istanbuLLu 2009 ekim anneleri buLuştu (resimli)

ii geceler ekim anneleri sağlık sıhhatli doğum dilerim.inşallah bebişlerinizinde resimlerini koyarsınız Allahın izni ile..

kızz hacı yağmur bu toplantı iyi gelmiştir umarım ve pozitif düşünceler le evine dönmüşündür...görüşürzz:D

maşallah çok tatlısınızzz,,Rabbim nazarlardan kem gözlerden sakınsın inş... Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleride göstersin inş... ha bu arada dualarınızda bizleride unutmayınnna.s.

ii geceler ekim anneleri sağlık sıhhatli doğum dilerim.inşallah bebişlerinizinde resimlerini koyarsınız Allahın izni ile..

kızz hacı yağmur bu toplantı iyi gelmiştir umarım ve pozitif düşünceler le evine dönmüşündür...görüşürzz:D

kız hacı delikafadulden şerifem ilk defa çıktım ama değişiklik oldu dediğin gibi pozitif düşünmeme sebep oldu ama eve gelince -tatlicadiarzu-

neslimede :asigim: şerifemede :asigim:
herkesede

a.s.

maşşallah kızlar çok tatlısınız....ama kola içmeseniz iyi olur,asit malum.az kaldı doğumlarınıza...Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin(ben de kıskandım yafu,2008 aralık anneleri neden buluşmii ki???*

:nazar:maşşallah:nazar::nazar: ne kadar tatlı görünüyosunuz :CüvCüv:hepiniz çok cicisiniz aybiğim yaa seni özlemişim be arkadaşım :1hug:rabbim hayırlı doğumlar yapmanızı nasip etsin :Saruboceq: aybiğim sen yine kumpirmi yedin hemde bensizyerimseniben

Güzel dilekleriniz ve sözleriniz için çok tşkler valla bızede çok iyi geldiii çok güzel bi gündü tadı damağımda kaldı... inşşş bebişlerlede buluşucaz..

merhaba arkadaşlar ya bayıldım ne kaadr iyi yapmışsınız buluşarak.hepiniz çok tatlısınız,göbişlerinizde çok tatlı...çok güsel kareler inanın tekrar tekrar baktım:nazar: maşallah Rabbım dostluğunuzu bozmasın...
herkese kolay doğumlar,hayırlısıyla sağsalım kucağınıza almanız dileğiylee...
sevgiyle kalınnna.s.

maşallah süper olmuş,
keyfiniz yüzlerinize yansımış,,
ben de çok isterdim ama çok ağırdımm
Burger süper seçim olmuş ayrıca tebrik ediyorum kaydirigubbakcemile3
sağlıkla bebekleriniz kucaklamak da nasip olur inşallahhha.s...

:nazar: ayy maşallah süpersiniz kızlar
imrenerek baktım resimlerinize
bu kadar hamile bir araya nasıl geldiniz yaww çok hoş bi görüntü olmuş kaydirigubbakcemile3

Back