- 15 Şubat 2009
- 7.046
- 40
- 158
harika,aynen dediğiniz gibi oğlumun durumunu ile ilgili rehber öğretmenle görüştüm. zaten görür görmez hatırladı bizi. öğretmenimizle durumu önce benim paylaşmamı ve çocukla rehber öğretmen görüşmüş onun düşünceleri böyle diye aktarmamı söyledi. sonrasında kendiside öğretmenimizle görüşeceğini bildirdi. öğretmenimize durumu aktardım. sınıf atlatmayı düşünüyormusun dedi. istemediğimi belirttim. o da çocuğun gelişimi için uygun görmediğini söyledi. bu yıl kulüp çalışmaları başladı. şimdi oğlum satranç kulübünde ve çok memnun. öğretmenimiz onu satranç kulübüne yollamış bu durum diğer veliler arasında sorun oldu tabi. 5 kez sınav oldu her yazılımız 100 üzerinden 5. şimdilik herşey yolunda. bazen çok sıkılıyor. özellikle konu tekrarlarından. fakat bazen oğlumun sorularından çok sıkılıyorum. ilgi alanı genel olarak matematik. bana 3 ten 11i çıkart diyor. çıkmazki dediğimde -9 kalır diyor. sürekli soru soruyor. gittiğimiz yerlerdeki herkese soru yöneltiyor. -10mu büyük -1mi diyor. -10 denldiğinde siz hiçbirşey bilmiyorsunuz diyor. yerçekimi, atfosferdeki gazlar, dünya nasıl oluşmuş, diğer gezegenler, uzay........ ben ona yetişemiyoum. ne yapmalıyım bilmiyorum. öğretmenimiz henüz birşey söylemidi bakalım ne olacak
yetişebildiğiniz kadarıyla yetişeceksiniz tabi ki,
yetişemediğiniz yerde bilemediğinizi araştırarak bulabileceğinizi de belirtebilirsiniz,
ayrıntıları konuşuruz..
Sevgiler..