İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet canım bende öle düşünüyorum:KK43:,ümit etmekten üzülmekten yorulmuştum artık hep bir acaba vardı hep bir umutlanma ama boşunaymış o yoluna bakmışsa unutmuşsa benimde öle yapmam gerekiyor sanırım ne kadar zorda olsa şuda bir gerçekki ne kadar değer verirsen o kadar üzülüyorsun önce fazlasıyla değer görüceksin sonra değer vericeksin yoksa işte böle oluyo benim gibi neyse kızlar sıkmıyım sizide umarım herkesin istediği gönlünden gerçekleşen olur :).....kahvaltı olayına bende gelmek isterdim ama çok önemli bir işim var ve esgeçemiyceğim bişey neler yaptığınızı muhabbetleri burada anlatın :)....

üzülme canım...doğru karar vermişsin...çok güzel bir yazı okumuştum....şuna benzer birşey...'bende bulamadığın şeyleri başkasında bulmuş olabilirsin,ama unutma bende bulduklarını da başka birisinde bulamayacaksın.fark ettiğinde...ben olmayacağım!'

herşey gönlünce olsun:)

kızlar bu saatte elmira yı aramam ayıp olur dimi acil bişiy oldu da ne dersiniz cvp bekliorum

minikdepresif, su arkadasi adminlere nasil bildiricez bi el atarmisin.. ayrica erkek olduguna eminim, kadinlarla basa cikamayacagini anlamamis olmasina uzuldum.. kilolari artik bugun sinirden alirmi yoksa verirmi bilinmez emmeee bu kadar rahat davranmasi sinir bozucu.

Son düzenleme:
Bu ilk ve son uyarım ! Lütfen ikili polemiğe girmeyin haklı haksız gözetmeksizin polemiğe giren herkez ceza alır.

minikdepresif, su arkadasi adminlere nasil bildiricez bi el atarmisin.. ayrica erkek olduguna eminim, kadinlarla basa cikamayacagini anlamis olmasina uzuldum.. kilolari artik bugun sinirden alirmi yoksa verirmi bilinmez emmeee bu kadar rahat davranmasi sinir bozucu.

bana sataşmazsanız yazmayacağımı daha önce de söyledim.ama nedense vurun kahpeye olayına girdiniz bana karşı.artık bana cevap yazmayın ben de yazmayım ok?

çaldırdım bi kez bakalım dönerse konuşcam o gün sormayı unuttuğum çok önemli bişiy vardı da bide
DİKKAT DİKKAT

sevgilimle ayrıldık bugün itibariyle hemde ne ayrılma .elmira hanm 2 .3 ay daha sürcek demişti tabi burda dediği çıkmadı diyemem sonuçta zamanlara takılmamak gerek .bu arada şimdi konuştum elmira hanm la cnm ya ne kadar tatlı bi insan o kadar konuştu yine benle dyo ki ben demiştim 2.3 ay olcak dye ama 2 .3 gün içinde olcağını göremedim .neyse arkadaşlar sonuçta zaman önemli dilll dediği çıktı ayrıldık.gerçi o öküzle ayrılcağımızı bilmek için falcı olmaya gerek yok :KK52::KK52::KK52::KK52:

minikdepresif, su arkadasi adminlere nasil bildiricez bi el atarmisin.. ayrica erkek olduguna eminim, kadinlarla basa cikamayacagini anlamamis olmasina uzuldum.. kilolari artik bugun sinirden alirmi yoksa verirmi bilinmez emmeee bu kadar rahat davranmasi sinir bozucu.

canım benim ben şikayet ettim
onun mesajının altında kötü içerik var ona tıkla,cıkan yere sebebi yaz yolla :KK19:

X