Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun sevgi hn a gittim, ermeni iskambili bakiyormus, kahveyle birlikte bakiyor 30tl, fena degil gidileblir.
canım yaa bende gitmek istiyorum da ne diyorsun biliyor mu biraz ayrıntı verir misin
heh bak şimdi falkurdum kemirmeye başladı beni :)))))))))))
arkadaşlar rita hanım hakkında deneyimi olan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim yada gazi mahallesi hicran hanım hakkındada olabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
merhaba,
arkadaşlar bana sadece şu anki durumu iyi bilecek bir falcı lazım.Önerileriniz nedir
merhabalar,
ben dün yiğite gittim, Bakırköy telve cafede ki..
şu anki durumu gayet iyi bildi bence..
ama herkesin görüşü değişiyor tabi
off yiğiti çok merak ediyorum aslında ama bana çok uzak
Sonunda laf cafe çiğdeme gittim ve çok menun kaldım.Geçmiş zamandan hiç bahsetmedi kadın ama anılığı ve geleceğe yönelik tahminleri iyidi.Anlık olayları iyi tuturuduğu için gelecekle söylediklerinin çıkacağını düşünüyorum.Verdiği tarihlere daha var çıkarsa mutlaka paylaşırım.ben menun kaldım.
Not:Gidecek olanlar bazı günler izinli ve çok kalabalık oluyor erken saatte gitmeye bakın.
Fena değil gidilebilir, 40 tl ye bakıyordu 3-4 ay önce.
Bakırkoy Cıvıltı'da Suna ablaya gittim, beni gorur gormez halimden anladı ama cok kısa ve genel,az sey soyledi..Halbuki sabah ilk gidendim,acaba tekrar gitsem daha uzun bakarmı..
Ayyy tasula mııı aman aman
Anladım bende baktıracagımdan degildi aramam artık okadar bu yolda kandırıldımki bende alabiliyorum sesinden sorularından bile ama söylemek istemedim kimseyi etkilemek icin çünki O zamanda yanlış anlaşılıyorsun diye düşünüyorum onun icin kendi düşüncelerimi artık söylemeye çekiniyorum peki sen lübnanlı denilen kişiyi aradınmı yada telefonu varsa bana gonderebilirmisin benim özel hakkım yok birde onun sesini duyalım
randevu sistemini bir türlü oturtamamışlar sanırım, son gittiğimde aynı saate randevu alanlar vardı. uzaktan gideceksen orada bekleme süresini falan da ayarla.