- 7 Mart 2011
- 26
- 0
gel vatandaş geeeel...duyduk duymadık demeyin:)...bir fal baktırana 2 kilo verme bedavaaaa:):)
heee heee...böyle kombinasyon bu forumda ne duyuldu ne görüldü:)
DAVUL özel msj hakkım yok arkadaşım aynen sana katılıyorum bende öle tahmin ediyorum
Evet canım bende öle düşünüyorum,ümit etmekten üzülmekten yorulmuştum artık hep bir acaba vardı hep bir umutlanma ama boşunaymış o yoluna bakmışsa unutmuşsa benimde öle yapmam gerekiyor sanırım ne kadar zorda olsa şuda bir gerçekki ne kadar değer verirsen o kadar üzülüyorsun önce fazlasıyla değer görüceksin sonra değer vericeksin yoksa işte böle oluyo benim gibi neyse kızlar sıkmıyım sizide umarım herkesin istediği gönlünden gerçekleşen olur :).....kahvaltı olayına bende gelmek isterdim ama çok önemli bir işim var ve esgeçemiyceğim bişey neler yaptığınızı muhabbetleri burada anlatın :)....
ne kadar komik di mi? bence senin zeka seviyen ve ahlak düzeyin daha komik.
kızlar bu saatte elmira yı aramam ayıp olur dimi acil bişiy oldu da ne dersiniz cvp bekliorum
peki bu 2 kilo yağdan mı gitti yoksa su dan mı.bak bu çok öenmli:):)
peki bu 2 kilo yağdan mı gitti yoksa su dan mı.bak bu çok öenmli:):)
bi kere çaldır canım.
eğer o dönerse,meşgule alır ararsın .
yavrum saol deniyim biii.hesap sorcam daPP
bence ruhtan
minikdepresif, su arkadasi adminlere nasil bildiricez bi el atarmisin.. ayrica erkek olduguna eminim, kadinlarla basa cikamayacagini anlamis olmasina uzuldum.. kilolari artik bugun sinirden alirmi yoksa verirmi bilinmez emmeee bu kadar rahat davranmasi sinir bozucu.
bana sataşmazsanız yazmayacağımı daha önce de söyledim.ama nedense vurun kahpeye olayına girdiniz bana karşı.artık bana cevap yazmayın ben de yazmayım ok?
minikdepresif, su arkadasi adminlere nasil bildiricez bi el atarmisin.. ayrica erkek olduguna eminim, kadinlarla basa cikamayacagini anlamamis olmasina uzuldum.. kilolari artik bugun sinirden alirmi yoksa verirmi bilinmez emmeee bu kadar rahat davranmasi sinir bozucu.