Allah yardımcınız olmuş, sıkıntılı günleriniz geride kalmış ne güzel, darısı başıma İnşallah. Mutlu oluyorum böyle hayata karşı duruşu olan karakterli kadınları görünce.arkadaşım kendimden örnek vereyim;6 ay evli kaldım bu sürenin bir çoğu kağıt üzerinde geçti yada sürekli anasına giden bir ex eş vardı ve boşandık.giden o oldu.annemi tercih ediyorum dedi ve gitti.5 ay o evin kirasını ödedim.ev sahibim çok tatlı biriydi ona bile gitmiş onu orda oturtma çıkart diye.ev sahibimde ben boşandığım halde hala yüzük takıyodum olsun ben onsuzluklada evli kalırım mantığındaydım çok seviyordum çünkü ev sahibim yüzüğü birgün parmağımda görünce kızım önüne bak dedi yüzüğe bakıp.ondan adam olmucağını anla ve önüne bak dedi.neden dediğimde ben üzülürsün diye sana anlatmamıştım ama seni sokağa atmamı istedi ama ben sende vicdan olmayabilir ama o kız orda ne kadar oturmak istiyorsa oturur dedim dedi.amacı kış günü benim o evi dağıtıp taşınma zorluklarıyla uğraşmamı istedi anası o evi dağıtıp seni annenin evine gönderecem demişti.kendi oğlu anasının evine gitti ama ben erkek gibi evimde kaldım.hazmedemediler sonradan da çenesini kapattılar zaten.5 ay kira verdim hemde ayın sonuna beklemeden babamın evinde ne kira bildim ne bişey ben.kira ödemek çok zoruma gidiyordu.arkası gelmeyen bir taksit ödemek gibi birşeydi bu.boşanma falan o moral bozukluğunu atlatınca biraz daha net düşünmeye başladım.evimin tadını hiç çıkaramadım ben ne hayallerle dayadım döşedim o evi.daha evlendiğimi anlamadım ki boşanmayı düşüneyim.annemler dön evine dediler dönmedim evimi dağıtmıcam allah burdan devam et bana dedi dedim ve kendime çizgi belirledim.emlakçılarla sahibinden com la 1 ay ev baktım.emlakçılarla ev bakarken korku vardı artık kimselere güvenmiyordum o nedenle parmağıma yüzüğümü taktıydım.soruyorlar eşiniz nerde görevde diyordum.evimi buldum.herkes bana 1+1 al dedi düşündüm ilerde borcu bitip satmaya kalksam alıcısı olmaz diye hem eşyam çok fazla idi adam gibi bir ev aldım.3+1 130 m2 bir ev aldım.içinide mütehit çok güzel zevkle yapmış.1 hafta kredi vs ile uğraştım ve allah nasip etti evimi aldım :).evimi aldıktan sonra kendime güvenim dahada arttı.artık bir sorumluluğum var.ödemekle yükümlü bir borcum.hayata karşı yaşamak için bir amacım.arabam vardı zaten satmak istedim ailem satma biz destek olalım o tutar kadar dedi ve arabam bende kaldı.hele o tapuyu eline alınca değme mutluluğuna.ailemden ev istemişti ex eşim.niye kira ödüyoruz babanın evi var demişti.ben boşanmış bir kadın olarak bile babamın evine göz dikmedim bunca borcun altına girip evimi aldım.cesaret biraz arkadaşım.allah her türlü yardım ediyor.kimseyi darda koymuyor.1+1 değilde 2+1 bir ev al derim ilerde satmaya kalkarsan değer yapsın bence.şuanki durum olarak bakma.için eğirip yaşamaya başlayınca ahh vahh deme diye diyorum.ne mutluki ayaklarımın üzerinde durabiliyorum.eski evden taşınıncada o evin klozetine parmağımdaki alyans ve tek taş yüzüğümü attım ve defalarca sifonu çektim.tek taşım pırlantaydı.on abile anası ne laflar ettiydi.o klozet yüzünden bile beni tartıştı ve anamın tuvaletinde daha rahatım demişti.üstelik bu alyansı hiç sevmedim istiyerek almadım demişti.böyle diyen bir adamın yüzüğüde layık olduğu yer klozette farelerin arası idi gözümde.yatak odasının kapısının arkasınada bir not yazdım ve çıktım notta;bu evde bu odada artık ağlamak gözyaşı yerine kahkaha sesleriyle inlesin yazdım ve kapıyı çekip çıktım babam aşağıda beni bekliyodu hadi baba yeni evimde çok iş bizi bekliyor dedim ve daha huzurlu daha mutluyum.Uzun oldu kusura bakma ama en azından evini al diyorum...