- 9 Ocak 2013
- 348
- 325
- 26
muzo ve azraya baktrdm ama cıkmadıAstrocentera servet harcamış olabilirim 20 kişiye baktırmışım.
Anda en iyiler;
Denis (özellikle bu fala aşırı şaşırdım beynime girmiş gibi fal baktı)
Cudi
Talha ilhan
Muzo
Azra
Tanem Su
Serpil
Daha önce baktıran var mı buradakilerden birilerine? Gelecek vadeleri hepsinin beklemede
Talha’nın dediği ufak bir şey çıktı
Bende anda baya bildilermuzo ve azraya baktrdm ama cıkmadı
iyiydi baya ama gelecek fosBende anda baya bildiler
Hatta Muzo sorduğum kişinin kullandığı cümlelere kadar dedi
Sende anda nasıllardı
Bana ikisi de pek vade vermedi yani bir süre vermediiyiydi baya ama gelecek fos
burada çıktığını söyleyen 3- 4 kişi oldu ama tabii çıkmadı diyen de var. Bugün ve yarın %50 indirim varmış, merak ediyorsanız deneyin fırsat varken bence.Byv ‘deki Mars sadece anda mı iyi yoksa gelecekle ilgili dediklerinin de çıktığı oluyor mu ?
Damlaya nereden baktırıyorsunuzKızlar Damlayı çok beğendim anda ve geçmişte nokta atışı yaptı özellikle ben sormadan söylediği bazı bilgiler doğruydu
Telefondan bakıyorDamlaya nereden baktırıyorsunuz
ben de baktırdım şimdi gelmiş yorumu , baya bildiği şeyler var ama vade tutar mı bilemedimburada çıktığını söyleyen 3- 4 kişi oldu ama tabii çıkmadı diyen de var. Bugün ve yarın %50 indirim varmış, merak ediyorsanız deneyin fırsat varken bence.
Özelden numara atabilir misinizTelefondan bakıyor
Ne yollamistiniz acabaFalcı marsın bir dediği çıktı bana, canımın sıkılacağı bir durumdu. Dün çıkınca tekrar yolladım bakalım
Katina, ben ona hep katina tarot atmışım. Bugün indirim var diye ek gene yolladım. Delirme modundayım hiç durmadan fal bsktırıyorum zatenNe yollamistiniz acaba
Gecmis olsunKatina, ben ona hep katina tarot atmışım. Bugün indirim var diye ek gene yolladım. Delirme modundayım hiç durmadan fal bsktırıyorum zaten
Vade vermemişti. Dün olunca olay hemen yolladım. Bugünde indirimi görünce ek soru sorarak yolladım. O kadın hisli ya, bugün zaten kaç farklı fal attım saymadımGecmis olsunvadesi gelmeden mi yolladiniz siz de vadeleri cikiyo mu onun
Ne zaman baktırmıştınızFalcı marsın bir dediği çıktı bana, canımın sıkılacağı bir durumdu. Dün çıkınca tekrar yolladım bakalım
1 ay önce baktırmışımNe zaman baktırmıştınız