- 23 Eylül 2007
- 1.104
- 69
- 41
Merhaba bayanlar :) bir ara giremedim forma Bir tarla rüzgar türbini diktim geldim. Öncelikle beni reklam sanıcağınızı biliyordum. Ama içinizden bir iki kişinin deneyip beyenip yazması hem benı hemde sızı rahatlatmıstır. Öncelikle gelecek cıkarmı dersınız bana dedıgı 2 haftanın 1 haftası kaldı, 1 hafta sonra cıkıp cıkmayacagını hep beraber anlıycaz :) Ama geçmişte olanları, karsınızdakının suankı dusuncelerı ıcın birebir. Abisi vefat ettı 2-3 gun yoktu ve ben o kadar gecmısle ılgılı soru ısaretlerımı sıldıgım ıcın baska falcıya gıdemedımkı ben 2 gunde bır melekler kahvesine haftasonları damlalar cafeye gıden bırıyım. Ayrıca dediği ufak bır sey cıktı. Bende cok heyecanlıyım kızlar, 2.5 senedır bana donmeyen yarımın ayın 14nde dogum gunuydu ve ben aramadım. Arasan ıyı olurdu beklemıs dedı.Bir hafta sonra 2.5 yıldır yuzunu gormedıgım sevgılımden haber gelecegını bır arkadasının haberı getırecegını soyledi. İnsallah olurda acılarım son bulur. Ben keremcan a ıslem yaptırmadım.Sadece fal baktırıyorum ve butun sorularımın cevabını alıyorum.
Geçmişte ne yasanıldıgını ve karsınızdakının ne dusundugunu ınce ayrıntısına kadar bılmek ıstıyorsanız, ne paralar yedırdınız tasımdekılere kadıkoydekılere, soganlık emıneye gıdıp 10 dk baktırcagınıza bıraz daha para bırıktırıp keremcanı deneyın kızlar :) Eger bende fal maduru olmasam ozellıklede Umranıye Didem maduru:/ buraya yazmazdım.
canım ne kadar sürüyor fal bakması, kısa değil sanırım?
Son düzenleme: