istanbuLLu 2009 ekim anneleri buLuştu (resimli)

koca göbişler sizi bende yokum bu karede karşıya gelmem zor çünkü..ama aranızda olmayı çok isterdim...bide oğlumda var onu napıcam orasıda sorun...ama görüntünüz çok hoş...bugün sizi orda görenler bayağı kulaklarınızı çınlatmışlardır..seminer var herhal bu kadar hamile bir arada olduğuna göre diye düşünmüşlerdir.)))))))))))

o kadar garip bakıyorlardı ki onların yerınde ben de olsam uzun uzun bunların nıye hepsi bır arada düşünürdüm...eminim çok insan evine gidince çoluguna çocuğuna bizden bahsedip gülmüşlerdir...keşke siz de olsaydnz..gerçekten güzel bir gündü...güzel bi anı oldu hepimize...hihoyyyt

millet :1shok:
biz :kedi:
millet :uhm:
biz delikafadulden

:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

cokacimcoook

vereliniortak a.s.

Son düzenleme:

aynen öyle canım herkes dönüp dönüp bize baktı..
hele bir tane hamile dayanamayıp gelip sordu hepiniz nasıl böyle toplandınız diye..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mükemmelsiniz yaaaa süperrr
çokda güldüm koca göbüklüler sizi ne iyi etmişsinizde toplanmışsınız
maşallahhhhh sizeeee:

çok şeker çıkmışsınız maşallah size kızlar inşallah bi dahaki buluşmada bende aranızda olurum çok kıskandım şimdi walla.Ama bugün dr. kontrolüm vardı eşimde keşke söleseydin dr. dan sonra ben seni bırakırdım dedi.walla o zaman öle söleyince çok üzüldüm ama ben 2 adım bile yürüyemiyorum şu aralar wc ye mahkum yaşıyorum...ınş. bi dahakine...

Amin........

merak etme cnm bende yürüyemiyorum wc geliyomuş gibi geliyor oturduk hep dönüşte gezmek isteynler gezdii... keşke gelseydiniz daha kalabalık olurdu ama neyse hayırlısı buymuş diyelim

süpersiniz göbüklerde tokuşmuş maşallahhh

yağmurcann kıssss sulanma alya duaya biz çoktan anlaştık huuuu klava: :roflol:

Bende şimdi düştüm daha eve harika saatler geçirdim...Assosilistler en son gelir misali ben en son geldim bütün göbüşler benı beklıyodu ama malum sıpamdan ayrılmak uzun sürdü...

aybık canım çok memnun oldum tanıdığıma senı çok şekersın kuzum çok zarif ve hoştun bu arada..aybık şekerımı ayır karışmam...
elifcim seninlede tanıştığıma çok memnun oldum yüzündeki gülümseme hiç eksık olmasın ıkea gezimizde iyiydi cnm..
anılcım şöförümüz senınlede tanıştığıma memnun oldum nazlı nazlı oturdun sağlıkla kucaklarsın kuzunu inşş..
şeydacım canım sende çok içten samımısın şekerim şeker için tşkler iyiki tanışmışız
mıhrımah çok paylaşımımız olmasada valla sankı yıllardır tanıyormuş gibi oldum hepinizi ve senı çok cicisin sende iyiki tanımışım senıde
merhem sende baya sessizdin şekerim koskoca colaları içtiniz helal size iyiki tanıdım senıde cnm

çok guzel bi gundu herkesın bıze bakıp gulmesı bızıde kahkahalara boğdu doğrusu gulmekten karnım ağrıdı evde...bızde podyumda gıbı gıttık orta yere mıllette dızılmış sankı bıze bakıyor kadının demesı gıbı aaaaa hamıleler cennetiii :)))) iyiki tanımışım sizi iyi geldi vallahııı birdaha buluşuruz inşşş bebelerle o zaman...bu arada resımler çok guselll bendekılerde bu kadar

Son düzenleme:
aynen şeyma'cığım bende hepinizi tanıdığıma çok sevindim eve geldim eşime anlattım ve hala gülüyoruz hepiniz çok içten samimisiniz inşallah ALLAH nasip ederse bir dahaki buluşmamızda bebişlerinizde olur

sen öyle san gizemmm :dilcikar:
biz anlaştık bilemmm bak göbüşlerde anlaştıı :sm_cool: bak alya fırlıcak gibi duruyo yapışmış göbüşümee sırnaşık şey

gelinim o benim :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

şeymacım çok güzel yazmışsın valla tek tek
cidden bende çok memnun oldum herkes içten ve samimiydi
kırkyıldır tanıyormuş gibi pozitif elektirk aldım hepinizden
maşallahhh
inşalalhh kuzucuklarımıza sağlıcakla alırız birgün hep beraber yine buluşurz o bcıkrıklarla nasıl olur bilemem ama :))

evt seyma :roflol: çıkaramyızz
evt banada olabilir bende seve seve misafir ederim inşallahhh
ya Rabim önce sağlıklı doğumlar asip etsin bana hala hayal gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…