Ücreti 500 telefonda baktirdimTelefonlamı bakıyor neye bakıyor bide ücreti ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ücreti 500 telefonda baktirdimTelefonlamı bakıyor neye bakıyor bide ücreti ne kadar
Kim olduğunu özelden atarsanız baktırıcam yazdım ama görmedinizBaktiranlar buraya yazsın da ogrenelim
Ben ve bu siteden görştüğüm bir kaç arkadaşım düzenli safiyeye baktırıyoruz oda isim vermiyor harf veriyor. Başkada önerebileceğim kimse yok . Ben nermin. Ve safiyeden başkasına baktırmıyorum. 15 senelik fal geçmişimde ikisini bıraktım bir tek :)Arkadaşlar merhaba çok acil bir falcı önerisine ihtiyacım var ama böyle uygulama filan değil nolur anı bilen karşı tarafın düşüncelerini okuyan biri olmalı Rita’ya baktırıyorum ama ona da üst üste baktırdım için artık saçmalamaya başladı. Ama böyle tarot filan değil ciddi ciddi isim filan bilen birini istiyorum nolur bir öneri de bulunun lütfen
Safiye abla da aynı dediğin gibi bu kişi bunun hakkında ne düşünüyor diye soruyor aynı karşı taraf gibi konuşup hislerini söylüylr. Ama memnun olmayanlarda var . Beğenenide çok fazla . Şansa bahta artk bide laf cafe çiğdem abla vardı zamanında çok iyiydi ma ben 6 senedir baktırmıyorum kendisine şuan iyi mi kötü mü nasıl bilmiyorumArkadaşlar merhaba çok acil bir falcı önerisine ihtiyacım var ama böyle uygulama filan değil nolur anı bilen karşı tarafın düşüncelerini okuyan biri olmalı Rita’ya baktırıyorum ama ona da üst üste baktırdım için artık saçmalamaya başladı. Ama böyle tarot filan değil ciddi ciddi isim filan bilen birini istiyorum nolur bir öneri de bulunun lütfen
laf cafe çiğdem de safiye de telefondan bakmıyor sanıırmSafiye abla da aynı dediğin gibi bu kişi bunun hakkında ne düşünüyor diye soruyor aynı karşı taraf gibi konuşup hislerini söylüylr. Ama memnun olmayanlarda var . Beğenenide çok fazla . Şansa bahta artk bide laf cafe çiğdem abla vardı zamanında çok iyiydi ma ben 6 senedir baktırmıyorum kendisine şuan iyi mi kötü mü nasıl bilmiyorum
Safiye besiktas safiye miSafiye abla da aynı dediğin gibi bu kişi bunun hakkında ne düşünüyor diye soruyor aynı karşı taraf gibi konuşup hislerini söylüylr. Ama memnun olmayanlarda var . Beğenenide çok fazla . Şansa bahta artk bide laf cafe çiğdem abla vardı zamanında çok iyiydi ma ben 6 senedir baktırmıyorum kendisine şuan iyi mi kötü mü nasıl bilmiyorum
Valla safiye başlamış bakmaya fiyatını da 1000 tl etmiş şaşırdım . Ne deli paralar bunlar çıldırdılar resmen yaaalaf cafe çiğdem de safiye de telefondan bakmıyor sanıırm
Evet o benim hayatımın dönüm noktasını nasıl ilerlediğiini bilen tek kişiydi . O yüzden yeri bende ayrı :) neyse gideyimde levente yazayım ahahahaSafiye besiktas safiye mi
Arkadaşlar melekler kahvesinde şu an çalışan şengül eski popüler Şengül mü yoksa başkası mı ? Bu hanım 65 yaşlarında,siyah saçlı ,balık etli , yuvarlak toplu yüzlü,yapılı ,orta boylu bir hanım , kayıp aranıyor ilanı gibi oldu ama :)
Benim eskiden gittiğim.Şengül epey küfürbaz ,ağzı bozuk biriydi.Çok sigara içerdiArkadaslar, melekler kahvesindeki Sengul’e baktiran oldumu yakin bir tarihde? Ben yurtdisindan oldugum icin tlfndan yaptik seansi. Bana eski Sengul oldugunu soylediler. Bunu bilen varsa lutfen soylesin. Bana buyu var dedi, kursun dokturmemi onerdi 1.5tl istedi
Çıktı mı dedikleri peki?Benim eskiden gittiğim.Şengül epey küfürbaz ,ağzı bozuk biriydi.Çok sigara içerdi
Bununda oyleydi o buyuk bir ihtimal o zamanBenim eskiden gittiğim.Şengül epey küfürbaz ,ağzı bozuk biriydi.Çok sigara içerdi