İşte Ak Parti'nin seçim vaatleri

1Sen benim burada fikirlerini beğendiğim, mesajlarından, tarzından, üslubundan etkilendiğim, takdir ettiğim, sözlerini, düşüncelerini dikkate değer bulduğum birçok yazar var ancak maalesef sen onlardan biri değilsin. Bu nedenle benim çok bilmiş olduğumu düşünmen ya da düşünmemen sana kalmış.

Çok basit bir araştırmayla bile cevabı bulabilecekken "Akp vaadettiği neyi yapmamış ki, eğitim harika" kabilinden cümleler kurabiliyorsun, gerçek bilgiye ulaşmak umrunda değil yeter ki fanatizmle bağlı olduklarını övebilesin. Sırf bu yaklaşımın bile seni ciddiye almamı engellemek için yeterken üstüne bir de mağdur edebiyatına yatkın oluşun ve demogojiye müsait yapın tuz biber oluyor.

Bizımla değilsın, üzgünüm.

Kendini gayet iyi anlattın evet. İki kelimeyle kişileri aşağılayabildiğini sanan bir üye. Senin beni ciddiye almamak hüsrana uğrattı beni.
Gerçek bilgi senin kıstaslarına göreyse görmüyorum evet.
Zira ak gitsinde oyum hdp diyen sendin değil miydin ?
Zaten seninle olmam , üzgün değilim.

Edebiyat yaptığını sanıyorsun. :) Bu sana son mesajım. İstediğin kadar yazabilirsin bana , müsaade ediyorum.

Kardeşimin lisesi 45 kişi. İlkokul da55ti. 20 kişilik devlet okulu istanbulda var mı?

Benim okuduğum lise 20 25 kişiydi ama iyi bi anadolu lisesiydi.

Kitap meselesine de bir açıklık getireyim. Sınıflara akıllı tahta yapıldı çok güzel oldu. Devlet kitapları okullarda dağıtıyor ne kadar güzel. Gel gör ki kocaman bir kitap listesiyle çocuk eve geliyor. Bu ne hani size kitap dağıtmışlardı? O kitaplar akıllı tahtayla uyumlu değilmiş ve hiç de güzel değilmiş. Bilirsin az çok mebin kitaplarını. 250 lira öğretmenlerin istediği kitaplara harcadık. He sağolsun her öğretmen sormuş veremeyecek durumda olan dersten sonra yanıma gelsin diye. Ama kitapevlerine yeter para kazandırmadık mı?

valla akıllı tahtayı biz kendimiz almıştık ilkokulda, okulumuzda çok merkezi, kapısında kocam fatih projesi bilmem ne bilmem ne diye yazan afiş vardı. Neyse akıllı tahtayı aldık ama öğretmen kullanamadı garip gelebilir ama kullanamayan öğretmen çok, eski tarz öğretime devam ettiler, sonra sınıfımız değişti, tahta başka sınıfa miras kaldı
devletin verdiği kitaplarda çok yetersiz olduğundan ekstra kaynak kitaplar aldık her sene, hala da alıyoruz
şimdi ortaokulda şimdi bile sadece din kültürünü devletin verdiği kitaptan işliyorlar gerisi kaynak fasiküller, kitaplar
fatih projesi patladı zaten, patlıcağıda belliydi, devletin zararı bilmem kaç milyarmış aman kimin umrunda, proje kapsamında ihaleleri kapanlar yaşadı ya ona bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…