız oluyorumm..
Kakao iyi ki yorumlarımı okumuyorsun, kiminle konuşsak araya alakasız şekilde sen giriyorsun bir de okusan ne yapacaktık :)
Javiera da zamanında kendi gözlemini benimle paylaşmıştı, üstten üstten ters yazıyorsun insanlara diye. Ben de konuda yeri gelmişken ona görüşlerimi yazdım. Belki biraz ters bir üslup kullandım ama neye sinirlendiğimi de belirttim. Ama bak “o”na yazdım, sana değil. Kiminle yazışsam araya girip anlamsız yorumlarla takdir toplamaya çalışma. Yeter artık kaç oldu bu.