Canım ben de numarasını özelden alabilir miyim yazdım sana ama görmedin sanırımÇevremde çıkan çok kişi olmuş baktırıp memnun kalan ben 3 defa baktırdım anı ve spesifik detayları tak tak tak bildi. kimsenin bilemeyeceği detayları bildi. su falı sonuçta 3 harflisi vardır. Diğer baktıranların 2-3 senelik geleceğini de bilmiş ama bana verdiği zamanlar daha gelmedi, çıkar mı çıkmaz mı bilmiyorum. O falcı emine bu falcı emine mi emin değilim 200 tlye bakıyordu en son. Size telefonunu vereyim. Referansla bakıyor. Teli kimden aldıgınızı soruyor. Benim adımı verirsiniz sonrasında siz memnun kalırsanız numarasını verin-kendi adınızı referans vererek.
O zaman tekrar okumani tavsiye ederim, herkes goruyor yazdiklarimi. Zeynep'in insanlari burda reklam yapinca yaziyorum, zaten supheli durum olmasa admin ceza vermezdi dimi o kisilere. Ayrica istedigimi yazarim. Ben cok iyiyim hamd olsun, siz iyi misiniz peki!aradan daliyorum ama on senedir forumdayim ara ara eglencesine bu baslikta takilirim zeynep siz foruma girmeden once yazildi kim yazmisti hatirlamiyorum. memnun olmayan elestirdi gecti ben dahil. arzu icin de aynisi oldu. benim zamaninda yeter'i, mirzayi gomdugum filan da oldu artik rezalet bakiyorlar diye. kusura bakmayin ama sizin kadar takintilisini gormedim.
baslikta sizin zeynep nefretiniz disinda bir sey okuyamiyoruz yeter artik. elestirin daha baktirmayin bitsin iyi misiniz siz ya
Canim ben yarin baktiricam birisine bu arada, guzel olursa yazarim buraya. Baska bir foruma yazmis bakiyorum diye. Hemen paylasicam.Arzu konusulmusken yazayim: mayis ayi icin bir iki sey demisti onlarin gerceklesme ihtimali yok gibi. Zaten kiytirik bir faldi. Kufur etmek istemem sitede ama o derece kiytirik bir faldi. Nasil bu kadin buralarda konusuluyor anlamiyorum ya. Bana gore dolandirici tipli biri.
Zeynep de ayni sekilde coook konusuldu hakkinda ama hala ara ara konusuluyor pesona da baktirmayi cok dusunmus en sonunda vazgecmistim artik iyice sogudum. Zeyneple arzu ayni anda konusulmaya baslaniyor buraya da degisim sart
Bu arada demin yazdim baska arkadasa ama yarin birine baktiricam. Baska foruma yazmis bakiyorum diye. Iyi cikarsa yazicam, tabi ki iyi cikmazsa da yazicam. :)Teşekkür ederim bigi için. Denemediğim kalmadı, fal enerji işi sanırım kimine tutan çok iyi dediğimiz diğerine tutmuyor. Ankara istanbul sakarya online siteler baktırmadıgım kişi kalmadı. Toplasanız iki üç kişi dışında kimseyle uymadı enerjim.
Eski den teyze falları olurdu en isabetli olan onlar bence :)
O zaman tekrar okumani tavsiye ederim, herkes goruyor yazdiklarimi. Zeynep'in insanlari burda reklam yapinca yaziyorum, zaten supheli durum olmasa admin ceza vermezdi dimi o kisilere. Ayrica istedigimi yazarim. Ben cok iyiyim hamd olsun, siz iyi misiniz peki!
Ben üsluptan ceza aldım reklamdan değil. Yalan bilgi verme? Baktırma sana zorla baktır diyen yok hadi güle güleO zaman tekrar okumani tavsiye ederim, herkes goruyor yazdiklarimi. Zeynep'in insanlari burda reklam yapinca yaziyorum, zaten supheli durum olmasa admin ceza vermezdi dimi o kisilere. Ayrica istedigimi yazarim. Ben cok iyiyim hamd olsun, siz iyi misiniz peki!
Ben size zaten reklam yapiyosunuz demedim, yapmadiginiz belli, bununda farkindayim. Benim o mesajim: "Arkadaslar, bu kisiye baktirmadan once benimle iletisime gecin" dedigim Zeynep'le ilgili de degildi. Mesajlarima bakin gorursunuz zaten. Tamamen baskasiyla ilgiliydi. Bunu da paylastim zaten admin'le nedenini ve o kisinin hesabi gitti. Bu son yazan kisilerle ilgili degildi, hatta alakasi yok. Güzel cümleleriniz icin tesekkur ederim, dikkat edicem.supheli durum oldugunu sanmiyorum .muhtemelen yazisma seklinizden dolayi siz karsilikli ceza aldiniz.
insanlar zeynep ya da arzu nasil diye soruyor siz yuzlerce yorum yaziyosunuz. yetinmiyor savunan ya da cikti diyen olursa hakaretvari cevaplar veriyorsunuz. cikmiyor bence o falciyi denemeyin demek var yuzlerce mesaj siralamak, olumlu konusana hakaretvari cevaplar vermek var.
Kimin kime cikacagini da siz veya baskasi bilemez.Verdigim ornek yukarida duruyor kimsenin memnun kalmadigi twitter falcisi bana nokta atisiyla cikti ama burada herkesin zamaninda ovdugu nihal asla cikmadi. nihalin faliyla ilgili en fazla 3 yorum yaptim gectim. ebru ve sebnem yazildi ikisi de bana cok kotuydu aylarca takinti haline getirmedim. zamaninda dilek vardi burda kimseye cikmiyordu bana fazla fazla biliyordu. kac yorumumda insanlara ters cevap verdigimi gordunuz? Cikip sakin bana da reklamini yapiyo filan demeyin. Ben burda zeynep ve arzu tavsiyelerinden cok cok eskiyimFikrinizi belirtin gecin baktirmak isteyen okusun karar versin. Soru sorana saldirgan sekilde bol unlemli mesajlar da atmayin bence. Sizin zeynep ve arzu sikayetiniz disinda yorum okuyalim bir zahmet. bir insani ya da fal denen seyi bu kadar takinti haline getirmeyin.
bana da unlem kullanmazsaniz sevinirim. ben sizinle duzgun konusuyorum.
bu kadar uzun mesaj yazmama da sebep oldunuz. daha yazmak zorunda kalmam insallah da benim ve diger arkadaslarin bahsettigi konuyu anlarsiniz. yazdigim bu destan icin herkesten ozur dilerim ama dayanamadim
Bu yazdigima bakin isterseniz, o kisi hakkinda soyledim ben. Mesaja gidin isterseniz. Kisinin hesabi kapandi dedigim bu kisiydi.Kizlar, bu bayana baktirmak isteyen olursa lutfen once beninle iletisime gecsin, paraniz yanmasin artik gonlum el vermiyor gercekten.
Faldan talep edilen ciddi miktarlar oldugu icin ciddiye aliniyor dogal olarak. Eglencelik olarak gorulmesi icin ya falcilar fiyatlarini eglencelik olarak ayarlamalilar ya da ciddi ve cok iyi durugorusu olup her soyledikleri (en azindan anlik olarak) cikiyormus gibi fiyatlar bicmemeliler kendilerine, 15-20 dakikalik, hic bir girdileri masraflari olmayan fallari bakarken.zeynep'in de arzunun da bana cikmadigi zamanlar oldu. arzu ilk baktiginda cikmisti sonra uyusamadik ardindan o ciddiye almamaya basladi ben de biraktim. zeynep'in olumlu dediklerinden yasadigim oldu, yasamadigim da oldu ama her gun gelip insanlara nefret kusmaniz cok anlamsiz. ustelik ben hicbirinin goremedigi bir olayi twitterda bakan birinden duymustum dogru cikti, o kiza da en az on kisi asla cikmadi dedi ama bana cok iyiydi.
senelerdir burda yazarim okurum boyle asla baktirmayin denen donem olmadi. zeynep cok yazildigi icin onun ozelinde yorum yapacagim ablama ilk fali hic cikmadi bana cikti. zamaninda burdaki tugba yeter falan da oyleydi birine cikar birine cikmazdi iki gun konusulur birakilirdi. niye takinti haline getiriyorsunuz fali?
mesajla twitter falcilarini konustugum birkac kisi var hic cikmadi diyen de oluyor cikan da ama kimse forumda her gun nefret kusmuyor.
fali bu kadar ciddiye almayi birakin. cikmadiysa yorumunuzu yazin gecin.
Sana hak veriyorum gercekten. Degisiklik sart. Hep ayni isimler geciyor, sonra birden unutuluyo ve konusulmayinca artik birisi tekrar yaziyor. Ben cok arastiriyorum bastan ovulen birisi olunca ve ispatini admin'e gonderiyorum her zaman.Faldan talep edilen ciddi miktarlar oldugu icin ciddiye aliniyor dogal olarak. Eglencelik olarak gorulmesi icin ya falcilar fiyatlarini eglencelik olarak ayarlamalilar ya da ciddi ve cok iyi durugorusu olup her soyledikleri (en azindan anlik olarak) cikiyormus gibi fiyatlar bicmemeliler kendilerine, 15-20 dakikalik, hic bir girdileri masraflari olmayan fallari bakarken.
Ben de Zeynep'ten memnun kalmadim ve asla baktrimam ayni sekilde bir ara cok populer olan Nakta gibi benim icin soyledikleri kocaman bir 0, arada konusu gectikce de yaziyorum baktirmak isteyenler sadece olumlu yorumlari gorup paralarini ve zamanlarini bosa harcamasinlar diye ama cidden artik forum oyle oldu ki sadece Zeynep konusuluyor , elestiriliyor veya savunuluyor.
Ya hayir donup dolasip nasil bu zeynep konusuluyor anlamiyorum. Buyu mu yapti bu kadin naptiSana hak veriyorum gercekten. Degisiklik sart. Hep ayni isimler geciyor, sonra birden unutuluyo ve konusulmayinca artik birisi tekrar yaziyor. Ben cok arastiriyorum bastan ovulen birisi olunca ve ispatini admin'e gonderiyorum her zaman.
Faldan talep edilen ciddi miktarlar oldugu icin ciddiye aliniyor dogal olarak. Eglencelik olarak gorulmesi icin ya falcilar fiyatlarini eglencelik olarak ayarlamalilar ya da ciddi ve cok iyi durugorusu olup her soyledikleri (en azindan anlik olarak) cikiyormus gibi fiyatlar bicmemeliler kendilerine, 15-20 dakikalik, hic bir girdileri masraflari olmayan fallari bakarken.
Ben de Zeynep'ten memnun kalmadim ve asla baktrimam ayni sekilde bir ara cok populer olan Nakta gibi benim icin soyledikleri kocaman bir 0, arada konusu gectikce de yaziyorum baktirmak isteyenler sadece olumlu yorumlari gorup paralarini ve zamanlarini bosa harcamasinlar diye ama cidden artik forum oyle oldu ki sadece Zeynep konusuluyor , elestiriliyor veya savunuluyor.
Canim, cok cok haklisin. Bi duruyo sonra yine birisi biseyler yaziyo ve yine ayni konu. Forumda degisiklik sart. Haha bence indirim yapiyordur, yoksa olmaz bu kadar :):):)Ya hayir donup dolasip nasil bu zeynep konusuluyor anlamiyorum. Buyu mu yapti bu kadin naptisimdi konusu kapansa da iki aya kalmaz yine zeynep konusu acilir. hayir anlamiyorum gercekten.
Ayrica “para” ile bakilan fallardan kusura bakilmasin da elbette medet umulur.
zeynep cok iyi reklamini donduruyor her seferinde. Ve yine kusura bakilmasin, her zeynep konusu gecince isyan edicem “yine mi bu kadin” diye.
Cidden.
Yine mi bu kadin yav.
bari indirim yapsa forumdakilere
Alin bu da mi tuhaf. Birden bire yine o konu aciliyo ve bu kisinin mesajlarina bakan zaten anlar neyin ne oldugunu. Kisinin zaten hesabi kapanmis.Bugün Zeynep e baktıran bir arkadaşımla konuştum yeni biriyle tanışacağını söylemiş hatta isim de vermiş ve arkadaşım dün gerçekten öyle biriyle tanışmış
Bende uzun yıllardır fal delisi olarak burda duyduğum kim varsa gittim. Andaç asla cıkmadı bende değmez. Çigdem aynı çigdem mi bilmiyorum kısa boylu zayıf bir bayandı anlıkta iyiydi aynı kişiyse eğer.Merhaba kızlar laf cafe Bakırköy'de kimi önerirsiniz çiğdem andaç kuzey üç kişi varmış çiğdem e daha önce baktirmistim iyi bakıyordu kahve falina.
Gidenler varsa aranizda hangisini önerirsiniz.
Nakta bir dönem çok meşhurdu ama bende konuyu bile bilmemişti. Zeynep konusunda çok kararsızım iki gündür telefonunu da aldım ama hem çok ıyı hem çok kötü yorumlar yapılıyor.nakta bana da kotuydu ama benim ve diger birkac kisinin sikayet ettigi konu uslup. birisi sordugu zaman yerden yere vuruluyor arzu ve zeynep, e bana genel olarak cikti ikisi de. cikti desek bu sefer biz tepki goruyoruz. bahsettigimiz bu.
cikanlardan cok cikmayanlar bu kisileri gundem ediyor. cikmadiysa cikmadi su sebepten kotuydu yazilsin bitsin ama yok konu uzamadan yorum yapilamiyor. dunyanin en iyi falcisi da olsa herkese cikmayabilir benim dusuncem bu. nazife ve fikriye ornegim var. nazife disinda kimseye gitmeyen tanidigim var ama bana cikmadi. ben de fikriye disinda kimseye gitmezdim ama forumda bile memnun kalmayan olmus. fala bel baglanmaz zaten.
kisaca bence reklami yapilmiyor bu kisilerin. birisi nasil oldugunu soruyor sonra memnun kalmayanlar o kadar cok uzatiyor ki gundemden dusmuyorlar. sobra dundemden dusmedikleri icin begenmeyen kisiler uzatiyorlar, dongu bu sirf bu sacma sapan dongu yuzunden mesaj disinda tavsiye alip veremez olduk cogumuz. iki aydir kac kisi kesfettik online bakan ama yazamiyoruz. niye cunku forum devamli savas alani
Kdıköyde hangi cafede bu Irmak acaba?Ben bu aksam Kadiköy'de Irmak varmis, ona baktiricam. Aksam paylasirim, belki faydasi olur.
Canim Kadikoy diyorlar ama onceden café de calismis ayrilmis. Artik telefondan bakiyormus. Ben yazicam buraya.Kdıköyde hangi cafede bu Irmak acaba?