- 4 Haziran 2008
- 272
- 12
- 36
gulıss olursada allahtan olmazsada ıns senon ıcın en hayrlısı olur zatn falcılar hayalperest sanırım olmıcak seylere olur dıyolar
ayrıca arkadşlar ben majestic cfeye ilkkez gittim orda 3yıl önce müptela cafede fal baktırdığım adamı gördüm:) 3yıl önce fal baktırdığımda ben erkek arkadşımla ayrıydım bana dediki çok yakın zamanda barışıp tekrar başlıycaksınız(ki 3gün sonra barışmıştık:))) bana dedi sen onu çok seviyorsun onunla evlenmek istiyorsun ama onunla olmaz o seni çok üzecek onunla evlenemiyceksin yapma dönme demişti:) dinlemedim gerçekten dediği gibi oldu beni üzerek bitti iişte(( bunun aynısını o zaman mis cafede olan şimdi majestic cafede olan oktay beyde demişti:))) ikiside ynı şeyi söylemişlerdi dedikleri çıktı işte:))
evet canım o oktaymış:))bugün izinliymiş bende şengüle baktırdım ama fos geldi bana hatta düşününce baya foss ben oktaya gitcem birara:))
gulıs ben demıstım sana ıyı dusun gıderken sengule dıye oktayıda ısmını duydum sen yazınca o olabılrmı acaba dedım nerden nereyı buldum hhhaa pekı oktay nasıl ne falı bakıyoodu??
kahve ve tarot bakmi$tı.adamın dedgi şeyî 2yl snra yaşadm tekrar barışcksnz onunla olmaz senı üzcek demşti çktı işte.2ay öncde anımı çok ıyi bldı.o ki$nin nisan mayıs gbi dööncegni ama kabul etmycegmi söyledî:)
kahve ve tarot bakmi$tı.adamın dedgi şeyî 2yl snra yaşadm tekrar barışcksnz onunla olmaz senı üzcek demşti çktı işte.2ay öncde anımı çok ıyi bldı.o ki$nin nisan mayıs gbi dööncegni ama kabul etmycegmi söyledî:)
merhaba kocamustafa paşada oturan böyle çoook zayıf 45 yaşlarında daha önce taximde türlü türlü cafelerde fal bakmış olan bedriye hanımı deneyen var mııı?
baktıran varsa yorum yaparmısınız?
kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
kadıköy burcu ben inanmak istemesemde söylediği şeyler hemen hemen çıktı 20 si dediği şey ayın 2 sinde oldu adam gelicek sen istemicen dedi geldi ama farklı bi şekilde geldi evet ben çk sevdiğim halde istemedim.
sırdaş kafe sema hanım çok rahatlatıcı bi bayan dediği şeler pek çıkmasada o anı biliyor ne istediğini hayatında ne olduğunu azda olsa biliiyo
kadınlar kahvesi meryem sakın sakın gitmeyin derim bi isim biliyo onunda bütün harflerini size söyletiyo.
symbol serkan en kötüsü buydu benim için hiç bir şeyimi bilemedi çok kötü bi durumda gitişmtim ona gördüğüm en güzel fal demişti. yanımda gittiğim kişiyle ondan bi hafta sora sevgili olduk o bana başka birini demişti o kadar tutturamadı
maltepede yasemin diye bi bayan var gerçekten çok şaşırttı beni ayrıldığım sevgilimin ne iş yaptığını nerde oturduğunu en önemlisi babaanemin öleceğini miras davalarımızı eski sevgilimle görüşeceğimi ama olmayacağını. ve zaman verdiği çıkmasını beklediğim bişiler daha var. aynı zamanda arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu kızın bunu internetten öğrendiğini kadının ismine kadar söyledi. en iyisi oydu.
daha da ççok baktırdım ama hatırlamıyorum şuan<.d
2 aydır ara vermiştim şimdi OLGU ve SALİH HOCA arasında gidip geliyorum sizce hangisi?
uzun wadelı baktı yanı ıyımıs bende bı ara gıdım bakım:)INS bana da tutralı bakar zatn geleck onemlı degılde en azından suanı ıyı yorumlasın
bu adam su falı da bakıyor mu karşı tarafın düşünceleri için ve bazı sorularım için iyi bir du falına ihtiyacım var
ne kadar canım orda fal??
canım adam bende tutturuyor valla.enerjimiz mi tutuyor bilmiyorum:) bana 2ay öncesinde nisanda okulumun bitceğini mayısda sınava girceğimi bildi.sen dedi okul bitirmişsin güzel geçerli mesleğin var üstüne yükseltiyosun farklı bir alanda dedi doğru valla:).ayrıcanisan mayısda malum insanın geri dönceğini ama benim kabul etmiyceğimi başka birinden etkilenceğimi bunnda mayıs gibi iş girceğimi ordan tanışacağımı söyledi:))(ha bu cümlenin aynısını bugn şengülde kurdu:)) artık mayıs gels,in size veririm havadisleri:)
umarım istediğin gibi olur bu arada çok teşekkürler sayende bulmuş oldum:))
oktay bey es cafedeyken tarot ve kahve falına 20tl ye bakmıştı.ama macestikte ne kadara bakıyordur bilmiyorum.