İstanbul'da Fal - Falcılar

Bunları bilmiyorum ama bitane hocaya bakım yaptırdım çok memnun kaldım işlemde yapıyormuş ama ben sadece bakım yaptırdım baya iyiydi isteyen varsa numarasını buraya bırakıyorum …

Son düzenleyen: Moderatör:
Su falı ile durugörü falı aynı mı?Ben baktırdım ama pek tatmin olmadım,foto filan istiyor bir de..

Su falı ile durugörü falı aynı mı?Ben baktırdım ama pek tatmin olmadım,foto filan istiyor bir de..
aynı değil, bazı falcılar durugörü için fotoğraf isteyebiliyor, ben de gitriğimde bi resmini göster varsa diyen olmuştu. durugörü biraz enerji, telepati gibi bir şey diye açıklayabilirim. kişiyi görselleştirdiklerinde daha kolay ulaşabiliyorlar sanırım su falı ise sudaki şekillere bakarak, dua ve bazen bazı varlıklar yardımı ile yapılan bir şey bildiğim. umarım sizde sıkıntılı bir durum olmaz.

Ay olmaz değil mi?Korktum şimdi.İnstagramdan baktırmıştım su falına..akşam falı yorumluyordu.Sorularımı da sabaha karşı yanıtlıyordu.
Durugörü falında da resim istedi.Analiz filan yaptı.Ama gelecekle alakalı çok kayda değer bir şey söylemedi.
Su falında da söyledikleri hoşuma gitmedi.
Ama ikisi de birbirine zıt şeyler söyledi.

Ben birine baktırdım çok beğendim isteyen olursa yönlendiririm kızlar enerji ile bakıyor baya memnun kaldım ben. Arzu gibi keyfine davranıp 2 kelime sallayacagına bunu denerim dedim.

Merhaba. Ben tarot açılımı yapıyorum. Sağlık veya aldatan kişinin (ya da 3. kişilerin) sorularına bakım yapmıyorum. Aşk açılımı, kariyer açılımı veya genel açılım yapabiliriz. Soru sorma hakkı da veriyorum. Olumsuz şeyler duymaya tahammülü olmayan insanlar bakım istemesin lütfen, boş yere umut vermem ne görürsem onu söylerim. Memnun kalmayan kişilerden ödeme almıyorum. Uyumlanamama ve enerjimizin tutmaması durumunda ücret almayı doğru bulmuyorum. Ses kaydı ile bakıyorum bana buradan mesaj atarsanız numaramı ve detayları iletirim.

Bugün Zeynep e baktıran bir arkadaşımla konuştum yeni biriyle tanışacağını söylemiş hatta isim de vermiş ve arkadaşım dün gerçekten öyle biriyle tanışmış
Merhaba falci Zeynep, isler yine kesat sanirim gelmissin buraya kendini ovmeye.

Arkadaslar, su "prensesbihter" adli uyenin Zeynep olduguna yemin edebilirim ama ispat edemem. Haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…