- 6 Şubat 2024
- 224
- 49
- 39
Elenaya da bakdirdinmi ? Kimlere bakdirdin? Bende cok bakdirdimDaha once baktirdiklarim hic cikmamisti gereksiz pahali bir site.
Damlaya nerden baktırıyorsunuz bilgi alabilir miyim sizdenKızlar Damlayı çok beğendim anda ve geçmişte nokta atışı yaptı özellikle ben sormadan söylediği bazı bilgiler doğruydu
Bende de gelecek cikan tek yorumcu Falci Mars su anda. Bir falin %100 cikmiyor zaten hicbir zaman ama cogunlugu cikti onda.Katılıyorum kesinlikle bende kişiler hakkında en cok nokta atışı yapan benim ruh halimi bilen ben zaten geçmiş bi olay için baktırdığımdan en nokta atışları yapan kişiydi gelecek içinde bir söylediği cıktı bir söylediği de gerçekleşmek üzere bakalım gerçekleşir mi ben aralık ocak gibi baktırmıştım.
Elena'ya cok once baktirmistim uymadi iade aldimElenaya da bakdirdinmi ? Kimlere bakdirdin? Bende cok bakdirdim
Anlik ve gecmis iyise yani gelecek ve vade bilmiyorum herkes olumlu konusdu ama hic bir gelisme yok
Merhaba telefondan bakıyor ya da isterseniz ses kaydıyla bakıyor.Tarot ve kahve falı beraber bakıyorDamlaya nerden baktırıyorsunuz bilgi alabilir miyim sizden
Nasıl baktırıyoruz?Kart fallarında daha iyiydi bana ik falın yarısı çıktı vade vermemişti ama dediği şekilde oldu son falında anı bildi ve 1 ay kadar vadesi var ama vade verdiği şey olmayabilir olursa yazarım.
Ücreti nedir kiMerhaba telefondan bakıyor ya da isterseniz ses kaydıyla bakıyor.Tarot ve kahve falı beraber bakıyor
Damlanin size nasil bir seyi cikti acaba? Yakin vadesi falan miMerhaba telefondan bakıyor ya da isterseniz ses kaydıyla bakıyor.Tarot ve kahve falı beraber bakıyor
Bu telefonda bakan Damla, ben 1 ay kadar once baktirdim galiba 300 TL artmadiysa tarot kahve biraradaÜcreti nedir ki
Bu da Falci Mars, Biryolunvar sitesinde yorumcuNasıl baktırıyoruz?
300 TL siz ona kahve fotoğraflarını atıyorsunuz whatsapptan o bakıyorNasıl baktırıyoruz?
Yakın vade daha çıkmadı da geçmiş ve an doğruyduDamlanin size nasil bir seyi cikti acaba? Yakin vadesi falan mi
Ikisi benim de favorim, bende Berk ve Mars farkli yorumladi biri daha olumsuz biri daha olumluydu ama ikisinin de henuz olacak dedigi sey olmadi. Anda gecmiste ikisi de cok iyi Mars bende karsi tarafta anda daha iyi.Berk’te kahve falı marsta katina baktırdım arkadaşlar üç gün arayla ikisinin bu kadar noktası virgülüne aynı şeyleri söylemesi beni şok etti valla aynı kişi misiniz sorusunu sorsam yeri. Anda inanılmaz iyiler gelecek için vadeleri de aynı çok çok şaşkınım burdan bu iki arkadaşı yorumlayan herkese çok teşekkür ederim en azından benim param boşa gitmedi. Hoşlandığım kişiyle ilgili çok spesifik şeyler söylediler her ikisi aynı şeyleri. İlginç bi deneyim oldu uzunca bi süre fal baktırmicam baktırırsam bu iki arkadaşa baktırırım.
Berk fal sonrası sorumu yanıtlamadı sizde böyle bir şey olmuş muydu ? Veya çok sonradan yanıtladığı.Ikisi benim de favorim, bende Berk ve Mars farkli yorumladi biri daha olumsuz biri daha olumluydu ama ikisinin de henuz olacak dedigi sey olmadi. Anda gecmiste ikisi de cok iyi Mars bende karsi tarafta anda daha iyi.
Yanitlar mutlaka. Su an fali varsa onlari bitirip yanitlarBerk fal sonrası sorumu yanıtlamadı sizde böyle bir şey olmuş muydu ? Veya çok sonradan yanıtladığı.