İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra

Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
Rahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.

Arzu konusulmusken yazayim: mayis ayi icin bir iki sey demisti onlarin gerceklesme ihtimali yok gibi. Zaten kiytirik bir faldi. Kufur etmek istemem sitede ama o derece kiytirik bir faldi. Nasil bu kadin buralarda konusuluyor anlamiyorum ya. Bana gore dolandirici tipli biri.
Zeynep de ayni sekilde coook konusuldu hakkinda ama hala ara ara konusuluyor pes 😄 ona da baktirmayi cok dusunmus en sonunda vazgecmistim artik iyice sogudum. Zeyneple arzu ayni anda konusulmaya baslaniyor 😄 buraya da degisim sart 🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼🫶🏼

Bir ÇIKMAYAN FAL haberi
Safiye nin kesin olacak dediği sen ne yok desen bile orası olacak dediği yerden dun olmadigina dair mail geldi. Yanı patladi. Diğer dediği olumlu da olamaz zaten ben asla o dediği kişiyi görmek istemem. Safiye de olmadi yani. Varsa yeni birileri soleyin

Rahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.
Bu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yok

Bu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yok
Zeynebin hesabi var burada 😅😅😅
Ve lutfen boyle yorumlar yapmaya devam edin 🫶🏼🫶🏼🫶🏼

Canim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yaptiginda ☺️. Zeynep'in gercekten telefonu hep mesgul olsaydi yogun trafikten ikidebir yazmazdi ozamanlar fal istermisin diye. Engellemistim sonunda. Kimsenin parasi bosuna gitmesin ❤️❤️❤️❤️

Canim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yaptiginda ☺️. Zeynep'in gercekten telefonu hep mesgul olsaydi yogun trafikten ikidebir yazmazdi ozamanlar fal istermisin diye. Engellemistim sonunda. Kimsenin parasi bosuna gitmesin ❤️❤️❤️❤️
valla ben de burdaki yorumlara bakarak dedim heralde çok meşgul. hemen döndü ve baktırdım. size de şey diyor mu kötü senaryodan sonra ama çok iyi birini bulcaksın senin dönemin geliyor eli elinin içinde küçücük kalıcak (çocuğun eli büyükmüş sanırım) oh be diyeceksin :)

Canim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yap ☺️. Zeynep'in gercekten telefonu hep mesgul olsaydi yogun trafikten ikidebir yazmazdi ozamanlar fal istermisin diye. Engellemistim sonunda. Kimsenin parasi bosuna gitmesin ❤️❤️❤️❤️
İnstagramda bir kadına baktırdım ben nokta atışı yaptı kadın herşeyi bildi canlı cafede olanlara hiç güvenmiyorum artık
Hani, bu kisiye baktirmadan once bana yazarmisiniz?
valla ben de burdaki yorumlara bakarak dedim heralde çok meşgul. hemen döndü ve baktırdım. size de şey diyor mu kötü senaryodan sonra ama çok iyi birini bulcaksın senin dönemin geliyor eli elinin içinde küçücük kalıcak (çocuğun eli büyükmüş sanırım) oh be diyeceksin :)
aman diyim parani yakma be canim Zeynep'e baktirip. Bana 20 tane isim saydi, bilmedigin isimler diyorum, yok tanisacaksin. Isimlerde cok alakasiz isimler. Ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Asiri pembeci, yok ben dersem olur. Zor gunlerden sonra ferahlik ves. ves. 😎 Ozamanlar cok cahildim daha her fala inanirdim ama bildigin 1 seyi bile bilemedi 😬 ve tabiki cikmadi.

X