ben 50 liraya baktırmıştım,tanıdık olduğu içinmiydi bilmiyorum,bir kaç kişi bir araya toplanıp eve çağıroyosunuz cafede yada kendi evinde bakmıyor kişi sayısı az ise fiyat yükseliyomuş :)
birazdan yollicam canım bekletio özel mesaj şuan (=
ya bende numarasını istiyorum, ama korkuyorum ya kötü bişe çıkarsa falda
O korkuyu ben her falda yaşıyorum desem yeridir olmasını çok istediğim birşey var ve ne olursa olsun olumsuz bişey duyduğumda bende herkes gibi o an üzülebiliyorum ama elmira çok tatlı biri görmedim telde baktı fakat sindire sindire sölüyor mercan da baktı mercan ne görüyosa söylüyor bakalım hangisi ne olur görüces paralel olmalarına rağmen elmira daha kısa süre biçmişti o yüzdende elmiranın dedikleri çıksın istiyorum ama pozitif tablo çizmiyo ablamla erkek arkadaşını sorduğumda mesela olumsuz konuştu
herkese paralel çıkmış mercan ve elmira, ikisi de çok iyi ama bendeki gerçekten çok garip değil mi tam tersini söylediler ya yakın olsa içim yanmayacak
ben onu eve çağırırsam ben evsiz kalırım.
anam beni camdan atar
suç ortağı bulmam lazım :78:
bennnnnnnnnnnn :))) her şekilde her yerde ağırlayabilirim :))
ben 50 liraya baktırmıştım,tanıdık olduğu içinmiydi bilmiyorum,bir kaç kişi bir araya toplanıp eve çağıroyosunuz cafede yada kendi evinde bakmıyor kişi sayısı az ise fiyat yükseliyomuş :)
atmıcam işte
gelmeyenlere yeni keşfettiğim falcıların nosunuda vermicem
çıkan fallarıda sölemicem
meri meri :)
handekuka baktırmış ..
3-5 kişi toplaşıp baktırırız.
kositacım yüzyüzede tanışcaz nasılsa pazar günü.
napcağımıza karar veririz. emme ben anca mayıs ortası baktırırım