İstanbul'da Fal - Falcılar

Nakta bir dönem çok meşhurdu ama bende konuyu bile bilmemişti. Zeynep konusunda çok kararsızım iki gündür telefonunu da aldım ama hem çok ıyı hem çok kötü yorumlar yapılıyor.

Memnun kalan da var kalmayan da ben ilk falindan memnundum.
Naktayi iki kere denedim ikisinde de tek cumlesi dogru cikmadi gecmiste de anlikta da gelecekte de. nasil o kadar taniniyo bilmiyorum. ucuncu kez denemek istedigimde de haftaya bosum demisti soyledigi zaman yazmistim zam yapmisti ve bos degilim demisti sonra yine zam yapmisti. hic baktirmadim

Yelda nın size tarihleri tuttu mu acaba?

ben yine dün tiktokdan bir falcı buldum (bu sefer ki kadın) öncekine göre gayet iyi bir ses kaydı atmış. hatta bugun arkadasıma da baktırdık güzel yorumlamış. çıkarsa hbr veririm. en yakın tarih haziran

Tarihler tuttu evet anı şuanki durumu güzel anlattı. Dediği gibi ilerliyor ama asıl konu için daha uzun zaman var.
Bir tek tıktok dan baktırmadım oralara geçmedim daha. Sizinde beklediğiniz tarıhlerınız güzel fallarınız çıksın inş.

valla hangisi çıkarsa buraya gelip büyük harflerle yazıcam :)

Söylediğin çarelerin hepsine her hafta olacak şekilde bi ara takıntılı gibi çok gittim ünü zamanında bi arkadaşım sayesinde bağımlı gibi olduk her cumartesi fal baktırma günümüzdü ve bence hepsi çöp

Havine geçen sene bu zamanlarda fal baktırmıştım ve pişman olup gelecek dediği kişi hala gelmedi hatta aynı kişinin bi dönem sevgilisi olduğunu da söyledi kendisiyle çekişti Zeynep de aynı şekilde gelecek gelecek dedikleri çocuk şu anda başkasıyla sevgili bir yıllık bekleyişin sonu bu oldu arkadaşlar ne baktırın ne bekleyin umut ticareti yapmayın zararda olan siz olursunuz

zeynebin bana da gelecek yazacak dedği kimse yazmadı

Tik Tok tan o kadar nefret ediyorum ki, hic kullanmadim sanirim fal icin bile telefonuma yukleyemem :))

Benim beklediğim bir mahkeme durumu vardı ilk seferde tüm tüüüüm falcılar olumlu veya olumsuz konuştu klasik olarak sonra ertelendi hiçbiri bilemedi
bu yakın zamanda sonuçlandı olumlu olarak ama hiçbiri yine süreci bilemedi
isim sorup olayı sorup bakanlar öyle bi salladaki boşanıyorum sanıp yorum yapanlar vardı yüzüne kapadım çünkü boşanma davası degildi valla aslında saçmalıyolar ama umut o an dinliyosun anca keyfine baktırırım onu anladım

Kızlar merhaba ben Yelda’ya baktırdım. Benim olayı genel hatlarıyla bildi. Öyle çok bir bilgi de vermedim. Doğum tarihi ve adımla baktı. Kadın olayı tak tak anlattı. 100 tane içerisinden valla en iyi bakan, en net bilen bu oldu. Herkese baktırdım hemen hemen, cidden parasının hakkını veriyor. Diğerleri 250 ye bakıyor saçma sapan yorumlar boşu boşuna para çöp oluyor. Baktırmak isteyene tavsiye ederim. İlk defa birinden memnun kaldım fal hayatımın şoku oldu

Kızlar eskiden bu topiğe yazardım. Belki hatırlayan vardır. Hatta fake bi adresle beraber bir falcının peşine düşmüştük meğerse üye fakemiş yine biraz can sıkıntımın olduğu bir dönemde çoğu kadın gibi fal topiği aklıma düştü bakayım varmı yeni bir şeyler dedim. Tanıdık birinin önereceği falcı vs arayışında olduğunuzu gördüm. Benim normal hayattan tanıdığım yakın bir arkadaşımın arkadaşı var fal bakıyor. Ben bir kaç kez baktırmıştım ona . Herşeyi muhteşem bildi mi aslında tam hatırlamıyorum ama geçmişi bilmişti. Gelecekle alakalı ise bana dediği bazı şeyler çıkmıştı. Ben beğenmiştim, geçmişte ve anda yaşadıklarını bilmesi beni etkilemişti. Eskiden parayla bakmıyordu öyle arkadaşlar arasında baktırmıştım bir kaç kere. Şimdi kendine sayfa falan da açmış galiba . Yasak mı bilmiyorum ama Baktırmak isteyen olursa bana özelden yazabilirsiniz adresini verebilirim.

merhabalar bu yelda nerde acaba bi uygulama mı instagramdan mı baktırmak istesem

Kizlar çok sormuşsunuz Yelda hanımı özelden kendiniz sorun birinin beğendiği diğerine tutmaz etmez ben beğendim ama benim sorunum sadece ilişkim oldugu için bakımı hoşuma gıttı.Kefil olmak istemiyorum para ödüyoruz sonuçta hepimiz instg da fal.enerjievi adında sayfası var ordan görüşün

aynı yelda mı emin misiniz ? yeni dü açılmış bi hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…