supheli durum oldugunu sanmiyorum .muhtemelen yazisma seklinizden dolayi siz karsilikli ceza aldiniz.
insanlar zeynep ya da arzu nasil diye soruyor siz yuzlerce yorum yaziyosunuz. yetinmiyor savunan ya da cikti diyen olursa hakaretvari cevaplar veriyorsunuz. cikmiyor bence o falciyi denemeyin demek var yuzlerce mesaj siralamak, olumlu konusana hakaretvari cevaplar vermek var.
Kimin kime cikacagini da siz veya baskasi bilemez.Verdigim ornek yukarida duruyor kimsenin memnun kalmadigi twitter falcisi bana nokta atisiyla cikti ama burada herkesin zamaninda ovdugu nihal asla cikmadi. nihalin faliyla ilgili en fazla 3 yorum yaptim gectim. ebru ve sebnem yazildi ikisi de bana cok kotuydu aylarca takinti haline getirmedim. zamaninda dilek vardi burda kimseye cikmiyordu bana fazla fazla biliyordu. kac yorumumda insanlara ters cevap verdigimi gordunuz? Cikip sakin bana da reklamini yapiyo filan demeyin. Ben burda zeynep ve arzu tavsiyelerinden cok cok eskiyim
Fikrinizi belirtin gecin baktirmak isteyen okusun karar versin. Soru sorana saldirgan sekilde bol unlemli mesajlar da atmayin bence. Sizin zeynep ve arzu sikayetiniz disinda yorum okuyalim bir zahmet. bir insani ya da fal denen seyi bu kadar takinti haline getirmeyin.
bana da unlem kullanmazsaniz sevinirim. ben sizinle duzgun konusuyorum.
bu kadar uzun mesaj yazmama da sebep oldunuz. daha yazmak zorunda kalmam insallah da benim ve diger arkadaslarin bahsettigi konuyu anlarsiniz. yazdigim bu destan icin herkesten ozur dilerim ama dayanamadim