İstanbul'da Fal - Falcılar

Gecen hafta mandal cafe aytene baktırdım. Gidilebilir tavsiye ederim gerçi dedikleri hala çıkmadı ama..
Gidilir 25 tl 30 olunca bi kötü oluyom da 25 olunca içim rahatlıyo hahaha öğrenci adamız 5 lirada 5 lira :) kızlar Allah hepimizi sevdiğine kavuştursun da şu fal baktırmaktan kurtulalım..

amin amin amin:)

arkadaşlar güncel bilgilendirmeler lütfen bakırköy de en iyi falcıı... tavsiyelerrrr

ben bakırköyde telve cafe de yiğiti beğendim

birde dejavu cafe de neşe
gerçi bana dedikleri henüz çıkmadı ama diğerbaktıran arkadaşım dün itibariyle dediklerini yaşamaya başladı

Selamlar chakra cafede sevgiden bahsedilmis benim için tam bir fiyaskoydu daha önce baktirmistim ağzından laf almaya çalışır onun uzerine yorum yapar ve akil verir bildigi hic bisey yok haberiniz olsun arkadaşımada aynısını yapti...

bende son denememi birdaha asla baktırmıcam pazar günü sevil hanımdan yana yaptım bana tavsiye eden arkadaşı hatılamıyorum ama okuyorsa teşekkürler k.k. iletişim gücü:)))kesinlikle hemfikirim suan senle sana katılıyrm bukadar isimler veren tam noktaya basanı keşke daha önce bulsaydım dedim yanii kesinlikle tavsiyemdir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kim bu sevil hanım nerde bakıyor iletişim bilgilerini paylaşır mısınız

iletişimi bende şuan yok ben neysehalin@hotmail.com msj attım oda baktı sadece kim hakkında istenirse ona isim bakıyr hesap num.veriyor 50 tl.sonrada eşinin adına kadar veriyor güzel yanii telefonda fal baktıranlar formunda onlarca beğenen oldu olumsuz tek yorum yok hakkında...

benim msj gönderme hakkım yok ben size saim hocanın tlf no verim ne verirsen onu alır merkez efendi camii nin orda yeri bilmiyorum ramazan da bakarmı bi arayın sorun gidin
banada saim hocnın tel numarasını verırmsın en azıdan ne zamn orda oldugunu ögrenıyım

allh rızası içn banada su hocanın tel numrasını verırmsnz

selam cnm yigitin numarasını alablrmiyim

Son düzenleme:
ben bakırköyde telve cafe de yiğiti beğendim

birde dejavu cafe de neşe
gerçi bana dedikleri henüz çıkmadı ama diğerbaktıran arkadaşım dün itibariyle dediklerini yaşamaya başladı

selam nilda telve kafe googleden arattırdım ama başka yerler çıktı. yigitin numarasını verebilirmisn

Su anki durumu ve gelecegii cok iyi bilen ve bir psikolog gibi size yardim eden normak tarot degil baska iskambil kagidiyla bakan kimya hanimi tek gecerin kadikoyde kimya sugezer diye ofisi var.

en son laf cafe Andaç'a batırdım bende anlık olarak iyiydi umarım gelecek konusunda yanılmıştır söylediği şey yaşamak istediğim şey değildi.

bence Andaç burada adı geçen pek çok isimden daha iyi bakıyor, hele ki günündeyse. ama tarihleri ne yazık ki tutarlı değildir. söylediği seylerin biri- iki şey haricinde hepsini yaşadım ama hep verdigi tarihlerden sonra.

benim ilk falımdı, tutarlı mı gitti mesela sizde devam ettiniz mi nasıldı? Aslında ben bir de Çiğdem'i deniyecektim orda ona baktırdınız mı hiç?

benim ilk falımdı, tutarlı mı gitti mesela sizde devam ettiniz mi nasıldı? Aslında ben bir de Çiğdem'i deniyecektim orda ona baktırdınız mı hiç?

ben lafa epeyce gittim ve Çiğdemle ilgili de daha önce yazmıştım, bundan bir 3 sene önce falan iyiydi Çiğdem ama bence artık yoruldu, şimdiye dair isabetli bulanlar var ( ki bence değil) gelecekle ilgili de ne yazık ki tutmuyor.( bana tutmadı en azından) belki gününde değildi bilemiyorum, ama çiğdemin kişilik analizi iyi bence, biri ile ilgili karakteri ile ilgili çok isabetli bakıyor diyebilirim ama sabahın köründe kapıda sıra beklemeye değer mi, tartışılır.
Andaç'a ise sık gitmemek gerek , benim artık herşeyimi bildiği için gitmiyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…