İstanbul'da Fal - Falcılar

penac82 sen, kosita ve keryneia denilen arkadaşların bu forumun yöneticileri misiniz? çete olmuşsunuz burda.
ayrıca beni durduk yere başka biri olmakla suçlayan sensin.

arkadasim anlamiyorsun galiba.. adama gitmicez, derdimiz kilo vermek degil, akli basinda birisi kilo vermek icin de hocaya gitmez, bosuna bu cirpinislarin.. sadece daha da antipatiklestiriyosun, bilmem ne kadar anlatabildim bu sefer!

bende elmıranın telefonunu bugun aldım, yarın ofısten arıcam, ne kadar ısabetlı oluyor soyledıklerı ozellıklede telefon fallarında?

Zaman vermemisti bunda, sadece odevimde bi sorun cikmayacagini soylemisti.. ki ben uc kere okulu asmistim :S. Buna ragmen bitirme asamasindayim.. anliyacagin bayagi tedirgindim bugun.

Zamanlara takilma derim ben bes asagi bes yukari.. tutarsa sansina canim .. hayatina kaldigin yerden devam et ve cok odaklanmamaya bak..

arkadasim anlamiyorsun galiba.. adama gitmicez, derdimiz kilo vermek degil, akli basinda birisi kilo vermek icin de hocaya gitmez, bosuna bu cirpinislarin.. sadece daha da antipatiklestiriyosun, bilmem ne kadar anlatabildim bu sefer!

gitme kardeşim gitme...ama burda olmayan birine iftira atma.

Son düzenleme:
Hadi canim hadi.. sana iyi kilo vermeler.

aaaaaa falcı görünümlü diyetisyen çıkmış...iki adet kedi bıyığı, 5 adet güvercin piresini 30 gün dinlendirilmiş suya karıştırıp, kendi etrafında önce sağa 3 kez sonra sola 5 kez dönmek suretiyle yönünüzü de kıbleye çevirerek içiyorsunuz. sonra günden güne bir süzülme bir incelme efenim bir hafiflik beliriyor bünyede...

tamam falkoliğiz ama daha o kadar da düşmedik...cık cık cık...

SLM KIZLAR,
cevap vermeyin MAĞDUREYE sussun yazacak bişey bulamasın...

şimdik MARİyi soranlar galiba burada bi kaç kişinin dışında baktıran pek olmamış ben bahsedeyim size bir kere baktırdım şubat gibiydi
şimdik hiç bir şeye bakmıyor yüzünüze bakıp anlatıyor iki arkadaş karşılıklı oturmuş sohbet eder gibi konuşuyosunz eğer baktırmak istediğiniz birisi varsa onunda resmine bakıp yorum yapıyor,ben çok beğenmiştim falını hani ne kahve ne tarot hiç bir şey yok nasıl bu kadar isabetli olabilir diye düşünmüştüm hayatmda olup bitenlerle ilgili tespitleri süperdi heleki erkek arkadaşımla ilgili söyledikleri çok isabetliydi kaşı şöyle burnu böyle gibi değil çok daha farklı şeyler her falcının söyleyebileceği şeyler değildi çıkan şeyler oldu bana burada ilan etmiştim sizlere :) erkek arkadaşımla barışacağımı tekrar bir araya geleceğimi nasıl bir yerde oturacağımızı neler konuşacağımızı vs.söylemişti tarihte cuk diye oturmuştu.ilerleyen tarihlerde tekrar baktırmak istiyorum ama hem çok para hem kadından randevu almak zor

Eski Erkek arkadaşım başka biriyle çıkıyormuş baktırdığım herkes barışıcağımız sölüyodu gözüm açılmış oldu böylelikle en azından ümit etmekten vazgeçerim artık önüme bakarım bende üzülmekten yoruldum çünkü ,umarım sizin fallar çıkar ben mutlu olamadım bari siz olun ....:2:

buyrun burdan yakın...üzüldüm cnm yaa, cidden:97: o şemsiye bir gün bende de açılacak gibi geliyor, sen koru allahım...herkes barışcağınızı söylüyordu demek çok tanıdık geliyor bu senaryo bana. belli olmaz ama sen ümitlenme yine de gün doğmadan neler doğar neler değişir bilemeyiz...yoluna bak sen, olacağı varsa zaten her halükarda olur

zaten fala takılmadan hayatı yaşamak gerek.
oturup beklersek olacağı varsada ters tepecek
herşeyin hayırlısı

Ne oluyor ya bu erkeklere hemen baskalarini buluyolar?! .. Bu arada hangi falcilara baktirmistin?

Evet canım bende öle düşünüyorum,ümit etmekten üzülmekten yorulmuştum artık hep bir acaba vardı hep bir umutlanma ama boşunaymış o yoluna bakmışsa unutmuşsa benimde öle yapmam gerekiyor sanırım ne kadar zorda olsa şuda bir gerçekki ne kadar değer verirsen o kadar üzülüyorsun önce fazlasıyla değer görüceksin sonra değer vericeksin yoksa işte böle oluyo benim gibi neyse kızlar sıkmıyım sizide umarım herkesin istediği gönlünden gerçekleşen olur :).....kahvaltı olayına bende gelmek isterdim ama çok önemli bir işim var ve esgeçemiyceğim bişey neler yaptığınızı muhabbetleri burada anlatın :)....

Ne oluyor ya bu erkeklere hemen baskalarini buluyolar?! .. Bu arada hangi falcilara baktirmistin?

canım olgu,levent,tarık,melahat,dimo fatoş ,nişantaşı sembol fulya hepsi ama hepsi dönüyo dediler hatta hayatında kimse yok dediler başkasıyla görüşüyo bile demediler ,hepsi seni seviyo aklında sadece sen varsın ama gurur yapıyo filan dediler klasik işte ama nerdeeeee seven adam gelir en azından çabalar ayrılık süre zarfında ben öğrenince şok oldum ama işte en azından kendime geldim geçte olsa, kandırmaktan vazgeçerim artık kendimi önüme bakarım ...

Merhaba,
Nerede bakıyor bu Mari ve fiyatı nedir acaba? Telefonunu iletebilir misiniz lütfen?

zaten o kadar aşağılamalara cevap vermediğimi görürsün kör değilsen. artık beni ağzınıza sakız yapmazsanız sevinirim. ben de meraklı değilim didişmeye.

Son düzenleme:
kızlar arzu özaya fal baktıran var mı? beyoğlunda ofisi varmıs

şimdi...çıkan bir fal haberim var....çok muhteşem bişey değil...ama paylaşayım dedim....aralık ayında sembol nihal'e fal baktırmıştım....ve hiç bir falcının söylemediği birşey söyledi..işimle ilgili.konu kafadan atabileceği birşey değil.konu aynen anlattığı gibi gelişti.ilginç.
hee...beni olmulu veya olumsuz etkilemedi...ama kimsenin bilmediği birşey söyledi ve aynen oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…