İstanbul'da Fal - Falcılar

7 senelık platonık bı askı, adam askere gıderken sevgılı olmamız, gelıp terkedısı, geldıkten sonra benımle gorusup 1 ay sonrası baskası var hayatımda demesı, ozlemı...

offf:KK43: ama hemen bırak bence. çok acı çekersin. yani peşini bırak bu ilişkinin demek istedim.
yıldız hanım ne dedi ilişkiniz hakkında?

Son düzenleme:
benim için olsun ve isyan şarkısını dinleyin .lütfennnnnnnnnnnn sezai paracıkoğlu

yorumlarınızı beklicem

Arkadaslar aklıma ne geldı; ufak bırsey ama ben su Caddebostandakı Zeynep e gıtmıstım ya;

1. Bana yuzme ıle ılgıleneceksın kısa bır surelıgıne demıstı

Ben de ıcımden severım ama bu aralar yapmaya hıc nıyetım yok demıstım, ama 1 haftadır bosluktan uye oldugum spor salonunun yuzme havuzunda yuzuyorum oyle yarım saatcık de olsa her sabah

2. Bunu cocoon a ozelden anlatmıstım o bılır

Bana gecen hafta ısten gece gece maıl geldı yarın Bursaya gıdıyorsunuz dıye, Sebnem Hanım sana bursa gozukuyor dedıgınde yok ne alaka demıstım cunku Ankara felan olur ıs ıcın ara sıra ama Bursa alakasız, aa tam cıktı derken ertesı sabah tam yola cıkacakken ıptal oldu Bursa .

kaçırdıklarımı oku oku anca bitirdim, şu ilim hoca olayına çok güldüm ya belliydi zaten de saldırmayım demiştim, kosita dayanamamış:KK1::KK1:

elmiranın söylediklerinden bi şey daha çıktı kızlaaaaar çok heyecanlandım :KK69: :KK69: dün çook çoook güzeldi az kaldı hissediyorum valla

Ben elmiraya fal baktırmak istiyorum cok ihtiyacım var. :KK43: bana numarasını atabilir misiniz kızlar?

kaçırdıklarımı oku oku anca bitirdim, şu ilim hoca olayına çok güldüm ya belliydi zaten de saldırmayım demiştim, kosita dayanamamış:KK1::KK1:

elmiranın söylediklerinden bi şey daha çıktı kızlaaaaar çok heyecanlandım :KK69: :KK69: dün çook çoook güzeldi az kaldı hissediyorum valla

:))) dayanamam bennnn ...ahh elmira bi ben kaldım yaaa hadi banada çıksın :)) senin adına sevindim tatlım darısı başımıza

:))) dayanamam bennnn ...ahh elmira bi ben kaldım yaaa hadi banada çıksın :)) senin adına sevindim tatlım darısı başımıza

bende varımmmm bekleyen ve dayanmaya çalışan..ama sanki benim içimde ki ses te az kaldı diyor..güzel şeyler olmaya pazar gününden itibaren başladı benimde......:)))))))))))))
bakalım bu çarşamba netleşecek..........:))))))))))

Guzel arkadaslarim,
1-Elmira nin cikma raundunda dedigim kehaneti, hala gecerliligini koruyor. olursa depresifcim, seninki de olursa, birlikte hediyelerimizi alip, caya gidelim :) ayrica bu konu Selma Tprak in da cikacak dedigi bir mevzu idi. yani olursa, ikisi de bilmis olacak ve hatta olgu nun aylar once soyledigi bir seyi de hakli cikariyor bu sey.
Bu konuda oldu arkadaslar diyecegim gunu artik sabirsizlikla bekliyorum, rabbimden hayirlisi

2-kahvaltiya gelemeyecek olmaktan dolayi icim sisti, annemlere geldim bu hafta sonu, guzel eglenin ama ne olur tekrarini yapalim, siz simdi hep birbirinizi tanimis olacaksiniz, ben kedi gibi bi kosede kalicam

3-ilim hoca yla ilgili yazilanlara koptum hele bi tanesine sesli guldum :)) fal duskunuyuz ama o kadar da degil diye, hay bin yasayin kizlar :)

4-hepinizi opuyorum, duanizi benden esirgemeyin

Selamlar

procum alırız hediyemizi,pastamızı gideriz teşekküre :KK53:
bakalım ne olcak.
dualarım seninle.
tabi ki tekrarlarız. bu ön görüşme az kaynaşalım ,devamıda gelir :KK74::92:

Ya hayat beni gercekten yoruo cıldırcam! haftasonuna eğitim koymuslar bu nasıl bi vicdansızlık daha kac yasıma kadar okuycam! aksama yetişirsem gelicem yanınıza kızlar minik telini atmıstı olmadı ondan ulasırım size..

procum alırız hediyemizi,pastamızı gideriz teşekküre :KK53:
bakalım ne olcak.
dualarım seninle.
tabi ki tekrarlarız. bu ön görüşme az kaynaşalım ,devamıda gelir :KK74::92:

Canım ya mailini aldım. ama ben salı gidecektim tekirdag a ertelendi, bu aksam gidiyorum ve cok üzgünüm:KK43: insallah birdahakine. size cokkk güzel bir gün diliyorum...

Kızlar emıne nın bir dediği daha çıktı...Detay vermıyorum ama biri bir yere gidecek demişti ögrendım kı bugun gitmiş

gecen hafta da sehır dısından arkadasın gelecek gezeceksınız demıstı ee oda oldu...

bu arada dun güle gittim çaresizlikten artık düşünün o derece:KK53:2.5 saat bekledım 5 kişi kalmıstıkı aaa dedim başlarım bu ne yaa nasılsa kafamdakılerı sayacak bana verecek gazı yollayacak kalktım evime gittimmm:KK53::KK53::KK53:çok tebrik ettim kendimiiii:KK52::KK52::KK52:

Neyse insallah devamı da cıkacakk

:nazar:Simdiye kadar en istikrarli fal'i cikanlar Emine abla ile Elmira:nazar:

offf:KK43: ama hemen bırak bence. çok acı çekersin. yani peşini bırak bu ilişkinin demek istedim.
yıldız hanım ne dedi ilişkiniz hakkında?

takıntı yapmıssın ama sonun o dııl, gerı donmeye calısıcak arıcak 15 gun ıcınde ama bence gorusme dedı!

selamlar yavrucuklar ! uzun zamandir yazmiyodum, emine ablayla fal olayinii kapattm demistim ama taksimdeyken oylesine symbol tarik ve batuya baktird
yine doncek felan dediler amaaan dedim birak donmesin :) simdi goruyorum ki (yasadiklarimdan) bana onemli konularda tutturan kimse olmadi saaglik olsun, ztn merak ettm soracagm biseyde kalmadi ama fal kafedenoturnca insan baktirasi geliyo iste :) Elmira'da icimde kaldi bayaa memnun kalan oldu ama bana o da bilme kesin mantigiyla kendimi frenledim dellendigim zamanlarda. yazmasamda hergun okuyorum sizlerden guzel haberler bekliyorum ve opuyorumm!

Kızlar emıne nın bir dediği daha çıktı...Detay vermıyorum ama biri bir yere gidecek demişti ögrendım kı bugun gitmiş

gecen hafta da sehır dısından arkadasın gelecek gezeceksınız demıstı ee oda oldu...

bu arada dun güle gittim çaresizlikten artık düşünün o derece:KK53:2.5 saat bekledım 5 kişi kalmıstıkı aaa dedim başlarım bu ne yaa nasılsa kafamdakılerı sayacak bana verecek gazı yollayacak kalktım evime gittimmm:KK53::KK53::KK53:çok tebrik ettim kendimiiii:KK52::KK52::KK52:

Neyse insallah devamı da cıkacakk

sen sakin ol içini ferah tut kuşum,diğeride çıkacak birazcık zaman sadece, herşey çok güzel olacak senn için bende öyle hisediyorum :KK54:

bende elmiraya fal baktırmak istiyorum telefon numarasını bilmiyorum.. bilen varsa bana mesaj atsın lütfennn:KK43:

X