• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları İstanbulda Özel okul sınıf öğretmeniyim.Sorularınızı yanıtlayabilirim..

Selamlar,,
uzun bir zamandır foruma giremiyordum..
Sorularınız olursa seve seve yanıtlamaya çalışırım :16:

Hoşgeldiniz :) Bahç..hir Florya ile ilgili bilginiz var mı? ZEP uygulamıyorlar diye duydum , kişiye özel eğitim konusunu reklam afişlerinde gördüm ne derecede başarılılar bilmiyorum. Teşekkürler :)

merhabalar
8 sınıfa gidecek oğlum için dershane arayışı içindeyim. Butik dershane düşünüyorum.
İstanbul anadolu yakasında kadıköy civarı kafam çok karışık önerebileceğiniz bir dershane var mıdır.

Hoşgeldiniz :) Bahç..hir Florya ile ilgili bilginiz var mı? ZEP uygulamıyorlar diye duydum , kişiye özel eğitim konusunu reklam afişlerinde gördüm ne derecede başarılılar bilmiyorum. Teşekkürler :)

Sevgili gecekuşu :)..
Burada paylaşımlarımı okuduysanız hiçbir lokasyon yada kurumla ilgili özel olarak isim ile yorum yapmama gayret etiiğimi farkedersiniz ..
Özel kurumlarla ilgili tavsiyem şudur ki bu gibi konuları , eğitim sistemlerini sadece birilerinden duyarak yada dinleyerek değil,kurumun kapısını bizzat çalarak onları dinleyerek kendilerinden öğrenin..
Biraz zaman ayırarak çocuğunuzla beraber göreceğniz kurum içinde çocuğunuzun da ortamdan elektrik alıp almadığını izleme fırsatınız olacaktır..

yine de buradan son tercihiniz ile ilgili gelişmeleri paylaşmanız beni sevindirir..

Sevgiler :16:

merhabalar
8 sınıfa gidecek oğlum için dershane arayışı içindeyim. Butik dershane düşünüyorum.
İstanbul anadolu yakasında kadıköy civarı kafam çok karışık önerebileceğiniz bir dershane var mıdır.

Merhabalar Sevgili merum80,

Çocuğunuza başarılar dilerim,,
ancak bu ortamda kurum ismi vermediğim yada tavsiyede bulunmadığım gibi, kıymetli oğlunuzun yardımcı olabileceğim eğitim grubunda olmadığını belirtmek isterim..

HAYIRLI SAĞLIKLI BİR KARAR AŞAMASI DİLERİM

SEVGİLER :16:

:) teşekkür ederim cevabınıza :) Söz konusu çocuklar olunca biz annelerin bazı şeyleri bilmeleri pek bir şey ifade etmiyor , yine de yine de ... soruları kafamızı o kadar dolduruyor ki :)

Son tercihimi sormuşsunuz ; burada karar verdik ve iki haftalık kurslarına gittik ( ara sınıftan katılan öğrenciler için ) öğretmenler çok ilgili idi . Genel olarak gelen çocukların elektriklerinin uyduklarını gördüm. Doğru karar verdim mi ? Sanırım bu sorunun cevabını okullar açıldıktan bir süre sonra sormam anlamlı olacak.

:) teşekkür ederim cevabınıza :) Söz konusu çocuklar olunca biz annelerin bazı şeyleri bilmeleri pek bir şey ifade etmiyor , yine de yine de ... soruları kafamızı o kadar dolduruyor ki :)

Son tercihimi sormuşsunuz ; burada karar verdik ve iki haftalık kurslarına gittik ( ara sınıftan katılan öğrenciler için ) öğretmenler çok ilgili idi . Genel olarak gelen çocukların elektriklerinin uyduklarını gördüm. Doğru karar verdim mi ? Sanırım bu sorunun cevabını okullar açıldıktan bir süre sonra sormam anlamlı olacak.

Bir anne olarak endişelerinizi ve heyecanlarınızı anlıyorum :)

Kararınız Hayırlı olsun dilerim..

Tekrar burada görüşmek üzere :16::6:

merhaba öğretmenim benim sorum da şöyleydi

benim 5. sınıfa geçen bir oğlum var. bu sene ona ilk defa destekleyici eğitim aldırmak istiyorum .dersaneye mi yoksa etüt merkezine mi göndermeliyim kararsız kaldım sizin fikrinizi almak istiyorum.

birde hocam oğlumun öğretmeni onun ders çalışsa zehir gibi kafasının olduğunu söylüyor.algılaması ve kapasitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. ama dersten sıkılan demeden ders yapmayan bir çocuk bıraksan ders okul kaygısı olmaz .gevşek bıraktığımda hemen notları düşüyor. onu biraz motive etmek ders çalışmaya güdülemek için neler yapabilirim.ona nasıl bir amaç ve hedef için çalışmayı aşılayabilirim.tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Back