İstanbul'da Fal - Falcılar

İnstagramda bir kadına baktırdım ben nokta atışı yaptı kadın herşeyi bildi canlı cafede olanlara hiç güvenmiyorum artık
Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten.

zeynep'in de arzunun da bana cikmadigi zamanlar oldu. arzu ilk baktiginda cikmisti sonra uyusamadik ardindan o ciddiye almamaya basladi ben de biraktim. zeynep'in olumlu dediklerinden yasadigim oldu, yasamadigim da oldu ama her gun gelip insanlara nefret kusmaniz cok anlamsiz. ustelik ben hicbirinin goremedigi bir olayi twitterda bakan birinden duymustum dogru cikti, o kiza da en az on kisi asla cikmadi dedi ama bana cok iyiydi.
senelerdir burda yazarim okurum boyle asla baktirmayin denen donem olmadi. zeynep cok yazildigi icin onun ozelinde yorum yapacagim ablama ilk fali hic cikmadi bana cikti. zamaninda burdaki tugba yeter falan da oyleydi birine cikar birine cikmazdi iki gun konusulur birakilirdi. niye takinti haline getiriyorsunuz fali?
mesajla twitter falcilarini konustugum birkac kisi var hic cikmadi diyen de oluyor cikan da ama kimse forumda her gun nefret kusmuyor.
fali bu kadar ciddiye almayi birakin. cikmadiysa yorumunuzu yazin gecin.

ne kadar haklisin valla, yeni uyelerde onlarin (falci Zeynep ve Arzunun) ismini gorup baktiriyorlar, onlarin paralarina aciyorum valla.

Saniyenin numarasi ni bana özelden. Atabilirmisin?

Selamlar, yıllardır dışarıdan takıp eden bır fal kolik olarak şuan anlık durumu bilen tavsiye edeceğiniz birisi varmı?

ne kadar haklisin valla, yeni uyelerde onlarin (falci Zeynep ve Arzunun) ismini gorup baktiriyorlar, onlarin paralarina aciyorum valla.
Sen kendine acı. Önüne gelene baktırıyorsun. Bize acımak haddin değil. Sana sorsak sadece senin bildiklerin iyi. İşine bak

Burda her Zeynep hakkinda yorum yazdigimda yapan G gereksizkontes hatirlarsan zamaninda burda Zeynep hakkinda en kotu konusan sendin, gömüp durdun sitede ve birden burda Zeynep'e tesekkur ettin BIRDEN BIRE daha onceki gun gömdügün halde. Buna zaten herkes sahit. Her isteyen de zaten bunu gorebilir senin mesajlarina bakarak. Baya tepki almistin hatirlatirim.

Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten.
Selamlar, yıllardır dışarıdan takıp eden bır fal kolik olarak şuan anlık durumu bilen tavsiye edeceğiniz birisi varmı?
Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin diye soyluyorum. Size ozelden yazicam ben.

Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin. Size ozelden yazicam ben.
Sen kendine acı. Önüne gelene baktırıyorsun. Bize acımak haddin değil. Sana sorsak sadece senin bildiklerin iyi. İşine bak
Sana suan cevabini verirdim ama senin seviyene dusmem, en mantiklisi admin'e sikayet etmek. Burda haksiz duruma dustugun icin bu öfke bunuda biliyorum.

Merhaba bana da numarasını gönderebilir misiniz lütfen?

Ha bide, egitim durumun vahim onuda anladim, anlama sorunun var, o yuzden tekrar edeyim: insanlarin parasina aciyorum dedim, insanlara aciyorum demedim. Ama sende olan iq'deki insan anlamaz bunu.

Ha bide, egitim durumun vahim onuda anladim, anlama sorunun var, o yuzden tekrar edeyim: insanlarin parasina aciyorum dedim, insanlara aciyorum demedim. Ama sende olan iq'deki insan anlamaz bunu.
Aynen teyzeciğim ilkokul mezunuyum.. en azından senin gibi her duyduğuma fal baktırmıyorum kim bilir ne derdin varda fallarda çare arıyorsun yıllardır fal bölümünde bir numaralı kişisin.

aradan daliyorum ama on senedir forumdayim ara ara eglencesine bu baslikta takilirim zeynep siz foruma girmeden once yazildi kim yazmisti hatirlamiyorum. memnun olmayan elestirdi gecti ben dahil. arzu icin de aynisi oldu. benim zamaninda yeter'i, mirzayi gomdugum filan da oldu artik rezalet bakiyorlar diye. kusura bakmayin ama sizin kadar takintilisini gormedim.

baslikta sizin zeynep nefretiniz disinda bir sey okuyamiyoruz yeter artik. elestirin daha baktirmayin bitsin iyi misiniz siz ya

Aynen baktırmayın kardeşim zorla mı? Ben 2020 senesinde baktırdım olumsuz konuştu işime gelmedi hiç beğenmedim 1 sene içinde her dediği olunca ağzımın payını aldım. Bu sene içinde de 2 kez baktırdım ilk falı full çıktı . Bir arkadaşıma bu adamı unut evlilik haberi alacaksın dedi asla evlenmez dediği adam nişanlandı geçen hafta. Babamızın oğlu ya da komisyon aldığımız biri değil ki yalandan koruyalım

hIc cikmayabilir, durumu bile bilemeyebilir. bana gormesi bilmesi gereken konuyu bilemedi zeynep ama twitterdaki siradan biri gordu. gelip aylarca kin kusmadim kimseye. hatta bana ilk fali iyiydi sonra o kadar iyi degildi hep soyledim. arzu da oyle ilk iki fali iyiydi sonra salladi. zamaninda yeter vardi sayesinde kurtuldugum bela oldu sonra hic bilemedi. birkac kere yazdim gectim niye devamli takinti haline getireyim? burda mesajla twitter falcilarini konusuyoruz cikmayan var cikan var kimse gelip o kisiye ozel mesai yapmiyor baktirana aciyorum diye.
baslikta baska yorum okuyamaz olduk. yorumu yap gec bu ne tantana her gun. on senedir boyle sacmalik gormedim.

hizini alamayip benim nisan basindaki yorumlarima gidip begenmedim atmis. on yil onceye de gitsin yetmez nisan

Son düzenleme:
Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin diye soyluyorum. Size ozelden yazicam ben.
Teşekkür ederim bigi için. Denemediğim kalmadı, fal enerji işi sanırım kimine tutan çok iyi dediğimiz diğerine tutmuyor. Ankara istanbul sakarya online siteler baktırmadıgım kişi kalmadı. Toplasanız iki üç kişi dışında kimseyle uymadı enerjim.
Eski den teyze falları olurdu en isabetli olan onlar bence :)

Saniyenin nosunu bana özelden atarmisin?

Ben tesekkur ederim. Evet, cok haklisiniz :) Bence zaten gercek falcilar reklam yapmaz, onlari tanidiklardan bulmak lazim ama iste denk gelmedi. Instagram, Facebook, tiktok hepsi cöp bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…