- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
bilmem çıkar mı , dediği şekillde olaylar şekillenmeye başladı. öyle sonuclanırsa hediyemi alıp giderim vallaminikdepresif ne oldu ?? elmiranın dedikleri bir bir çıkıyomu ?
çaldırdım bi kez bakalım dönerse konuşcam o gün sormayı unuttuğum çok önemli bişiy vardı da bide
DİKKAT DİKKAT
sevgilimle ayrıldık bugün itibariyle hemde ne ayrılma .elmira hanm 2 .3 ay daha sürcek demişti tabi burda dediği çıkmadı diyemem sonuçta zamanlara takılmamak gerek .bu arada şimdi konuştum elmira hanm la cnm ya ne kadar tatlı bi insan o kadar konuştu yine benle dyo ki ben demiştim 2.3 ay olcak dye ama 2 .3 gün içinde olcağını göremedim .neyse arkadaşlar sonuçta zaman önemli dilll dediği çıktı ayrıldık.gerçi o öküzle ayrılcağımızı bilmek için falcı olmaya gerek yok
noldu depresifim im krize girdin ?
yahu bensiz yapcaksınız kahvaltınızı boğazınızdan geçsin inşallah böğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:):)))))
peki bu 2 kilo yağdan mı gitti yoksa su dan mı.bak bu çok öenmli:):)
yavru kuşum tıbbi araştıramalara göre insan beyni 1.3 kg imiş. geriye kalan 700 gr'ın nerden gitmiş olabileceğini sorgula bence
Valla kusura bakma da uyduruk hocana kimse gitmeyecek...
kızlar sevgilimden ayrıldım bak güldürüyosunuz insanı yawwww hede hüde bede yede.it ya perşembe perşembe içki içirtiyo insana :)
:)
fıstıklar ben yatar ..
iyi geceler ..
yarın gece gelemem. c.tesi burda olurum herhalde. gelecek arkadaslara telefonumu yolladım zaten :)
görüşürük bayanlar.
davul ayrılığa sen kadar üzüleninide görmedim
:)) ben de acıdan gülüyorum artık. içki mi dedinnn?? gülen gözler filmindeki adile naşit'in "nane likörü, bayılırım" repliğiyle eşlik ederdim sana ama yrn iş güç var. başka zamana kısmetse. hep gül arkadaşım, gül geç hatta yoksa çekilmez olur hayat. o kdr ciddiye almaya gerek yok hayatı:82:
Eki Görüntüle 182563
yavrum ya bayıldığım bi sahnedir o güldürdün beni çok saol hatta bizi ev arkım la .napalım ya senelerimizi harcıyoruz işte bile bilee .neyse herşeyde vardır hayır öptm çok saolllllll
Canım sen Elmiraya baktırmıştın daha önce değil mi? Bende yeni baktırdım. Benim tamamen ümidimi kestiğim hayatta olmaz dediğim şey için 1-1,5 ay sonra olacak dedi. Sana baktığı ve bildiği şeyler oldu mu?
ya daha vurmadı acısı sabaha belki :))) iii geceler cnm
Bosver takma kafaya, cok mu mutlu ediyordu seni? yooo.. daha iyisini bulsan bundan ayrilirmiydin zaten? evettt.. o zaman salla guzelim.. kendi degerinin farkina var ona gore birini bul, mutlu ol heh!
cok mutsuzum cok
umarım en kısa zamanda atarsın bunu üzerinden