İstanbul'da Fal - Falcılar

ayrıca arkadşlar ben majestic cfeye ilkkez gittim orda 3yıl önce müptela cafede fal baktırdığım adamı gördüm:) 3yıl önce fal baktırdığımda ben erkek arkadşımla ayrıydım bana dediki çok yakın zamanda barışıp tekrar başlıycaksınız(ki 3gün sonra barışmıştık:))) bana dedi sen onu çok seviyorsun onunla evlenmek istiyorsun ama onunla olmaz o seni çok üzecek onunla evlenemiyceksin yapma dönme demişti:) dinlemedim gerçekten dediği gibi oldu beni üzerek bitti iişte(( bunun aynısını o zaman mis cafede olan şimdi majestic cafede olan oktay beyde demişti:))) ikiside ynı şeyi söylemişlerdi dedikleri çıktı işte:))

gulıscım benm duydugum oktaymıymıs hanı gecen sana dedım ya onu buldunmu majestıkte

evet canım o oktaymış:))bugün izinliymiş bende şengüle baktırdım ama fos geldi bana hatta düşününce baya foss ben oktaya gitcem birara:))

evet canım o oktaymış:))bugün izinliymiş bende şengüle baktırdım ama fos geldi bana hatta düşününce baya foss ben oktaya gitcem birara:))

gulıs ben demıstım sana ıyı dusun gıderken sengule dıye oktayıda ısmını duydum sen yazınca o olabılrmı acaba dedım nerden nereyı buldum hhhaa pekı oktay nasıl ne falı bakıyoodu??

gulıs ben demıstım sana ıyı dusun gıderken sengule dıye oktayıda ısmını duydum sen yazınca o olabılrmı acaba dedım nerden nereyı buldum hhhaa pekı oktay nasıl ne falı bakıyoodu??

kahve ve tarot bakmi$tı.adamın dedgi şeyî 2yl snra yaşadm tekrar barışcksnz onunla olmaz senı üzcek demşti çktı işte.2ay öncde anımı çok ıyi bldı.o ki$nin nisan mayıs gbi dööncegni ama kabul etmycegmi söyledî:)

uzun wadelı baktı yanı ıyımıs bende bı ara gıdım bakım:)INS bana da tutralı bakar zatn geleck onemlı degılde en azından suanı ıyı yorumlasın

ne kadar canım orda fal??

bu adam su falı da bakıyor mu karşı tarafın düşünceleri için ve bazı sorularım için iyi bir du falına ihtiyacım var

Tubili selam. 1-2 haftada sana reply atmıştım. Ben kendisine baktırdım ve gerçekten bir çok söylediği şey oldu. Çok uzun vadeli bakıyor yani ben 2011'de baktırmıştım kadın 2013 hakkında şeyler bile söyledi. Tutmayan bir kaç şey oldu (veya söylediğinden farklı gelişen diyeyim, yani tam anlamıyla ıskaladığı hiç bir şey olmadı ama bazı şeyler söylediği gibi gelişmedi) fakat hakikaten bir çok söylediği aynen tarif ettiği gibi gelişti. Taksimde baktırmıştım ben ona. Hatta ben anadolu yakasında oturuyorum bayağı muhabbet etmiştik bir sonrakinde ben gelirim kadiköy tarafına orada bakarım sana demişti. Evet dediğin gibi önceden türlü türlü cafelerde fal bakmış fakat ben baktırdığım zaman hiç bir cafe'de fal bakmıyordu telefonla arayıp dışarıda buluşuyordun. Şu anki durum nasıl bilmiyorum.

Fakat şöyle bir durum var ben salak gibi kadının telefonunu kaybettim. Sende var mı? Sana özel mesaj atacaktım aslında fakat özel mesaj hakkım yok. Eğer telefonu sende varsa bana gönderir misin? Kesinlikle tekrar gidip baktıracağım.

Son düzenleme:

bu yasemin hanima bugun biz de gttk fakat isim soylemekten baska birsey yapmadi? fihristteki butun adlari saydi. tanimiyorum deyince, erkek arkadasin taniyordur dedi. hicbirseyimi bilemedi.size gelecek cikti mi peki?

uzun wadelı baktı yanı ıyımıs bende bı ara gıdım bakım:)INS bana da tutralı bakar zatn geleck onemlı degılde en azından suanı ıyı yorumlasın

canım adam bende tutturuyor valla.enerjimiz mi tutuyor bilmiyorum:) bana 2ay öncesinde nisanda okulumun bitceğini mayısda sınava girceğimi bildi.sen dedi okul bitirmişsin güzel geçerli mesleğin var üstüne yükseltiyosun farklı bir alanda dedi doğru valla:).ayrıcanisan mayısda malum insanın geri dönceğini ama benim kabul etmiyceğimi başka birinden etkilenceğimi bunnda mayıs gibi iş girceğimi ordan tanışacağımı söyledi:))(ha bu cümlenin aynısını bugn şengülde kurdu:)) artık mayıs gels,in size veririm havadisleri:)

umarım istediğin gibi olur bu arada çok teşekkürler sayende bulmuş oldum:))

Son düzenleme:

cnm onemlı degıl ne demek ee fal bu cıkmasada onemlı degıl zatn normaldede cıkmyodu alıskınım kızlar olarak bırbırmıze yardım etmemız lazım e madem erkeklerden fayda yok barı bırbırmızden fayda gorelım gulıscm

kızlarrr sırdaş cafedeki cocuğun soyledikleri cıkan varmı ?? caddebostandaki !! bu arada oneri bekliyorum Majezik oktay mı arzuhal arzu mu sısman olan ! bıde beşiktaş nihal emın olamadımm hangısıı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…