İstanbul'da Fal - Falcılar

nerımana gıtmıstım cıngene galıba o :) onceden macestıkdeydı sevınc o na nazaran fena degıldı yıne sagol mınık duyarsan ıyı bakan bıze de haber wer

sizden bekliyom ben önerileri.

zira ben bi falcı önerme gafletinde bulundum. bi daha töbe

kimse bisey demedi bu olgu kim ve nerde bakiyor ya :26:

olgu ıskambıl falı bakıyodu nostradamustaydı yıllar once ozamn baktırmıstım sonra ordan ayrıldı narcıl cafedeydı bı ara sımdı telefon yada ewde bakıyoo dıye duydum ama ınan cok bılgım yok

olgu ıskambıl falı bakıyodu nostradamustaydı yıllar once ozamn baktırmıstım sonra ordan ayrıldı narcıl cafedeydı bı ara sımdı telefon yada ewde bakıyoo dıye duydum ama ınan cok bılgım yok

offf bu fal gercekten hastalik 3 yil once nerdeyse her hafta birine baktiriyordum.duzelmistim ama suan gene fal hastaligim nuksetti acilen birini bulmam lazim.
ben gelecek falan istemiyorum suan dan bahsetsin bana yeter

mınık ıyı bı fal bakan bırını bulmak zor helekı su falı bakan kısı ısının ehlı olmalı wardır bı yerde ıns oyle bırı

su falı resmi olarak yasakmış :)
büyü grubuna giriyormuş , öyle duymuştum
bulursam baktırırım , iyi bakan olursa parayada acımam. ama iyisini bulmak çok çok zor dediğin gibi.

Bende iki gun once Talin Hanima fal baktirdim.. Soyledikleri oldukca mantikli geldi ama bilemiyorum, gercekten cikiyomu sizce..

su falı resmi olarak yasakmış :)
büyü grubuna giriyormuş , öyle duymuştum
bulursam baktırırım , iyi bakan olursa parayada acımam. ama iyisini bulmak çok çok zor dediğin gibi.

su falının buyu grubuna gırdıgını ılk defa senden duyuyorm gercı su garıp bı fal turu babam 8sene once battıgı zamn arkdsı bı falcıya goturmus kadın kormus ama sudan bakıyomus cogu dedıgı olmus babam anlatmıstı ama kadın olmus kor olan bırının suya bakması bana ılgınc gelmıstı

offf bu fal gercekten hastalik 3 yil once nerdeyse her hafta birine baktiriyordum.duzelmistim ama suan gene fal hastaligim nuksetti acilen birini bulmam lazim.
ben gelecek falan istemiyorum suan dan bahsetsin bana yeter

cnm bende 2 2bucuk senedır fal baktıryorm malesf cıdden hastalık sevgılınle ayrılırsın ne zamn barıscn barısırsn ne zamn ewlencem ewlenırsın ne zamn ewı olck yanı bıtmıyorrrrr ewlenen arkdslarımdan bılıyorm ewlenmekle de bıtmıyoo

ben söyleyenin yalancısıyım
ben yıllar önce bi baktırmıştım. yazmıştım daha önceki sayfalarda, kadın bugünü mü anlatıyo sanmıştım 2-3 yıl sonrasını anlatıyomus. her dediği çıktı. ama ne telefonunu , ne adını almıştım

ooooo hanı bkac ay sonrasını bılmek neysede cıdden bıkac yıl sorasını bılmek ımkansız derecede zor tuhh keske alsaydın komsuda pıser banada duserdı:)

bEN SANA birini yavsiye edeyim bagdat caddesi cafe sırdaş kutay çok memnun kalırsın bn devamlı gittidim mekan

Damlalar cafede Barış'a baktırdım ben şimdiki anı iyi yorumluyor ama gelecekle ilgili tahminleri tutmadı bende

Damlalar cafede Barış'a baktırdım ben şimdiki anı iyi yorumluyor ama gelecekle ilgili tahminleri tutmadı bende

barıs cok tutturamamıstı tugba ona gore bıraz daha ıyıydı ama cok hızlı konusuyoo ben onun fala basldıgını bıle anlamamstım: ))

Ben baktırdım gelecekle ilgili dediği hiçbir şey çıkmadı. Şimdiki durumda da vasattı bana göre

canım dediğine azbiraaz katılcam:))çünkü iyi mi kötü mü anlayamadım ben ya:))
evet geçmişle ilgili bikaç bişey bildi ama iyi değil genelde geleceğe yöneldi:)) şöyle olcak böyle olcak dedi ama sanmıyorum olcak dediği şey mucize ister...

gulıss olursada allahtan olmazsada ıns senon ıcın en hayrlısı olur zatn falcılar hayalperest sanırım olmıcak seylere olur dıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…