Nakta bir dönem çok meşhurdu ama bende konuyu bile bilmemişti. Zeynep konusunda çok kararsızım iki gündür telefonunu da aldım ama hem çok ıyı hem çok kötü yorumlar yapılıyor.
Yelda nın size tarihleri tuttu mu acaba?Bende uzun yıllardır fal delisi olarak burda duyduğum kim varsa gittim. Andaç asla cıkmadı bende değmez. Çigdem aynı çigdem mi bilmiyorum kısa boylu zayıf bir bayandı anlıkta iyiydi aynı kişiyse eğer.
Geçen yıldan bu yana ara ara baktırdıgım Ankara'da biri var telefonda bakar yelda denenebilir. An da ve tarihlerde başarılı. Yine de kefil olmuş olmak istemem bana çıkan başkasına çıkmıyor. Yüz falcı arasında tutarlı ve ilişki konusunda güzel yorumlar yapıyor.
Tarihler tuttu evet anı şuanki durumu güzel anlattı. Dediği gibi ilerliyor ama asıl konu için daha uzun zaman var.Yelda nın size tarihleri tuttu mu acaba?
ben yine dün tiktokdan bir falcı buldum (bu sefer ki kadın) öncekine göre gayet iyi bir ses kaydı atmış. hatta bugun arkadasıma da baktırdık güzel yorumlamış. çıkarsa hbr veririm. en yakın tarih haziran
valla hangisi çıkarsa buraya gelip büyük harflerle yazıcam :)Tarihler tuttu evet anı şuanki durumu güzel anlattı. Dediği gibi ilerliyor ama asıl konu için daha uzun zaman var.
Bir tek tıktok dan baktırmadımoralara geçmedim daha. Sizinde beklediğiniz tarıhlerınız güzel fallarınız çıksın inş.
Söylediğin çarelerin hepsine her hafta olacak şekilde bi ara takıntılı gibi çok gittim ünü zamanında bi arkadaşım sayesinde bağımlı gibi olduk her cumartesi fal baktırma günümüzdü ve bence hepsi çöpİstanbul'da gittiğimiz falcılar kimler ? Neredeler ? Tarot mu daha çok çıkar kahvemi ?
Bilgilerimizi paylaşalım
Falcı Adı Telefonu Çalıştığı Kafe Baktığı Fallar Ücret Aralığı Kazen 545 365 75 52 Freelance Pomelo, yulaf, taze bakla 50-500 TL
İstanbul’un En İyi Falcılarını Bulabileceğiniz 10 Mekan
Bu sırf bize özgü bir durum mu bilmiyoruz ama milletçe ekstra meraklıyız sanki fal konusuna. Birçoğumuz sadece fal baktırmak için kahve içiyoruz hatta. İnanmak, inanmamak tercih meselesi ve de yoruma açık ancak bu işin keyifli bir yanı olduğu da şüphesiz. Yani bakana değilse bile, baktırana gayet keyifli.
Biz de bu yüzden gelebilecek tüm tepkileri göze alıp, sizin için iyi fal baktırabileceğiniz mekanları araştırdık. İşte falının başarısı konusunda birçok kişinin hemfikir olduğu o mekanlar.
Duygum Cafe - Bakırköy
Duygum Cafe’deki Duygu’nun, genç yaşına rağmen oldukça iyi fal bakan biri olduğu söyleniyor. Pek çok insanın fal baktırırken beklediği gibi, isim vererek ve gayet uygun fiyata bakıyormuş üstelik; bizden söylemesi.
Symbol Cafe - Taksim
Birçok şubesi olan Symbol Cafe’ler, zaten genelde falıyla meşhur. İşte bunlardan biri de Taksim Symbol Cafe. Yalnız bu şubede özellikle Toprak’ın çok iyi fal baktığı söyleniyor. Denemekte yarar var.
Melekler Kahvesi - Taksim
6Melekler Kahvesi deyince de akla ilk olarak “fal” geliyor. Açıkçası farklı isimler de denenebilir ama burada Şengül’ün falı bayağı meşhurmuş. Bir de unutmadan, kendisi randevu ile fal bakıyor. Falınıza o baksın istiyorsanız, önceden randevu almayı unutmayınız.
Majestic Cafe - Taksim
Burada konuşulan isimse “Hakan”. Yolunuz düşerse mutlaka bu isme fal baktırmalısınız.
By Pello Cafe - Taksim
By Pello Cafe’de fal baktırmanız gereken isim Belkız. Kendisi özellikle iç dünyanızla ilgili muhteşem yorumlar yapıyor ve hiçbir şekilde ıskalamıyormuş.
Cafe Bi Melek - Taksim
“Sevgi”… Bu ismi unutmadan bir yere not edin. Ve yolunuz düşerse mutlaka falını bir deneyin.
Kadınlar Kahvesi - Taksim
Pelin, Dilek ve Duygu. Burada fal konusunda ön plana çıkan isimler bunlar.
Angel’s Cafe - Kadıköy
Angel’s Cafe’de fal baktırmanız gereken isim Burcu. Çok enteresan hikayeler anlatılıyor bu mekanla ilgili, yolunuz düşerse bir uğramanızı tavsiye ederiz.
Mila Cafe - Kadıköy
Işıl diyoruz başka da bir şey demiyoruz. Düzgün bir enerjiyle gittiyseniz kendisi sizi şok edecek cümlelerle karşılıyor ve falın sonuna kadar da söyledikleriyle şaşırtmaya devam ediyor.
Symbol Cafe - Bağdat Caddesi
Symbol Cafe zinciri arasında yine falıyla ünlü bir mekandır Cadde’deki. Burada falını denemeniz gereken iki isim var: Kürşat ve Serkan.
Sentinus Cafe - Ataköy
Ataköy’ün bu meşhur mekanı, fal konusunda da iddialıymış. Burada özellikle verebileceğimiz bir isim yok ancak denemekten zarar gelmez bizce.
Falcı Burcu - Üsküdar
Ayna falıyla meşhur olan bu isim, bir cafede fal bakmıyormuş ama randevu ile cafelere gidiyormuş.
Falcı Rita - Kurtuluş
Kendisinin de su falı meşhurmuş. Kulağa gerçekten ilginç geliyor!
Falcı Melahat - Kurtuluş
Kendisi Arap Melahat olarak da biliniyormuş Kurtuluş’ta. Ve aşk konusunda fal için tercih edilmesi gereken ilk isimmiş.
Havine geçen sene bu zamanlarda fal baktırmıştım ve pişman olup gelecek dediği kişi hala gelmedi hatta aynı kişinin bi dönem sevgilisi olduğunu da söyledi kendisiyle çekişti Zeynep de aynı şekilde gelecek gelecek dedikleri çocuk şu anda başkasıyla sevgili bir yıllık bekleyişin sonu bu oldu arkadaşlar ne baktırın ne bekleyin umut ticareti yapmayın zararda olan siz olursunuz
Tik Tok tan o kadar nefret ediyorum ki, hic kullanmadim sanirim fal icin bile telefonuma yukleyemem :))Yelda nın size tarihleri tuttu mu acaba?
ben yine dün tiktokdan bir falcı buldum (bu sefer ki kadın) öncekine göre gayet iyi bir ses kaydı atmış. hatta bugun arkadasıma da baktırdık güzel yorumlamış. çıkarsa hbr veririm. en yakın tarih haziran
evet ben de ilk yüklediğimde öyle dusundum. sonra izlediğiniz algoritmaya Gore video önerdiği icin suan kediler kopekler ve falcılar çıkıyor :))Tik Tok tan o kadar nefret ediyorum ki, hic kullanmadim sanirim fal icin bile telefonuma yukleyemem :))
Iyi bari, varos kesimin videolarina maruz kalmiyorsun o halde :))evet ben de ilk yüklediğimde öyle dusundum. sonra izlediğiniz algoritmaya Gore video önerdiği icin suan kediler kopekler ve falcılar çıkıyor :))
merhabalar bu yelda nerde acaba bi uygulama mı instagramdan mı baktırmak istesemKızlar merhaba ben Yelda’ya baktırdım. Benim olayı genel hatlarıyla bildi. Öyle çok bir bilgi de vermedim. Doğum tarihi ve adımla baktı. Kadın olayı tak tak anlattı. 100 tane içerisinden valla en iyi bakan, en net bilen bu oldu. Herkese baktırdım hemen hemen, cidden parasının hakkını veriyor. Diğerleri 250 ye bakıyor saçma sapan yorumlar boşu boşuna para çöp oluyor. Baktırmak isteyene tavsiye ederim. İlk defa birinden memnun kaldımfal hayatımın şoku oldu
aynı yelda mı emin misiniz ? yeni dü açılmış bi hesapKizlar çok sormuşsunuz Yelda hanımı özelden kendiniz sorun birinin beğendiği diğerine tutmaz etmez ben beğendim ama benim sorunum sadece ilişkim oldugu için bakımı hoşuma gıttı.Kefil olmak istemiyorum para ödüyoruz sonuçta hepimiz instg da fal.enerjievi adında sayfası var ordan görüşün
Ben instg. bulmadım arkadaş vasıtası ile baktırdım cnm ben iki su bir yıldızname. Sordum numaranızı verebilir miyim soran var hayır instg verebilirsin dedi. Oyüzden başka yelda varmı yok mu bilmiyorum.aynı yelda mı emin misiniz ? yeni dü açılmış bi hesap
Aynı hesap doğru diğer hesabı kapanmış kadının bende sormuştumaynı yelda mı emin misiniz ? yeni dü açılmış bi hesap