kızlar bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
kadıköy burcu ben inanmak istemesemde söylediği şeyler hemen hemen çıktı 20 si dediği şey ayın 2 sinde oldu adam gelicek sen istemicen dedi geldi ama farklı bi şekilde geldi evet ben çk sevdiğim halde istemedim.
sırdaş kafe sema hanım çok rahatlatıcı bi bayan dediği şeler pek çıkmasada o anı biliyor ne istediğini hayatında ne olduğunu azda olsa biliiyo
kadınlar kahvesi meryem sakın sakın gitmeyin derim bi isim biliyo onunda bütün harflerini size söyletiyo.
symbol serkan en kötüsü buydu benim için hiç bir şeyimi bilemedi çok kötü bi durumda gitişmtim ona gördüğüm en güzel fal demişti. yanımda gittiğim kişiyle ondan bi hafta sora sevgili olduk o bana başka birini demişti o kadar tutturamadı
maltepede yasemin diye bi bayan var gerçekten çok şaşırttı beni ayrıldığım sevgilimin ne iş yaptığını nerde oturduğunu en önemlisi babaanemin öleceğini miras davalarımızı eski sevgilimle görüşeceğimi ama olmayacağını. ve zaman verdiği çıkmasını beklediğim bişiler daha var. aynı zamanda arkadaşımın sevgilisinin evli olduğunu kızın bunu internetten öğrendiğini kadının ismine kadar söyledi. en iyisi oydu.
daha da ççok baktırdım ama hatırlamıyorum şuan<.d
2 aydır ara vermiştim şimdi OLGU ve SALİH HOCA arasında gidip geliyorum sizce hangisi?