mimarobada gül hanıma baktırdım
ama cidden enterasandı
iletişimi bende şuan yok ben neysehalin@hotmail.com msj attım oda baktı sadece kim hakkında istenirse ona isim bakıyr hesap num.veriyor 50 tl.sonrada eşinin adına kadar veriyor güzel yanii telefonda fal baktıranlar formunda onlarca beğenen oldu olumsuz tek yorum yok hakkında...
ben 3yıl önce sedata baktırdığımda tek bir dediğini yaşadım bana bir adamla ilşki bitmiş yakın zamanda barışma var sen onunla evlenmek istiyorsun ama kesinlikle evlilik olmaz sevgili olursunuz ama evlenemzsin üzülürsün demişti yaşadım bunuda:) iyiydi genel olrak ben tarot baktırmıştım sen kahve mi baktırdın acaba?
Arkadaşlar
Daha önce de yazmıştım. Mart ayında Binnaz Abla' dan Haleh Çetiner' e taro baktırmıştım. Her şeyi bilmişti.Veeeeee gelecekle ilgili söylediği şey tam tarihi tarihine oldu. Paylaşmak istedim.
cok iyi olabilir de gecen cumadan beri bekliyorum, ses soluk cıkmadı, ya talep arttıgı icin sallamıyor, ya da bilmiyorumm...
arkadaşlar tek gittiğim bildiğim Elif tir bunu tekrar etmek istiyorum. söylediklerinden biri daha çıktı nişanlımla barıştımmm şükürler olsun. çıkmayan tek bişey kaldı bekliyorum.
bence deneyin. kimisi kötü şeyler söylediğini yazmış ama ne görüyosa söylüyor bana da ölüm haberi demişti aldım bu haberi malesef.tabiki oda Allah tan. onun dışında iyi şeyler söyledi ve bunları paylaşmıştım geçenlerde. ulaşmak isterseniz 05327118071 en azından arayıp bilgi alırsınız içinizden gitmek geliyorsa gidersiniz. paylaşmak güzeldir..
Selam
Dün Levent'in falı bende yatıncasabah mesajını görüp bu bayanı bende bir deniyeyim dedim.Fiyat 14 küsür tl olunca :)
İlişki tarottu istemiştim..Gerçekten çok çok başarılı bir bayan.Kafamda ki tüm soru işaretleri cevabını buldu:)Keşke diyorum daha önce tanısaymışım..Mükemmel şekilde yorumlamış tarot falını...
Neyse teşekkürler yorumun için...
jasmin, detaylı soru sordun mu, yoksa kendisi mi detay bilgi verdi ?
bende baktırmayı düşündüm yorumlarınızdan sonra ?
Canım ben ilişki tarotunu seçtim,orda doldurman gereken yerlerde ilişki durumunda ayrı seçtim ve altta da sorunuz kısmı var..oraya da ayrı olduğum insanın hakkımdaki düşünceleri ve tekrar bir araya gelebilirmiyiz diye bir mesaj yazdım....
Bana gelen cevap aynen bu şekilde olmuş...Siz ayrılık yaşamamışsınız ,adamın size karşı küskünlüğü,kırgınlığı var diyerek yorumlamış falı...Ki bu çok doğru bir terim..Bizim olay çok farklı..aldatma yada ayrıldık gibi bir olayımız olmadı..Ben ona beklemediği birşey yaptım kızgınlıkla oda onu bir türlü kabullenemedive ben bunu tamir etmek için bir takım şeyler yapıyorum..ondan da bahsetmiş..devam etme ters tepiyor demiş
Aynen bunları bana şehriban hanımda anlatmıştı..şöyle,şöyle yapmayı düşünüyon telafi için sakın yapma ters tepki verir demişti..ben falcının lafıylamı hareket edicem deyip yaptım.ters tepki aldım ve hala da yapıyordum
yani 30'a yakın falcı gördüm..sadece bu iki isim bu gerçeği yakalayabildi..
ve enteresandır bana şehriban hanım bir tarih vermişti 3 ay öncesinde,bu bayanda aynı tarihi vermiş..bakalım zaman neyi gösterecek...
Hiç düşünme canım dene bu bayanı..bende birkaç gün sonra birde iş için isteyeceğim fal :))
Selam sekerim, Sehribanin numarasini varsa bana rica etsem gonderebilir misin?
2 farklı hesap aynı mesajlar kopyala,yapıştır...bu 4 oldu..
Reklam için açılmış üyelikler
Canım ben ilişki tarotunu seçtim,orda doldurman gereken yerlerde ilişki durumunda ayrı seçtim ve altta da sorunuz kısmı var..oraya da ayrı olduğum insanın hakkımdaki düşünceleri ve tekrar bir araya gelebilirmiyiz diye bir mesaj yazdım....
Bana gelen cevap aynen bu şekilde olmuş...Siz ayrılık yaşamamışsınız ,adamın size karşı küskünlüğü,kırgınlığı var diyerek yorumlamış falı...Ki bu çok doğru bir terim..Bizim olay çok farklı..aldatma yada ayrıldık gibi bir olayımız olmadı..Ben ona beklemediği birşey yaptım kızgınlıkla oda onu bir türlü kabullenemedive ben bunu tamir etmek için bir takım şeyler yapıyorum..ondan da bahsetmiş..devam etme ters tepiyor demiş
Aynen bunları bana şehriban hanımda anlatmıştı..şöyle,şöyle yapmayı düşünüyon telafi için sakın yapma ters tepki verir demişti..ben falcının lafıylamı hareket edicem deyip yaptım.ters tepki aldım ve hala da yapıyordum
yani 30'a yakın falcı gördüm..sadece bu iki isim bu gerçeği yakalayabildi..
ve enteresandır bana şehriban hanım bir tarih vermişti 3 ay öncesinde,bu bayanda aynı tarihi vermiş..bakalım zaman neyi gösterecek...
Hiç düşünme canım dene bu bayanı..bende birkaç gün sonra birde iş için isteyeceğim fal :))
bu reklam için açılan üyeliklerle ilgili bir şey yapamıyormuyuz
aynı şeyleri tekrar tekrar okumak sinir bozucu
teşekkür ederim canım,
deneyeceğim bende merak ettim :)
ama kurtulmamız lazım bu fal baktırmaktan, en azından kendi adıma böyle düşünüyorum :)
ama sizler iyi dedikçe hepsini denemek istiyorum:)
Canım Şehriban Hanım Kadıköy İstanbul cafe de fal bakıyor..Bende telefonu yok ama google dan bulabilirsin numarasını sanırım...
Bu arada ben iskambil baktırmıştım..20tl ödemiştim...3 ay oluyor ben başta hiç beğenmemiştim..ama zaman içinde demiş olduğu çoğu şeyi yaşadım..aşk hayatımla ilgili..bir tek iş tutmadı..Deneyebilirsin bu bayanı..fiyat açısından çok iyi..ve benimle yarım saat geçirmişti..öyle hemen sepetleyim,göndereyim derdinde bir bayan değil..usanmadan sorduğun her soru için uğraşıyor..:)
Ayy kuzum, ben telefondan baktirmak istiyordumNeyse, yolum duserse Istanbul'a gideyim.