- 15 Nisan 2011
- 40
- 0
7 senelık platonık bı askı, adam askere gıderken sevgılı olmamız, gelıp terkedısı, geldıkten sonra benımle gorusup 1 ay sonrası baskası var hayatımda demesı, ozlemı...
kaçırdıklarımı oku oku anca bitirdim, şu ilim hoca olayına çok güldüm ya belliydi zaten de saldırmayım demiştim, kosita dayanamamış
elmiranın söylediklerinden bi şey daha çıktı kızlaaaaar çok heyecanlandımdün çook çoook güzeldi az kaldı hissediyorum valla
Sen Elmira'sın sanırım. Ya da ondan çıkarın var.
:))) dayanamam bennnn ...ahh elmira bi ben kaldım yaaa hadi banada çıksın :)) senin adına sevindim tatlım darısı başımıza
procum alırız hediyemizi,pastamızı gideriz teşekküre
bakalım ne olcak.
dualarım seninle.
tabi ki tekrarlarız. bu ön görüşme az kaynaşalım ,devamıda gelir:92:
offfama hemen bırak bence. çok acı çekersin. yani peşini bırak bu ilişkinin demek istedim.
yıldız hanım ne dedi ilişkiniz hakkında?
handekuka;
fiyatı ,nerde baktıgı hakkında bilgi verir misin canım ?
Kızlar emıne nın bir dediği daha çıktı...Detay vermıyorum ama biri bir yere gidecek demişti ögrendım kı bugun gitmiş
gecen hafta da sehır dısından arkadasın gelecek gezeceksınız demıstı ee oda oldu...
bu arada dun güle gittim çaresizlikten artık düşünün o derece2.5 saat bekledım 5 kişi kalmıstıkı aaa dedim başlarım bu ne yaa nasılsa kafamdakılerı sayacak bana verecek gazı yollayacak kalktım evime gittimmm çok tebrik ettim kendimiiii
Neyse insallah devamı da cıkacakk
bende elmiraya fal baktırmak istiyorum telefon numarasını bilmiyorum.. bilen varsa bana mesaj atsın lütfennn