- 4 Aralık 2018
- 921
- 983
Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
Rahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.Zeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
Bana da çok olumlu baktı dedikleri de olduZeynep bana ultra negatif baktı. çıkan var mı negatif olanlardan? içimi ferahlatıcak birşey duymam lazım :/ tansiyonum düştü falı baktırdıktan sonra
canım bana yazar mısın merak ettimBen birine baktırdım çok beğendim isteyen olursa yönlendiririm kızlar enerji ile bakıyor baya memnun kaldım ben. Arzu gibi keyfine davranıp 2 kelime sallayacagına bunu denerim dedim.
bu kişiye benimarkadaşım baktrdı maalesef çok kötüydücanım bana yazar mısın merak ettim
Bana dedi doğum gününde bir haberle sana gelecek mayıs ayı bitmeden barışacaksınız yüzde bi milyon dedi, benim doğum günüm geçti ses yok. Mayıs bitmedi bakalım gerçekten mayısta gelecek miSafiye nin fali çıkan var mı??
Sen en son kime baktırdın cnmSafiye nin fali çıkan var mı??
Bu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yokRahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.
Safiye yeSen en son kime baktırdın cnm
Zeynebin hesabi var buradaBu kadar sert yorumlar yapmayı bırakın. Ben Zeynep’ten gayet memnunum. Size çıkmamış olabilir ama 3 falı da çıktı. Buraya reklamını yapmamak için yazmadım. Babamın oğlu da değil. Ayrıca burda zeynepin hesabı da yok çünkü o telefon kalabalığını görseniz anlarsınız ihtiyacı da yok
Ve lutfen boyle yorumlar yapmaya devam edinRahat ol, onun falı cikmaz. Bu kadar atan bi falci gormemistim, zaten bir daha tovbe. Ustune para verseler baktirmam.
İnstagramda bir kadına baktırdım ben nokta atışı yaptı kadın herşeyi bildi canlı cafede olanlara hiç güvenmiyorum artık250 tl iyiydi ya o kadın bence en iyilerinden biri ilk falı çok iyi
Canim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yaptigindaZeynebin hesabi var burada
Ve lutfen boyle yorumlar yapmaya devam edin
valla ben de burdaki yorumlara bakarak dedim heralde çok meşgul. hemen döndü ve baktırdım. size de şey diyor mu kötü senaryodan sonra ama çok iyi birini bulcaksın senin dönemin geliyor eli elinin içinde küçücük kalıcak (çocuğun eli büyükmüş sanırım) oh be diyeceksin :)Canim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yaptiginda. Zeynep'in gercekten telefonu hep mesgul olsaydi yogun trafikten ikidebir yazmazdi ozamanlar fal istermisin diye. Engellemistim sonunda. Kimsenin parasi bosuna gitmesin
Canim sonuna kadar devam edicem Zeynep her kendi reklamini yapZeynebin hesabi var burada
Ve lutfen boyle yorumlar yapmaya devam edin
Hani, bu kisiye baktirmadan once bana yazarmisiniz?İnstagramda bir kadına baktırdım ben nokta atışı yaptı kadın herşeyi bildi canlı cafede olanlara hiç güvenmiyorum artık
aman diyim parani yakma be canim Zeynep'e baktirip. Bana 20 tane isim saydi, bilmedigin isimler diyorum, yok tanisacaksin. Isimlerde cok alakasiz isimler. Ben yurtdisinda yasiyorum zaten. Asiri pembeci, yok ben dersem olur. Zor gunlerden sonra ferahlik ves. ves.valla ben de burdaki yorumlara bakarak dedim heralde çok meşgul. hemen döndü ve baktırdım. size de şey diyor mu kötü senaryodan sonra ama çok iyi birini bulcaksın senin dönemin geliyor eli elinin içinde küçücük kalıcak (çocuğun eli büyükmüş sanırım) oh be diyeceksin :)