istanbuLLu 2009 ekim anneleri buLuştu (resimli)

kızlar cok tatlısınız hepinız.
aybıke zehraya bısey sorcam.çok ımrendiğim bir hamıle tıpısın(maşallah).bende nasıpse 2010 subat annesıyım.çok az kılo almışsın.özel bı beslenme proğramı falan yaptınmı.onu sorcaktım

çok guzelsiniz görenler demedi reklam çekimi falanmı diye bu kadar hamile bir arada..rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin...aybüke zehra maşallahın var nazar degmesin...

ayshe canım hiç imrenme ben halime üzülüyorum en zayıf bebik benimki..
ilk 4 ay 8 kg verdim bulantılarım çoktu bişey yiyip içemedim sadece çıkardım anca toparlandım oyüzden sadece 5 kg aldım hamilelikte..övünülecek bişey değil sen keyfine bak fıstık;)
kızım için kavga etmeyin boşuna babası dün resti çekti bu kız evlnemyecek diye
len bende babamın kuzusuydum sen nasıl çektin kopardın beni dedimsede laf anlatamamdım psikopat herif:umursamaz:
bahair tanıdık gelmişim sana sende bi resim koy belki cidden tanıdık çıkarız:)
şeyma tek tek yorum yazmışsın çok içten ve samimi olmuş gülüm içim ezildi okurken ..
bidahakine emzirme önlüklerimizle çıkarız bizde hehe kimse görmez memikleri merak etme :)
inş tanışıklığımız arkadaşlığa dostluğa dönüşür dediğim gibi oyun grubu kurarız çok güzel olurkaydirigubbakcemile3
ilerde bebişler büyüdüğünde bu resimlere ne gülerler bi düşünün,ay çok keyfli..
hepinizi seviyor sulu sulu öpüyor mıncıklıyorum
ALLAH a emanetsiniz,kolay ve hayırlı doğumlar..

aybikecim göbiş topiğinde var resmim 1-2 tane son 4 günde eklenmiş ordan bakabilridsin.... ya tanıdığım birine çok benziyosun yada sei tanıyorum:)))))))))

Bu arada patates kızartmaları, kolalar falan gözümden kaçmadı. :olmaz:
Hepinizi Mehaya şikayet etcem kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:Kiz Allah seni ne etmesin emi hic gulecegim yoktusırnaşık şeynerden aklina geldi bana sikayet etmeknaniknanik
ama inan uzunnn bir zamandir yemiyorum kizartma bebise faydali degil diye..zaten canimda istemiyor inan onceden cok severdim ama simdi yiyince midem yaniyor yediklerim agzima geliyor sanki....

ya kıslar 1 hafta giremedim hemen toplanmışsınız banne banne bende gelecektim:((((( ne zaman karar verdiniz nerde buluştunuz amanın kk dan uzak kalmak hiçte iyi olmadı:((( valla imrendim size göbüşler süppperrrr maşallah kızlar size :nazar: iyicene tokuştursaydınız:roflol: neyse bidahakine banada gelmak nasip olur inş...

Back