İstanbul'da Fal - Falcılar

Dun sevgi hn a gittim, ermeni iskambili bakiyormus, kahveyle birlikte bakiyor 30tl, fena degil gidileblir.

arkadaşlar rita hanım hakkında deneyimi olan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim yada gazi mahallesi hicran hanım hakkındada olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

heh bak şimdi falkurdum kemirmeye başladı beni :)))))))))))

bende gülşene baktırmıştım bayaaa bilmişti ama ben melekler kahvesindeyken baktırmıştım ayrıca orada can vardı oda güzel bakıyor hatta gülşenden daha farklı ve onun söylemediği şeyleri bile söylemişti çok iyiydi falı

Merhabalar, ben uzun zaman burada fal tavsiyesi vs yapmıştım fakat son zamanlarda pek ugrayamadım.. Simdi sizlerden tavsiye bekliyorum

Cafelerde gitmediğim falcı kalmadı neredeyse..
Şuan istediğim hani bayanlar veya teyzeler tarafından evde bakılan fal önerisi istiyorum.

Çünkü cafe oldugu zaman ben cok fazla tutturduklarını düşünmüyorum..
Evde bakılan falın daha dogru olduguna inanıyorum.

bu konuda tavsıyelerinizi bekliyorum.. şu sıralar cok ihtiyacım var..

Sonunda laf cafe çiğdeme gittim ve çok menun kaldım.Geçmiş zamandan hiç bahsetmedi kadın ama anılığı ve geleceğe yönelik tahminleri iyidi.Anlık olayları iyi tuturuduğu için gelecekle söylediklerinin çıkacağını düşünüyorum.Verdiği tarihlere daha var çıkarsa mutlaka paylaşırım.ben menun kaldım.

Not:Gidecek olanlar bazı günler izinli ve çok kalabalık oluyor erken saatte gitmeye bakın.

chakra cafede fal baktıran kişilerin yorumlarını bekliyorum.İsim ve tarih verebiliyor mu?

arkadaşlar rita hanım hakkında deneyimi olan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim yada gazi mahallesi hicran hanım hakkındada olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Fena değil gidilebilir, 40 tl ye bakıyordu 3-4 ay önce.

çiğdemin en iyi falı ilk falıdır, söylediklerini not etseydin, sonra sana ve durumuna alıştıkça dağılıp gidiyor.

Bakırkoy Cıvıltı'da Suna ablaya gittim, beni gorur gormez halimden anladı ama cok kısa ve genel,az sey soyledi..Halbuki sabah ilk gidendim,acaba tekrar gitsem daha uzun bakarmı..

O kadının hiç bir dediği çıkmıyor zaten kendi cafeleri aile şirketi kurmuşlar paranıza yazık sakın gitmeyin
bakırköy cıvıltı cafe suna.

Sakın ama sakın gıtmeyın o şulemanne denen kadına! Benı ve arkadasımı mılyarlarca dolandırdı! 150 liraya bakım yapar, bakımda elle tutulur hıcbırsey soylemez, guya izak denen bır cını vardır. Sonra sıze bur fıyat lıstesı cıkartır her gıdıste de artı 1000-2000 lira daha ister! Param yok dersiniz bankadan kredı al der. Yoksa smdıye kadar verdgın paralar da gıder ıslerın ters doner der. Sonra da sız bır 6-7 mılyar kaptırıp hayatınızı mahvedersını

randevu sistemini bir türlü oturtamamışlar sanırım, son gittiğimde aynı saate randevu alanlar vardı. uzaktan gideceksen orada bekleme süresini falan da ayarla.

randevu sitemiini oturtamadıkları ve işi ciddiye almadıkları doğru
yada biz bu fal işini çok ciddiye alıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…