Ayrıca bunun yanı sıra 13 yıldır neden yapmadılar da şimdi vaat veriyorlar?
Millisini falan bilmem ama bi anne olarak bu aşı gercekten önemli. Yurtdisindan geldigi icin icerigi falan şaibeli. Siyaset bi kenara gercekten yapilirsa iyi olur.milli aşı tabiri ilginçmiş, tamam ürette neden adı milli aşı
bunca yıl zaten iktidarlar niye şimdiye kadar bunları yapmamışlar.
madem buna güçleri vardı,neden daha önce yapmamışlar.haziranda kazansalardı herşey eskisi gibimi devam edecekti.Önceden aldıkları oya güveniyorlardı,haziran seçimlerinde fiyasko olunca bu sefer daha temkinli olmak adına oy almak için..
Millisini falan bilmem ama bi anne olarak bu aşı gercekten önemli. Yurtdisindan geldigi icin icerigi falan şaibeli. Siyaset bi kenara gercekten yapilirsa iyi olur.
Ak parti her partiden biri mi sizce?Her secim oncesi her parti mutlaka bir şeyler vaat eder ama bu normal. Biz hic birsey yapmayacağız mi desinler
madem buna güçleri vardı,neden daha önce yapmamışlar.haziranda kazansalardı herşey eskisi gibimi devam edecekti.
tabiiki biliyorum hanımabla işte bende onu diyorum,madem güçleri varmış niye şimdiye kadar yapmamışlar,bunca yıl milletimiz bunu haketmiyormu,hakkımız olan şey illa ki seçim propagandasımı olmalıydı,bunu anlamayanlaraydı yazımKazanamadıkları için işte, belki bu sefer oy oranlarını aertırmak için hamle yapılıyor bence..
tabiiki biliyorum hanımabla işte bende onu diyorum,madem güçleri varmış niye şimdiye kadar yapmamışlar,bunca yıl milletimiz bunu haketmiyormu,hakkımız olan şey illa ki seçim propagandasımı olmalıydı,bunu anlamayanlaraydı yazım
Seçmenine güveniyordu o zamanlar işte, belkide daha önce hiç düşünmediler böyle olacağını..
Bir anda oylar gidinde tekrar kapma yarışına girildi..
Keşke daha önceden verilseydi bu vaatler,gerçi benden oy çıkmaz onlarada..
Banada saçma geliyor iktidar partisinin vaatleri.
iktidar olan sensin zaten yaptıkların ortada, yapacaklarını da yıllardır her ortamda söylüyorsun yani.
Muhalefeti anlarım kendince yapılması gerekli hizmetleri sayar da bu akp'ye ne olmuş ki.
Değil tabii ki ama bu vaat işi siyasetin olmazsa olmazlarindan.Ak parti her partiden biri mi sizce?
Ilk beyannamlerinde yerine getirdiklero vaat sayisindan gercekligine inanmaman dogalvalla ben çoğu vaade inanamadım, özellikle temel hak ve özgürlükler kapsamına girenler...
Hepsi oy uğruna değilmi..
hepsi başkanlık uğruna.Biraz ütopik ama baraj altında kalır inşallah.
hdp'siz ve akp'siz bir Türkiye istiyorum.
Sanırım buda 4+4+4 e benzeyecek,veya teog a.Tüm okullarda tam gün eğitim ve öğretime geçilmesini sağlayacağız. Tüm öğrencilere fırsateşitliği sağlayacağız.
Uzaktan eğitim yönetimini etkin şekilde sağlayacağız.
Orta öğretimi bitiren gençlerimiz için eğitim ve spor alanında lisans alacak şekilde eğitim vereceğiz
Sanırım buda 4+4+4 e benzeyecek,veya teog a.
Alt yapı hazırlamadan direk geçiş yaparlar tabii.
Yeni açılan okullarda bu uygulamaya geçilmiş zaten.
Maddi olarak sıkıntısı olmayan veliler bile isyanda,çünkü okullarda bir yemekhane veya yemek yiyecek bir oda bile bulunmuyor.
Bir yemek şirketiyle anlaşmaya karar vermişler,ama çocuklar sınıfta yemek zorunda kalınca etraf pislik içinde kalmış.Birde maddi durumu müsait olmayan çocukları düşünün.Diğer çocuklar şirketten gelen yemeği yerken belki onlar kuru ekmek yemek zorunda kalacak.
Hayret edecek bir hızda büyüyoruz ama altyapısız,güvencesiz ve düşüncesizce.
Sanırım buda 4+4+4 e benzeyecek,veya teog a.
Alt yapı hazırlamadan direk geçiş yaparlar tabii.
Yeni açılan okullarda bu uygulamaya geçilmiş zaten.
Maddi olarak sıkıntısı olmayan veliler bile isyanda,çünkü okullarda bir yemekhane veya yemek yiyecek bir oda bile bulunmuyor.
Bir yemek şirketiyle anlaşmaya karar vermişler,ama çocuklar sınıfta yemek zorunda kalınca etraf pislik içinde kalmış.Birde maddi durumu müsait olmayan çocukları düşünün.Diğer çocuklar şirketten gelen yemeği yerken belki onlar kuru ekmek yemek zorunda kalacak.
Hayret edecek bir hızda büyüyoruz ama altyapısız,güvencesiz ve düşüncesizce.