İstanbul'da Fal - Falcılar

minikdepresif ne oldu ?? elmiranın dedikleri bir bir çıkıyomu ?
bilmem çıkar mı , dediği şekillde olaylar şekillenmeye başladı. öyle sonuclanırsa hediyemi alıp giderim valla

çok yaşa e'mi

noldu depresifim im krize girdin ?
yahu bensiz yapcaksınız kahvaltınızı boğazınızdan geçsin inşallah böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:):)))))

noldu depresifim im krize girdin ?
yahu bensiz yapcaksınız kahvaltınızı boğazınızdan geçsin inşallah böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:):)))))

valla fotolıcamda. hatta özel albüm yapcam arkadaş listemdekiler görsün
hasetlerinden catlasın, bol kahkaha,fal,dedikodu,güzel bi menü

yavru kuşum tıbbi araştıramalara göre insan beyni 1.3 kg imiş. geriye kalan 700 gr'ın nerden gitmiş olabileceğini sorgula bence

kızlar sevgilimden ayrıldım bak güldürüyosunuz insanı yawwww hede hüde bede yede.it ya perşembe perşembe içki içirtiyo insana :)

bu arada elmira hanım ın 12 de müşterisi varmış 1 de arıcam .sormak istediğinz bişiy varsa soryım :))))bugün benm kusuruma bakmayın çekçekçinz valla ayrılık bu başka bişiy diiil.:)))

:)
fıstıklar ben yatar ..
iyi geceler ..
yarın gece gelemem. c.tesi burda olurum herhalde. gelecek arkadaslara telefonumu yolladım zaten :)
görüşürük bayanlar.

davul ayrılığa sen kadar üzüleninide görmedim

kızlar sevgilimden ayrıldım bak güldürüyosunuz insanı yawwww hede hüde bede yede.it ya perşembe perşembe içki içirtiyo insana :)

:)) ben de acıdan gülüyorum artık. içki mi dedinnn?? gülen gözler filmindeki adile naşit'in "nane likörü, bayılırım" repliğiyle eşlik ederdim sana ama yrn iş güç var. başka zamana kısmetse. hep gül arkadaşım, gül geç hatta yoksa çekilmez olur hayat. o kdr ciddiye almaya gerek yok hayatı:82:

ya daha vurmadı acısı sabaha belki :))) iii geceler cnm

yavrum ya bayıldığım bi sahnedir o güldürdün beni çok saol hatta bizi ev arkım la .napalım ya senelerimizi harcıyoruz işte bile bilee .neyse herşeyde vardır hayır öptm çok saolllllll

Kizlar yarin Istanbul'a geliyorum, bi garip oldum yahu..

bu 1.5 ay sonra olacak dediği ümidi kestiğin şey ilişkinle alakalı birşey miydi?

ya daha vurmadı acısı sabaha belki :))) iii geceler cnm

Bosver takma kafaya, cok mu mutlu ediyordu seni? yooo.. daha iyisini bulsan bundan ayrilirmiydin zaten? evettt.. o zaman salla guzelim.. kendi degerinin farkina var ona gore birini bul, mutlu ol heh!

Bosver takma kafaya, cok mu mutlu ediyordu seni? yooo.. daha iyisini bulsan bundan ayrilirmiydin zaten? evettt.. o zaman salla guzelim.. kendi degerinin farkina var ona gore birini bul, mutlu ol heh!

cnmmmm çok saol seviorum sizi burda olmayı .insansınız .insan taklidi yapan o kadar çok kiii

mutlaka öledir yaşıoruz işte hataları tekrarlamıcaz inşallah saollllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…