- 2 Şubat 2022
- 383
- 337
- 39
Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten.İnstagramda bir kadına baktırdım ben nokta atışı yaptı kadın herşeyi bildi canlı cafede olanlara hiç güvenmiyorum artık
ne kadar haklisin valla, yeni uyelerde onlarin (falci Zeynep ve Arzunun) ismini gorup baktiriyorlar, onlarin paralarina aciyorum valla.Arzu konusulmusken yazayim: mayis ayi icin bir iki sey demisti onlarin gerceklesme ihtimali yok gibi. Zaten kiytirik bir faldi. Kufur etmek istemem sitede ama o derece kiytirik bir faldi. Nasil bu kadin buralarda konusuluyor anlamiyorum ya. Bana gore dolandirici tipli biri.
Zeynep de ayni sekilde coook konusuldu hakkinda ama hala ara ara konusuluyor pesona da baktirmayi cok dusunmus en sonunda vazgecmistim artik iyice sogudum. Zeyneple arzu ayni anda konusulmaya baslaniyor buraya da degisim sart
Saniyenin numarasi ni bana özelden. Atabilirmisin?Bir ÇIKMAYAN FAL haberi
Safiye nin kesin olacak dediği sen ne yok desen bile orası olacak dediği yerden dun olmadigina dair mail geldi. Yanı patladi. Diğer dediği olumlu da olamaz zaten ben asla o dediği kişiyi görmek istemem. Safiye de olmadi yani. Varsa yeni birileri soleyin
Sen kendine acı. Önüne gelene baktırıyorsun. Bize acımak haddin değil. Sana sorsak sadece senin bildiklerin iyi. İşine bakne kadar haklisin valla, yeni uyelerde onlarin (falci Zeynep ve Arzunun) ismini gorup baktiriyorlar, onlarin paralarina aciyorum valla.
Burda her Zeynep hakkinda yorum yazdigimdaCanim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yap. Zeynep'in gercekten telefonu hep mesgul olsaydi yogun trafikten ikidebir yazmazdi ozamanlar fal istermisin diye. Engellemistim sonunda. Kimsenin parasi bosuna gitmesin
Hani, bu kisiye baktirmadan once bana yazarmisiniz?
aman diyim parani yakma be canim Zeynep'e baktirip. Bana 20 tane isim saydi, bilmedigin isimler diyorum, yok tanisacaksin. Isimlerde cok alakasiz isimler. Ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Asiri pembeci, yok ben dersem olur. Zor gunlerden sonra ferahlik ves. ves.Ozamanlar cok cahildim daha her fala inanirdim ama bildigin 1 seyi bile bilemedi ve tabiki cikmadi.
Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten.
Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin diye soyluyorum. Size ozelden yazicam ben.Selamlar, yıllardır dışarıdan takıp eden bır fal kolik olarak şuan anlık durumu bilen tavsiye edeceğiniz birisi varmı?
Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten.
Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin. Size ozelden yazicam ben.Selamlar, yıllardır dışarıdan takıp eden bır fal kolik olarak şuan anlık durumu bilen tavsiye edeceğiniz birisi varmı?
Sana suan cevabini verirdim ama senin seviyene dusmem, en mantiklisi admin'e sikayet etmek. Burda haksiz duruma dustugun icin bu öfke bunuda biliyorum.Sen kendine acı. Önüne gelene baktırıyorsun. Bize acımak haddin değil. Sana sorsak sadece senin bildiklerin iyi. İşine bak
Merhaba bana da numarasını gönderebilir misiniz lütfen?Çevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek.
Ha bide, egitim durumun vahim onuda anladim, anlama sorunun var, o yuzden tekrar edeyim: insanlarin parasina aciyorum dedim, insanlara aciyorum demedim. Ama sende olan iq'deki insan anlamaz bunu.Sen kendine acı. Önüne gelene baktırıyorsun. Bize acımak haddin değil. Sana sorsak sadece senin bildiklerin iyi. İşine bak
Aynen teyzeciğim ilkokul mezunuyum.. en azından senin gibi her duyduğuma fal baktırmıyorum kim bilir ne derdin varda fallarda çare arıyorsun yıllardır fal bölümünde bir numaralı kişisin.Ha bide, egitim durumun vahim onuda anladim, anlama sorunun var, o yuzden tekrar edeyim: insanlarin parasina aciyorum dedim, insanlara aciyorum demedim. Ama sende olan iq'deki insan anlamaz bunu.
Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin. Size ozelden yazicam ben.
Sana suan cevabini verirdim ama senin seviyene dusmem, en mantiklisi admin'e sikayet etmek. Burda haksiz duruma dustugun icin bu öfke bunuda biliyorum.
Aynen baktırmayın kardeşim zorla mı? Ben 2020 senesinde baktırdım olumsuz konuştu işime gelmedi hiç beğenmedim 1 sene içinde her dediği olunca ağzımın payını aldım. Bu sene içinde de 2 kez baktırdım ilk falı full çıktı . Bir arkadaşıma bu adamı unut evlilik haberi alacaksın dedi asla evlenmez dediği adam nişanlandı geçen hafta. Babamızın oğlu ya da komisyon aldığımız biri değil ki yalandan koruyalımaradan daliyorum ama on senedir forumdayim ara ara eglencesine bu baslikta takilirim zeynep siz foruma girmeden once yazildi kim yazmisti hatirlamiyorum. memnun olmayan elestirdi gecti ben dahil. arzu icin de aynisi oldu. benim zamaninda yeter'i, mirzayi gomdugum filan da oldu artik rezalet bakiyorlar diye. kusura bakmayin ama sizin kadar takintilisini gormedim.
baslikta sizin zeynep nefretiniz disinda bir sey okuyamiyoruz yeter artik. elestirin daha baktirmayin bitsin iyi misiniz siz ya
Aynen baktırmayın kardeşim zorla mı? Ben 2020 senesinde baktırdım olumsuz konuştu işime gelmedi hiç beğenmedim 1 sene içinde her dediği olunca ağzımın payını aldım. Bu sene içinde de 2 kez baktırdım ilk falı full çıktı . Bir arkadaşıma bu adamı unut evlilik haberi alacaksın dedi asla evlenmez dediği adam nişanlandı geçen hafta. Babamızın oğlu ya da komisyon aldığımız biri değil ki yalandan koruyalım
Yaptırdınz mıBende simdi mesaj yolladim canim. Merak ettim belki falcidan daha hayirlidir
Teşekkür ederim bigi için. Denemediğim kalmadı, fal enerji işi sanırım kimine tutan çok iyi dediğimiz diğerine tutmuyor. Ankara istanbul sakarya online siteler baktırmadıgım kişi kalmadı. Toplasanız iki üç kişi dışında kimseyle uymadı enerjim.Zeynep ya da Arzuya baktirmayin da kime baktirirsaniz baktirin. Paraniz yanmasin diye soyluyorum. Size ozelden yazicam ben.
Saniyenin nosunu bana özelden atarmisin?Bir ÇIKMAYAN FAL haberi
Safiye nin kesin olacak dediği sen ne yok desen bile orası olacak dediği yerden dun olmadigina dair mail geldi. Yanı patladi. Diğer dediği olumlu da olamaz zaten ben asla o dediği kişiyi görmek istemem. Safiye de olmadi yani. Varsa yeni birileri soleyin
Ben tesekkur ederim. Evet, cok haklisiniz :) Bence zaten gercek falcilar reklam yapmaz, onlari tanidiklardan bulmak lazim ama iste denk gelmedi. Instagram, Facebook, tiktok hepsi cöp bana göre.Teşekkür ederim bigi için. Denemediğim kalmadı, fal enerji işi sanırım kimine tutan çok iyi dediğimiz diğerine tutmuyor. Ankara istanbul sakarya online siteler baktırmadıgım kişi kalmadı. Toplasanız iki üç kişi dışında kimseyle uymadı enerjim.
Eski den teyze falları olurdu en isabetli olan onlar bence :)
Maalesef, cevap vermiyo ki :).Yaptırdınz mı