- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
pekı baska su falı baktrdıgın bırlerı oldumu??
uçurtma cafeydi sanırım neriman.
oda hiç fena değildi.
nerımana gıtmıstım cıngene galıba o :) onceden macestıkdeydı sevınc o na nazaran fena degıldı yıne sagol mınık duyarsan ıyı bakan bıze de haber wer
kimse bisey demedi bu olgu kim ve nerde bakiyor ya :26:
sizden bekliyom ben önerileri.
zira ben bi falcı önerme gafletinde bulundum. bi daha töbe
olgu ıskambıl falı bakıyodu nostradamustaydı yıllar once ozamn baktırmıstım sonra ordan ayrıldı narcıl cafedeydı bı ara sımdı telefon yada ewde bakıyoo dıye duydum ama ınan cok bılgım yok
mınık ıyı bı fal bakan bırını bulmak zor helekı su falı bakan kısı ısının ehlı olmalı wardır bı yerde ıns oyle bırı
bingo...... elicecim:)) farklılık olsun dedim bakırkoye yakın oturuyorum nasıl olsaa hadı gıdek dedım ama nedense pek verimli bulmadım...
Bakırkoyde seagarden dıye bır yer var ıstanbul caddesınde balıkcının hemen yanındakı kafe dilek diye bir kız bakıyordu..eskiden cok guzel bakıyordu..hatta ılk gıttıgımde cok begenmıstım ama sonraki gıttıgımde asırı kalabalıktı baktıramadan cıktık ona gıden varmı hala ordamı calısıyor? 15 mıydı 20 mıydı ucuzda bıseydı...
Bakırkoyde anılan bir yiğit kaldı ..Onada gideyim yazarıum yorumları nolur kotu demeyin ondanda vazgeçmiyim:)) Angel bunu dediğim için kızacak ama vallaa benim favorim hala Talindir..yiğiti bilmiyorum ama bakırkoydeki en iyi falcı tabiki bana göre!
su falı resmi olarak yasakmış :)
büyü grubuna giriyormuş , öyle duymuştum
bulursam baktırırım , iyi bakan olursa parayada acımam. ama iyisini bulmak çok çok zor dediğin gibi.
offf bu fal gercekten hastalik 3 yil once nerdeyse her hafta birine baktiriyordum.duzelmistim ama suan gene fal hastaligim nuksettiacilen birini bulmam lazim.
ben gelecek falan istemiyorum suan dan bahsetsin bana yeter
ben söyleyenin yalancısıyımsu falının buyu grubuna gırdıgını ılk defa senden duyuyorm gercı su garıp bı fal turu babam 8sene once battıgı zamn arkdsı bı falcıya goturmus kadın kormus ama sudan bakıyomus cogu dedıgı olmus babam anlatmıstı ama kadın olmus kor olan bırının suya bakması bana ılgınc gelmıstı
ben söyleyenin yalancısıyım
ben yıllar önce bi baktırmıştım. yazmıştım daha önceki sayfalarda, kadın bugünü mü anlatıyo sanmıştım 2-3 yıl sonrasını anlatıyomus. her dediği çıktı. ama ne telefonunu , ne adını almıştım
valla 50 tl'lik falcı denicek minik yok artık
fasfakirim ben
su falı dediğiniz illeti bakabilen bi kişi tanıdım elanitti. rahmetli mi yaşıyo mu bilmem.
adımı (soyadı alınmaz su falında) , ana adımı , doom tarihimi alıp beni hiç konuşturmadan bakmıştı.
ben falcı parasıyla bu akşam konsere gittim , çatır çatır eğlendim
benimde su falı baktırasım var acaba şu majestic şengüle baktırsam mı?
kızlar farklı bir sitede okudum belki siz bilirsiniz, taksim de ayhan ışık sokaktan aşağı doğru yürüyünce bir cafe varmış orada sinan diye biri varmış cok iyiymiş,, birde damlalar cafe'de barışı övmüşler.. baktıran var mı ya da tanıyan : )
Damlalar cafede Barış'a baktırdım ben şimdiki anı iyi yorumluyor ama gelecekle ilgili tahminleri tutmadı bende
Ben baktırdım gelecekle ilgili dediği hiçbir şey çıkmadı. Şimdiki durumda da vasattı bana göre
canım dediğine azbiraaz katılcam:))çünkü iyi mi kötü mü anlayamadım ben ya:))
evet geçmişle ilgili bikaç bişey bildi ama iyi değil genelde geleceğe yöneldi:)) şöyle olcak böyle olcak dedi ama sanmıyorum olcak dediği şey mucize ister...