İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar merhaba çok acil bir falcı önerisine ihtiyacım var ama böyle uygulama filan değil nolur anı bilen karşı tarafın düşüncelerini okuyan biri olmalı Rita’ya baktırıyorum ama ona da üst üste baktırdım için artık saçmalamaya başladı. Ama böyle tarot filan değil ciddi ciddi isim filan bilen birini istiyorum nolur bir öneri de bulunun lütfen

Arkadaşlar merhaba çok acil bir falcı önerisine ihtiyacım var ama böyle uygulama filan değil nolur anı bilen karşı tarafın düşüncelerini okuyan biri olmalı Rita’ya baktırıyorum ama ona da üst üste baktırdım için artık saçmalamaya başladı. Ama böyle tarot filan değil ciddi ciddi isim filan bilen birini istiyorum nolur bir öneri de bulunun lütfen
Ben ve bu siteden görştüğüm bir kaç arkadaşım düzenli safiyeye baktırıyoruz oda isim vermiyor harf veriyor. Başkada önerebileceğim kimse yok . Ben nermin. Ve safiyeden başkasına baktırmıyorum. 15 senelik fal geçmişimde ikisini bıraktım bir tek :)

Safiye abla da aynı dediğin gibi bu kişi bunun hakkında ne düşünüyor diye soruyor aynı karşı taraf gibi konuşup hislerini söylüylr. Ama memnun olmayanlarda var . Beğenenide çok fazla . Şansa bahta artk bide laf cafe çiğdem abla vardı zamanında çok iyiydi ma ben 6 senedir baktırmıyorum kendisine şuan iyi mi kötü mü nasıl bilmiyorum

Safiye abla da aynı dediğin gibi bu kişi bunun hakkında ne düşünüyor diye soruyor aynı karşı taraf gibi konuşup hislerini söylüylr. Ama memnun olmayanlarda var . Beğenenide çok fazla . Şansa bahta artk bide laf cafe çiğdem abla vardı zamanında çok iyiydi ma ben 6 senedir baktırmıyorum kendisine şuan iyi mi kötü mü nasıl bilmiyorum
laf cafe çiğdem de safiye de telefondan bakmıyor sanıırm:KK43:

Safiye besiktas safiye mi

Yazdım şimdi seansım var yarın bakayım dedi . Enerjisinide sevdim parayı hemen atayım dedim gerek yok fal sonrasıda atabilirsiniz dedi . Ama süryani olunca ne oljyo onu çözemiyorum 😂

Arkadaslar, melekler kahvesindeki Sengul’e baktiran oldumu yakin bir tarihde? Ben yurtdisindan oldugum icin tlfndan yaptik seansi. Bana eski Sengul oldugunu soylediler. Bunu bilen varsa lutfen soylesin. Bana buyu var dedi, kursun dokturmemi onerdi 1.5tl istedi
Benim eskiden gittiğim.Şengül epey küfürbaz ,ağzı bozuk biriydi.Çok sigara içerdi

Kızlar Safiye artık yüz yüze bakmadığını söyledi - sadece online bakıyormuş. Online baktıranlar oldu mu aranızda?

Levente baktırdım . Çok durağan konuşuyor soru soruyor. Gizem yaratıyor sürekli. Şimdi diyo size açık olucam ama nasıl olcam bilmiyorum söylemeliyim diyo noldu diyorum aldatılıyormuyum yokkk diyo öyle bişi değill . Birinin ölmesini istedinmi hiç diyo ya niye biri ölsün isteyeyim. Hayatımdaki en kötü faldı beğenen arkadaş nesini beğendi şaşkınım . Tatilr çıktınmı diyo evet yazın gitti. Diyorum tebrikler kış tatilide kapıda diyo . Nerelisiniz diyo erzurumluyum diyorum oo süper etzurumaa gidip kış tatili yapacaksınız diyor . Ets tur gibi tebrikler kış tatili kazandınız . Berbat ve vasat .

X