Kızlar selam :) Ben ankaralıyım ve istanbula geldim. Arkadaşımın arkadaşı bize bir cafe önerdi, orada cok iyi bir falcı vardı dedi ama adını hatırlamıyorum dedi. Herneyse biz taksim majestic cafeyi bulduk :) Girdik içeri, dedik ki biz bilmiyoruz kim iyi kim kötü. Garson sağolsun çok ilgiliydi, garantili fal ben yönlendiricem dedi. Önce arkadaş Gül diye birine baktırdı yanıma geldi dedi ki çok genel konuştu. Birşey bilememiş öyle. Sen beğenmezsin dedi. Ben de buradan sizlerin yazdıklarına bakmıştım sedat ismini gördüm. Şansıma oradaymış o zaman ben ona baktırayım dedim. Çok aşırı tekrar yapıyor, çok hızlı konuşuyor ama adam hakikaten fal bakıyor kızlar. İsim veren falcı çok duydum da bana iki tane isim söyledi birisi annem diğeri de oraya gittiğim arkadaşım. Ve arkadaşımın adını duymaları imkansız. Hadi onu duysun, benim annemin adı uydurulacak isim değil yahu şok oldum! Sonra bana sürekli bisiklete binen kim var dedi. 25 yaşında kızım hangi falcı bisiklete bindiğimi düşünür veya söyler ki? Bir de bana ısrarla sen okuldan önce bir sarışına aşık olmuşsun cok asık olmussun diyor hayır diyorum. Çıktık gittik akşam oldu 'aaaaa' dedim. Gerçekten 1 sene koştum ya açık kumral birinin peşine :) Bazı yerleri çok karışıktı falın. Bir cümleyi tam 30 kere tekrar etti sanıyorum o yüzden ambale olmuş olabilirim. Ama gerçekten iyiydi. Yazanlara teşekkürler, benden de tavsiye olunur :)