Cnm şakınbakkal şubesinde Levent .Symbol cafe yazarsan Google 'a bulursun cafeyi ordan şubenin telinden yol tarifi yaparlar.
Yok cnm kısa saçlı 30-35 lerinde sanırım gay bir arkadaş.yaklaşık 30 civarı falcı gezmiş bir insan olarak diyebilirim ki bana göre başarılı fal bakıyor.Canım bu bahsettiğin Levent uzun saçlı bi çocuk mu? O şubede uzun saçlı bi çocuk vardı fal bakan, onda çok sıra vardı merak ettim aynı kişi mi diye :)
başka güzel iskambil bakan var mı bildiğiniz?
Yok cnm kısa saçlı 30-35 lerinde sanırım gay bir arkadaş.yaklaşık 30 civarı falcı gezmiş bir insan olarak diyebilirim ki bana göre başarılı fal bakıyor.
Bakırköyde Chakra cafede bir sevgi abla vardı kahve ve iskambil bir arada bakıyordu o hiç fena değildi hemde fiyatı uygundu ,
ki bu bayan ex nişanlımın döneceği günü saati bile vermişti,
Ayrıca iskambilde kronolojik sırayla anlatıyorlar ,kişi yada olaya göre değil
Çocuk gerçekten iyi cnm bana en son soru sor dedi 1 tane soru bulamadım soracak çünkü herşeyi bîr bir anlattıSağol canım, ben de özellikle Kadıköy'deki bütün falcıları gezdim zamanında, çok iyisini geçtim iyisini bile bulamadım diyebilirim :) O zaman deneyebilirim bir gün Levent'i :)
Çocuk gerçekten iyi cnm bana en son soru sor dedi 1 tane soru bulamadım soracak çünkü herşeyi bîr bir anlattıki normalde ben falcıları sorularımla bunaltan bir kişiyimdir :) doğum tarihin anne adın ve ismini alıyor başlıyor gözlerine baka baka anlatmaya zihin mi okuyor anlamadım ama ben çok memnun kaldım.o hafta çok Gergindim çok şükür en azından gerginliğim gitti :)
Ne demek cnm:) umarım sende gidersen memnun kalırsın.Bende fiyat açısından uygun olduğu için yazayım buraya dedim. Fal bu tutar tutmaz garantisi olmayan ,geleceğîn Allah'tan olduğu şeyler için bazı şahısların 50-100 tl gibi rakamlarla bu işi yapmasından rahatsız olduğum için yazdım Levent'i..:)Ben de aynıyım işte, mesela 3 soru sor derler o an benim aklımdan 10 tane soru geçer :) Burak gibi bakıyor sanırım, denemeye değer fiyatı da gayet iyiymiş, teşekkür ederim bilgiler için canım :) bi ara deneyeceğim :)
sevıl hanım kım nerede kac paraya bakıyo?
Hatunlar çoktandır girmiyordum. Özelden bir kaç falcı ve yıldızname bakan Nil in telefonunu istemişsiniz. Tek tek atıp 10 dk sınırlamasıyla kafayı yemek istemiyorum toptan yazıyorum. Ebced hesabıyla yıldızname bakan isteğe göre tarot ya da kahve falı bakan Nil hanımın telefonu 530 290 40 61. Evinde bakıyordu ama hırlısı hırsızı bilmeden evine almaya korkuyor. şuan Bahariye deki Mila kafede ordan ulaşabilirsiniz. Öpüyorum sizi....
Bakırköyde Chakra cafede bir sevgi abla vardı kahve ve iskambil bir arada bakıyordu o hiç fena değildi hemde fiyatı uygundu ,
ki bu bayan ex nişanlımın döneceği günü saati bile vermişti,
Ayrıca iskambilde kronolojik sırayla anlatıyorlar ,kişi yada olaya göre değil
Evet Sevgı ablaya bende baktırdım bır cok kez cok candandır ben ılk ona fal baktırdıgımda bana alıcagım evın kaçıncı kat olucagına Dedemın ölucegıne kadar bakmıştı ara ara dertleşmek adına gıderım kısılık analızlerı cok ıyıdır baska falcılardan gıbı yallayıp bağlamaz
eskişehirde ki zuzuya fal baktırmış olan ya da duyan var mı?
canım ben ona gittim fakat buradaki falcılardan bahsedildiği gibi değil. ne kahve ne kagıt ne başka bir şey. zuzu sadece yüz koçluğu yaparak yüzünden sesinden aldığı enerjiyle sana geççmişini yakın geleceğini ve ne yapman gerektiğini söylüyor. yani falcılık yapmıyor. ben ve benimle giden bir çok insan inanılmaz memnun ayrıldı. ama zuzu 100 tl ye danışmanlık yapıyor.
Sevgi hanımın tel.ini paylaşabilir misiniz? Bu kafe nerededir? Sadece iskambil mi bakıyor,yıldızname mi?tşkler.
zuzunun telini bana da gönderebilir misiniz?
Evet öyleymiş.100 tl önemli değil ben ne kadar saçma sapan insanlara verdim o parayı ama falcı için eskişehire gidersem artık kendime yuhh derim.Telefonda da bakmıyormuş sanırım :-( 10 kişi olunca kendi geliyormuş ama 10 kişi bulmak sorun.Eskişehir de fal bakanlar ve Ankara da fal bakanlar topiğinde çok bahsediliyor kendisinden.Size söyledikleri çıktı mı?