İstanbul'da Fal - Falcılar

Su anki durumu ve gelecegii cok iyi bilen ve bir psikolog gibi size yardim eden normak tarot degil baska iskambil kagidiyla bakan kimya hanimi tek gecerin kadikoyde kimya sugezer diye ofisi var.

Kimya hayatımda gördüğüm en ikili oynayan falcıdır. Kimseye tavsiye etmem, insanların paralarını boş yere harcamasına neden olmak istemem. Bi ara gitmiştim kendisine, sonradan yalanları çıktı ortaya. Ayrıca 'geleceği çok iyi bilen' çok fazla iddialı bir laf, geleceği Allah'tan başkası bilemez.

selam nilda telve kafe googleden arattırdım ama başka yerler çıktı. yigitin numarasını verebilirmisn

selamlar
sanırım burada numara yazmamız yasak ve beni henüz özel mesaj hakkım yok
mesaj hakkı olan bir arkadaştan yiğitin numarasını size ulaştırmaını rica edeceğim

selamlar
sanırım burada numara yazmamız yasak ve beni henüz özel mesaj hakkım yok
mesaj hakkı olan bir arkadaştan yiğitin numarasını size ulaştırmaını rica edeceğim

çok tşk ederim... gidince düşüncelerimi paylaşırım ilk kez gitcem falcıya

Arkadaşlar dün bir fal baktırdım
yada adı herneyse
ama ilk kez böyle bişey gördüm fikrinizi almak istedim böyle bir bakım yaptıran oldumu bu yıldızname bakımımıdır?

şimdi önce anne adım ve doğum tarihimi alıp 2 rakam belirledi ve bu rakamların tarot kartlarını seçti, sonrasında da kuranı kerimi açıp beni anlatmaya başladı.. her sorumu her anlatımını kuranı kerim üzerinden yaptı..

baktırdığım insan biraz enterasandı ve soramadım tam olarak baktığın nedir diye, sizlerin fikrini almak istedim
ama oldukça isabetli anlatımları vardı

kime baktırdın çok ilginç

damlalar cafede barışa gitmiştim anı çok iyi yorumluyo kişilil analizi de çok iyi.gelecekle ilgili dediği tarihten önce çıktı.bende bi sefer daha gittim direk isim veriyor ama 2. gidişimde gelecekle ilgili verdiği tarih henüz çıkmadı.barışa gidenler var mı aranızda,gelecekle ilgili dedikleri çıkıyor mu?

BEYALACIM uzun zamandır siteye giremiyorumdur sırununu çözmüşsün çok sevindim senin adına rica etsem meltem hanımın telefonunu bana yazarmısın

arkadaşlar bugun telve cafe yigite gittim gecmişi ve şuanki anı tutturdu.. gelecek için söyledikleride çıkar umarım memnun ayrıldım

Geçen bahsetmiştim Symbol cafe Şaşkınbakkal şubesinde Levent'e tarot baktırmıştım diye .Falından çok çok memnun kalmıştım. İleriye dönük 10 içinde yaşayacağımı tahminde bulunduğu olay malesef olmadı zaten beklentim yoktu ama olsaydı iyi olurdu :) sağlık olsun hayat süprizlerde dolu o olmadı belki yarın beni daha güzel şeyler bekliyordur :) Kim bilir ? Tabi ki Allah bîlir.Herneyse herkeze hayırlı geceler dilerîm..Sağlıcakla kalın...

memnun kalmana sevindim :)
geçmişi ve şu anki durumu ciddi iyi tutturuyor..
geleceği göreceğiz yaşayıp :)

tşk nilda gitmek istedgim 2 falcı daha var onlarada gidip bu fal mevzusunu kapatmayı düşnüyorum

Kızlar selam :) Ben ankaralıyım ve istanbula geldim. Arkadaşımın arkadaşı bize bir cafe önerdi, orada cok iyi bir falcı vardı dedi ama adını hatırlamıyorum dedi. Herneyse biz taksim majestic cafeyi bulduk :) Girdik içeri, dedik ki biz bilmiyoruz kim iyi kim kötü. Garson sağolsun çok ilgiliydi, garantili fal ben yönlendiricem dedi. Önce arkadaş Gül diye birine baktırdı yanıma geldi dedi ki çok genel konuştu. Birşey bilememiş öyle. Sen beğenmezsin dedi. Ben de buradan sizlerin yazdıklarına bakmıştım sedat ismini gördüm. Şansıma oradaymış o zaman ben ona baktırayım dedim. Çok aşırı tekrar yapıyor, çok hızlı konuşuyor ama adam hakikaten fal bakıyor kızlar. İsim veren falcı çok duydum da bana iki tane isim söyledi birisi annem diğeri de oraya gittiğim arkadaşım. Ve arkadaşımın adını duymaları imkansız. Hadi onu duysun, benim annemin adı uydurulacak isim değil yahu şok oldum! Sonra bana sürekli bisiklete binen kim var dedi. 25 yaşında kızım hangi falcı bisiklete bindiğimi düşünür veya söyler ki? Bir de bana ısrarla sen okuldan önce bir sarışına aşık olmuşsun cok asık olmussun diyor hayır diyorum. Çıktık gittik akşam oldu 'aaaaa' dedim. Gerçekten 1 sene koştum ya açık kumral birinin peşine :) Bazı yerleri çok karışıktı falın. Bir cümleyi tam 30 kere tekrar etti sanıyorum o yüzden ambale olmuş olabilirim. Ama gerçekten iyiydi. Yazanlara teşekkürler, benden de tavsiye olunur :)

Arkadaşlar

Daha önce de yazmıştım. Mart ayında Binnaz Abla' dan Haleh Çetiner' e taro baktırmıştım. Her şeyi bilmişti.Veeeeee gelecekle ilgili söylediği şey tam tarihi tarihine oldu. Paylaşmak istedim.

ben 3yıl önce sedata baktırdığımda tek bir dediğini yaşadım bana bir adamla ilşki bitmiş yakın zamanda barışma var sen onunla evlenmek istiyorsun ama kesinlikle evlilik olmaz sevgili olursunuz ama evlenemzsin üzülürsün demişti yaşadım bunuda:) iyiydi genel olrak ben tarot baktırmıştım sen kahve mi baktırdın acaba?

Falcıların çoğu isim bilebiliyor ve şu an ve geçmişi bilebiliyor ki.
Önemli olan olayları ve mevcut durumu bisiklete binmeyi bilmek gibi değilde,
Nokta vuruşu dediğimiz olayların bütünlüğü ile anlatabilmek.
Ve gelecekteki olası olaylar hakkında gerçeğe yakın bilgi verebilmel.şok olunacak bir durum yok sanki
Anlattıklarınız içerisinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…